BitMarket.pl pisze:@Rumcajs: Na Twoje konto wpłacono łącznie już ponad 5000 EUR, stąd wymóg weryfikacji. Wypłatę BTC o której piszesz zlecałeś 18 października, a nowy regulamin obowiązuje od 20 października.
Ups.
Myślałem jak wszedzie pisze o weryfikacji transakcji powyżej 1000 euro że chodzi o JEDNORAZOWE transakcje na kwotę powyżej 1000 euro a nie, że przesyłane nawet w tą i z powrotem jak u mnie te same LTC/BTC w celu kupna/sprzedaży są naliczane i sumowane i że to się zlicza od rejestracji konta. To każdy kto na serio coś handluje dojdzie do momentu rejestracji bardzo szybko.
Teraz rozumiem, ok nie doczytałem możliwe, ALE moglibyście to wyraźniej napisać że chodzi o przekroczenie określonej kwoty od czasu założenia konta bo jak czytałem posty o tej weryfikacji to wszedzie rozumiałem i jak widać nie tylko ja, że chodzi o jednorazowe transakcje czy tam wypłaty/wpłaty. Nie wiedziałem że to się liczy na cały okres od początku rejestracji. Napiszcie to jaśniej to nie będzie tylu postów z pretensjami "czemu ja".
Ciekawe ile osob podało fikcyjne dane a teraz ma zamrożoną kase bo nie są w stanie sie zweryfikować. Niezła prowizja pewnie wpadła chyba że zdążyli "uciec" (w cudzysłowiu bo przecież ich własne) z btc w koncu zmiana regulaminu była zapowiedziana z wyprzedzeniem, co było całkiem fair wg mnie i za to i tak macie plusa u mnie, niestety idea crypto i anonimowosci sprawia że wiele osob pragnie tej anonimowosci również na giełdzie. Ale to juz temat rzeka nie na ten wątek. Ale w sumie jak macie firme zarejestrowaną na Cyprze to chyba was polskie przepisy nie obowiązują, prawo cypru wymaga identyfikacji użytkowników giełdy z imienia i nazwiska ? Jestem laikiem bo dopiero w tym roku sie zainteresowałem cryptowalutami ale do czego wam to potrzebne ta weryfikacja. I tak jak sie ktos wlamie komus na konto zakładając wine użytkownika to mu nic to nie pomoże czy był zweryfikowany czy nie.
Dobra wyśle ten skan, mam jakiś bo sie musiałem rejestrować kiedys na innej giełdzie zagranicznej z altami i też wymagali skanu dokumentu tozsamosci, a giełda i tak jest fajna i szybka.
Sory chyba za bardzo sie wnerwiłem faktem że nagle 14 LTC nie moge wypłacić bo jak pisałem myślałem że to chodzi o jednorazowe wypłaty powyzej 1000 euro.