Wykorzystuje zagrania powoływania się na społeczność bo mu to daje przewagę negocjacyjną. I stwarza wrażenie że istnieje jakaś społeczność. Z nas taki kongromelat miłośników Atari bardziej. Nostalgicznie nastawionych. Co też nie znaczy że w kryptowalutach nie ma syfu ,jest od groma. A mnie jako ostatniego można posądzić o dbanie o monetki bo w d.e mam tego Bitcoina obecnie i siedzę 3 rok na Forexach. Ale to dzięki takim Polskim giełdą z możliwością wymiany na PLN tacy jak ja wchodzili w 2015 na rynek. Jak ubijemy BB to uwierz stary nikt się nie będzie z młodych dzisiaj pierdolił z wysyłaniem $ zza ocean żeby kupić wirtualny żeton za tysiące dolarów . To nie kilka $ i nie podjaranie tematem jak w latach 2011-2015. Temat w Polsce zdechnie albo się znacznie umniejszy. Nicea albo śmierć. Oni gwarantują infrastrukturę, która pozostawia w świecie marzeń gdzieś tam za górami, lasami wasze ATH. Ja czekam na 500$ z daleka od całego rynku do jesieni minimum
Tak @Bult a jakby jeszcze wrócił płacić podatki w Polsce albo mógłbym kupić ich akcje na GPW to byłoby wręcz malinowo i życzę wyjścia obronną ręką
Giełdę stworzył chopak ze Śląska w Polskiej..rzeczywistości i tak na to trzeba patrzeć jak z Amerykańskiej stacji go atakują !