Weryfikacja MtGox

Początkujący
Reputacja: 1
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post: 0 BTC

Re: Weryfikacja MtGox

Postautor: Twarzowiec » wtorek, 18 lutego 2014, 11:36

Witam,
Z racji tego, że nie mam żadnych rachunków na swoje dane mam pytanie czego jeszcze można użyć do zweryfikowania konta. Jakieś faktury, albo OC samochodu (niestety z data starszą niż 6 miesięcy)?
Z góry dziękuję za pomoc

Weteran
Reputacja: 11213
Reputacja postu: 
0

Postautor: ekonokomik » wtorek, 18 lutego 2014, 12:17

Twarzowiec pisze:Witam,
Z racji tego, że nie mam żadnych rachunków na swoje dane mam pytanie czego jeszcze można użyć do zweryfikowania konta. Jakieś faktury, albo OC samochodu (niestety z data starszą niż 6 miesięcy)?
Z góry dziękuję za pomoc
Ja użyłem pisma z propozycja przedłużenia polisy od ubezpieczyciela wraz z załączonym i wypełnionym moim adresem blankietem przelewu.

Ale generalnie oni są dość stanowczy w tej kwestii. Po polsku pewnie nie rozumieją ale daty rozróżnią ;)

Dyskutant
Reputacja: 8
Reputacja postu: 
0

Postautor: TheDealer105 » wtorek, 18 lutego 2014, 14:03

Twarzowiec pisze:Witam,
Z góry dziękuję za pomoc
Potwierdzenie zameldowania z Urzędu Miasta jest akceptowane. Można je dostać od ręki, trzeba zapłacić, około 17zł.

Początkujący
Reputacja postu: 
0

Postautor: Twarzowiec » piątek, 21 lutego 2014, 09:42

Dzięki, bede probował o ile jest jeszcze o co walczyc ;)

Początkujący
Reputacja: 0
Reputacja postu: 
0

Postautor: radzik » piątek, 21 lutego 2014, 10:20

Jeśli chcesz posłuchać rady, to niczego tym padalcom nie wysyłaj, nawet starego biletu na tramwaj, chyba że już wtopiłeś tam kasę i łudzisz się że odzyskasz. Ja dziękuję tym ich utrudnieniom i własnemu lenistwu, że rok temu się nie zweryfikowałem i nie wtopiłem ani grosza.

Początkujący
Reputacja: 26
Reputacja postu: 
0

Postautor: czajaPL » piątek, 21 lutego 2014, 10:21

ja zamówiłem papierowy wyciąg z banku z pieczątką , zeskanowałem i wystarczyło do weryfikacji podstawowej

Początkujący
Reputacja postu: 
0

Postautor: Twarzowiec » piątek, 21 lutego 2014, 11:03

radzik pisze:Jeśli chcesz posłuchać rady, to niczego tym padalcom nie wysyłaj, nawet starego biletu na tramwaj, chyba że już wtopiłeś tam kasę i łudzisz się że odzyskasz. Ja dziękuję tym ich utrudnieniom i własnemu lenistwu, że rok temu się nie zweryfikowałem i nie wtopiłem ani grosza.
Niestety nie naleze to tych, którzy podchodzą do życia tak asekuracyjnie. Ryzyko to nieodłączna część sukcesu ;)

Weteran
Reputacja: 428
Reputacja postu: 
0

Postautor: Chancellor » piątek, 21 lutego 2014, 11:08

Twarzowiec pisze:Niestety nie naleze to tych, którzy podchodzą do życia tak asekuracyjnie. Ryzyko to nieodłączna część sukcesu ;)
Tak, czy inaczej, pomijając ryzyko. Chcąc wypłacić cokolwiek, również BTC - o ile rozwiążą już "problemy techniczne" - konto musisz mieć zweryfikowane. Do wypłaty fiatów tym bardziej.

Orator
Reputacja: 250
Reputacja postu: 
0

Postautor: Lechu » piątek, 21 lutego 2014, 11:08

Potwierdzam,
Dowód i zaświadczenie o zameldowaniu jest skuteczne.

Weteran
Reputacja: 869
Reputacja postu: 
0

Postautor: bl4ck » piątek, 21 lutego 2014, 11:11

Ja kiedyś im wysłałem dowód i pdf'a wyciąg z banku ostatni miesiąc nie było problemu.

Weteran
Awatar użytkownika
Reputacja: 912
Reputacja postu: 
0

Postautor: Rumcajs » sobota, 22 lutego 2014, 20:26

ja czekam juz 3 tydzien na weryfikację, wyslalem scany jeszcze przed tym jak wstrzymali wyplaty, w kazdym razie pisalo ze scan ma byc w 300 DPI i ze nie mogą scany być modyfikowane ale zobaczylem to dopiero jak sie wybierala pliki scanow do wyslania.
Niestety scanera nie mialem w domu i scanowalem gdzie indziej i sie dowiedzialem ze scany byly dwiescie cos DPI tak automatycznie scaner robil do tego tez nie wiedzialem jak scanowalem ze nie wolno modyfikowac i wkleiłem drugą strone dowodu osobistego na tą samą kartke scanu z 1 stroną bo wydawało mi sie to logiczne.
Jak myslicie przejdzie to czy czekam na darmo 3 tygodnie bo odwalą to ?

Weteran
Reputacja: 428
Reputacja postu: 
0

Postautor: Chancellor » sobota, 22 lutego 2014, 21:37

Rumcajs pisze:Jak myslicie przejdzie to czy czekam na darmo 3 tygodnie bo odwalą to ?
Osobiście zrobiłem ostre zdjęcia dokumentów przyzwoitym aparatem (ale żaden wypas). Przeszły.

Wróć do „Giełdy, kantory, bitomaty”