Coinroom pisze: Panie Takija, tak jak każda giełda, z tym, że kupując BTC na giełdzie dgtmarcet zapłaci Pan i tak więcej bo ceny mają wyższe niż my
arat już zwrócił uwagę na niewłaściwy tok rozumowania i Wy z tym się zgodziliście więc chyba wystarczy
Coinroom pisze: ) rozumiem, że Pan chce w tym temacie reklamować giełdę dgtmarket? Bo do tego Pan dążył jak widać

Wystarczy dodać nowy temat dgmarket dyskusja ogólna
Chciałem kupić monero ale na dgtmarket nie ma więc założyłem konto u Was, od początku nie podawałem nazwy giłedy, żeby nie reklamować.
Sami mnie zapytaliście o jakiej giełdzie pisze, a że nie trafiliście a do tego miło napisałem o dgtmarkete to od razu teorie spiskowe (ten błąd z logowanie to też wymyśliłem co?

) Zobaczcie sami się zgadacie, że ładnie napisałem o tej giełdzie. Też się zdziwiłem, że to tak wyszło.

dgtmarket giełda z zasadami dobre co
Coinroom pisze: Jakie Pan opłaty ponosi u nas, wie Pan od samego początku więc nie rozumiem skąd nagle takie zdziwienie u Pana?
No właśnie to jest mój początek i koniec (moja pierwsza wypłata, a wcześniej nie zwracałem uwagi bo na innych giełdach to te opłaty były zawsze "normalne") na Waszej giełdzie więc dopiero teraz widzę, że na sztywno tak wysoko jest opłata więc dziwie się dlaczego tak niepotrzebnie drogo? Tak jak już pisałem, że zrobiłem transakcje ostatnio i były one z opłatą o wiele mniejszą i potwierdzenia były szybko.
(Zrobie test, sprawdzę i napiszę ale to później bo electrum portfel mam na innej maszynie)
Do tego jestem jeszcze bardziej zdziwiony bo piszecie, że dokładacie do wypłat a z moich ostatnich transakcji (i też z mempool fee) wynika, że to jest niepotrzebne (też to sprawdzę).
-- --
Ciekawe czy jest jakaś giełda gdzie możesz samemu wybrać sobie opłatę?
Chcesz szybko to płacisz dużo ja jeśli możesz/chcesz poczekać to nisko ustawiasz.