Okpay.com - Dyskusja ogólna

Moderator
Awatar użytkownika
Reputacja: 220
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post: 0 BTC

Okpay.com - Dyskusja ogólna

Postautor: GetBitCoin_pl » niedziela, 22 grudnia 2013, 11:09

Chyba nie ma ogólnego wątku o okpay a nie chcę znowu zaśmiecać wątku o btc-e. Jak coś to moderator przeniesie albo usunie ;)

Chciałem wam pokazać jak przebiegła moja weryfikacja na okpay, które jest powiązane z btc-e w tym sensie że można przez niego wypłacić USD bez prowizji.

Wysłałem im skan dowodu oraz potwierdzenie zameldowania z urzędu miasta w celu weryfikacji
OKPAY Account Verification
Account verification requested.
12/2/2013 9:29 PM GMT
Niestety było starsze niż 3 miesiące :P
Unfortunately we are unable to confirm your Residential Address for the following reason:
The documents you provided are issued more than 3 month ago which is not suitable for Address verification
...
i wypisane jakie dokumenty przyjmują...
12/5/2013 12:19 AM GMT
Więc poszedłem do urzędu miasta po aktualne potwierdzenie zameldowania i wysłałem komplet aktualnych dokumentów
Verification requested
12/9/2013 10:40 PM GMT
Tym razem coś innego im nie pasowało...
Unfortunately we are unable to confirm your Residential Address for the following reason:
The document type you provided (electronic or unsupported document type) is not suitable for Address verification
....
i wypisane jakie dokumenty przyjmują...
12/17/2013 8:39 AM GMT
Się wkurzyłem bo przecież wcześniej wysłałem to samo i było ok tylko za stare a teraz mi piszą że taki dokument im nie odpowiada...
No więc im odpisałem:
Hello
Why you first telling me that:
"The documents you provided are issued more than 3 month ago which is not suitable for Address verification"
so I went to city hall and paid for actually document and now you telling me
"The document type you provided (electronic or unsupported document type) is not suitable for Address verification"
I send the same documents on Mt.Gox, Bitstamp and BTC-e and everybody accepted this instead of you. If you don't like official document from city hall I won't work with you, that's simple for me...
12/17/2013 9:34 AM GMT
Congratulations! Your account state has been changed to Verified.
...
12/22/2013 1:44 AM GMT
Polecam Złoto, srebro i diamenty za BTC Flyingatom.gold

Wróć do „Giełdy, kantory, bitomaty”