Milczałem sobie parę lat ale przez te parę lat cały czas handlowałem Krypto A Ty Panie Kolego @chuaw123chuaw123 pisze:Ja wiem co napisał i na jakiej pozycji był . Niemniej jego niezadowolenie jest zadowoleniem kogoś innego ,że może sprzedać .
Każda giełda ma inny kurs i jak się nie podoba ten to gra się na innej . Gdyby w tym czasie był na krypto to klaskałby uszami ,że jest drożej i można zarobić . Prawda ?
nie pisz bzdur że każda giełda ma inny kurs( Bo po czasie rejestracji i twoich wypowiedziach śmiem stwierdzić że jesteś płotką w świecie kryptografii i mało o tym świecie wiesz) . Kursy owszem może mają inny ale nie takie kursy jak tutaj na Bitbay bo te kursy są chyba z kosmosu? Lata nie widziałem by takie były różnice kursowe między giełdami 1000$ czasami 2000$ z tego co czytam. A jak bywały to jedynie bez możliwości arbitrażu spowodowanym wyłączeniem walletów do depozytów. Zastanawia mnie co jest powodem takich cen krypto na tej pozornie śmiesznej giełdzie.Drogi Bitbju wcześniej gdzieś dostrzegłem post jakiegoś pana że kiedy zostało mu zaksięgowane więcej krypto na giełdzie dziwnym zbiegiem okoliczności znikły duże ustawienia kupna. Czy jak wyślę do was 500 bitcoinów to też wyłączycie sztuczne ustawienia czy też giełda zniknie?