Tyle osób narzekało na Bitcurex i krzyczeli że przejdą do konkurencji.
Wchodzę na Bidextreme bo dawno nie zaglądałem a tu wolumen nadal "zerowy" 0,78132847 BTC

Postautor: robithc » piątek, 1 listopada 2013, 17:45
robithc
Postautor: GetBitCoin_pl » piątek, 1 listopada 2013, 21:12
Haha widziałem mój błąd ale nikt nie zwrócił uwagi i nie chciało mi się edytowaćpr0myk pisze:Sorry, że się czepiam, ale w ostatnim czasie jest kolejna moda memowa na 'jestę' i niektórym wbiło się to na stałeGetBitCoin_pl pisze:Oj tam łapiesz za słówka a tu na giełdzie mamy chyba rekordowy obrót 9BTC
BTW. Chyba nigdy nie wybaczę twórcom że wszystkie moje zakupy są oznaczone w historii zleceń literką A zamiast B jak na bitcurexie
GetBitCoin_pl
Postautor: rav3n_pl » piątek, 1 listopada 2013, 22:20
Ja tam swoje schodki poustawiałem. Za mały jestem żeby rozruszać giełdę ;]robithc pisze:hm jak to jest ?
Wchodzę na Bidextreme bo dawno nie zaglądałem a tu wolumen nadal "zerowy" 0,78132847 BTCźle mi pokazuje czy nadal nic się nie ruszyło konkretnie tutaj ??
rav3n_pl
Postautor: bitmaniak » piątek, 1 listopada 2013, 22:48
ja tez dorzuciłem swoje 5 groszy, a raczej BTC.rav3n_pl pisze:Ja tam swoje schodki poustawiałem. Za mały jestem żeby rozruszać giełdę ;]robithc pisze:hm jak to jest ?
Wchodzę na Bidextreme bo dawno nie zaglądałem a tu wolumen nadal "zerowy" 0,78132847 BTCźle mi pokazuje czy nadal nic się nie ruszyło konkretnie tutaj ??
bitmaniak
Postautor: extreme » niedziela, 3 listopada 2013, 11:20
extreme
Postautor: GetBitCoin_pl » niedziela, 3 listopada 2013, 11:56
GetBitCoin_pl
Postautor: prezes » niedziela, 3 listopada 2013, 12:19
też jestem za tą zmianąGetBitCoin_pl pisze:Bardzo fajne opcjeJak wiadomo polakowi nigdy nie dogodzisz dlatego ponawiam pomysł z ostatnimi transakcjami wykonanymi przez siebie w widocznym miejscu, np. ostatnie transakcje zrobić na połowie strony a na drugiej połowie kolumnę z Własnymi transakcjami wykonanymi w danej walucie
http://snag.gy/Xf7jY.jpg
Jest to po to żebym wiedział po ile przed chwilą kupiłem, żeby wystawić odpowiednią cenę sprzedaży. Teraz muszę biegać po menu żeby zobaczyć ostatnie transakcje jakie wykonałem
prezes
Postautor: extreme » niedziela, 3 listopada 2013, 12:44
Myślę, że jest to do zrobienia. Dopiszę do listy nowych funkcji.prezes pisze:też jestem za tą zmianąGetBitCoin_pl pisze:Bardzo fajne opcjeJak wiadomo polakowi nigdy nie dogodzisz dlatego ponawiam pomysł z ostatnimi transakcjami wykonanymi przez siebie w widocznym miejscu, np. ostatnie transakcje zrobić na połowie strony a na drugiej połowie kolumnę z Własnymi transakcjami wykonanymi w danej walucie
Jest to po to żebym wiedział po ile przed chwilą kupiłem, żeby wystawić odpowiednią cenę sprzedaży. Teraz muszę biegać po menu żeby zobaczyć ostatnie transakcje jakie wykonałem
extreme
Postautor: rav3n_pl » niedziela, 3 listopada 2013, 13:04
rav3n_pl
Postautor: ShadowOfHarbringer » niedziela, 3 listopada 2013, 13:07
Widzę że zaczynacie się starać, więc z góry was ostrzegę:extreme pisze:Myślę, że jest to do zrobienia. Dopiszę do listy nowych funkcji.prezes pisze:też jestem za tą zmianąGetBitCoin_pl pisze:Bardzo fajne opcjeJak wiadomo polakowi nigdy nie dogodzisz dlatego ponawiam pomysł z ostatnimi transakcjami wykonanymi przez siebie w widocznym miejscu, np. ostatnie transakcje zrobić na połowie strony a na drugiej połowie kolumnę z Własnymi transakcjami wykonanymi w danej walucie
ShadowOfHarbringer
Postautor: servantes » niedziela, 3 listopada 2013, 13:13
Bez przerwy cos krzyczą....robithc pisze:hm jak to jest ?
servantes
Postautor: MusX » poniedziałek, 4 listopada 2013, 01:29
MusX
Postautor: fun » poniedziałek, 4 listopada 2013, 08:53
fun
Postautor: SkyValley » wtorek, 5 listopada 2013, 18:16
SkyValley
Postautor: extreme » wtorek, 5 listopada 2013, 21:28
Często pełniąc dyżury księgujemy nawet po 17 ale BRE Bank i tak realizuje je dopiero następnego dnia. Przelewy wewnętrzne także.SkyValley pisze:Muszę pochwalić bidextreme za błyskawiczne wypłaty pln (zwykłe, nie żadne ekspresowe), fakt, że też mam konto w mbanku i dochodzą w 10 minut, ale od zlecenia wypłaty do wykonania mija kilka minut.
Nie wiem jak po 17. Właśnie - czy po 17 w dzień powszedni też wypłacacie? Czy 17 i koniec dnia pracy?
extreme
Postautor: MusX » wtorek, 5 listopada 2013, 22:04
MusX
Postautor: GetBitCoin_pl » wtorek, 5 listopada 2013, 22:06
GetBitCoin_pl
Postautor: MusX » czwartek, 7 listopada 2013, 12:31
przydałoby się info o szerokości periodu jakiego to dotyczy, czy to dane z dzisiejszego dnia (od północy licząc), ostatnich 24 godzin, czy miesiąca czy godzinyCena:12,89 PLN| Min:9,49 PLN| Max:14,42 PLN
Średnia:10,73 PLN| Śr. ważona:11,50 PLN
Najlepsza BID:12,60 PLN| Najlepsza ASK:13,10 PLN
Wolumen:887,54409836 LTC
MusX
Postautor: extreme » czwartek, 7 listopada 2013, 13:14
To da się zrobić. Ramka LIVE dotyczy okresu 24h od 00.00 do 23.59.59MusX pisze:przydałoby się info o szerokości periodu jakiego to dotyczy, czy to dane z dzisiejszego dnia (od północy licząc), ostatnich 24 godzin, czy miesiąca czy godzinyCena:12,89 PLN| Min:9,49 PLN| Max:14,42 PLN
Średnia:10,73 PLN| Śr. ważona:11,50 PLN
Najlepsza BID:12,60 PLN| Najlepsza ASK:13,10 PLN
Wolumen:887,54409836 LTC
na czerwonym tle obok LIVE można by dopisać żeby było coś w stylu LIVE (today) lub LIVE (last 24h).
extreme
Wróć do „Giełdy, kantory, bitomaty”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 9 gości
Polskie Forum Bitcoin skupia miłośników Bitcoina w Polsce. Tu możesz zadać pytania odnośnie Bitoina lub podyskutować na ciekawe tematy.
Treści na tym forum mają charakter wyłącznie informacyjno-edukacyjny, a posty są wyrazem osobistych poglądów ich autorów. Treśći na forum ani w całości ani w części nie stanowią "rekomendacji" w rozumieniu przepisów Rozporządzenia Ministra Finansów z dnia 19 października 2005 r. w sprawie informacji stanowiących rekomendacje dotyczące instrumentów finansowych, lub ich emitentów (Dz.U. z 2005 r. Nr 206, poz. 1715).