Witam,
Wiec ja tez jestem swiezakiem w tej calej bit/litcoinowej machinie. Stracilem 80LTC, wiadomo ze inwestujac trzeba liczyc sie ze strata ... ale strata nie w taki sposob? Co innego stracic na kursie, a co innego zostac okradzionym.
Tlumaczenia Bidextreme do mnie nie trafiaja, co znaczy ze nie ma mozliwosci zwrotu srodkow? Utworzyli platforme, swiadczyli uslugi i nawalili, powierzylismy im swoje pieniadze a oni zwyczajnie nawalili. Nie stracilismy kasy z wlasnej winy, tylko przez ich niedbalstwo. Tylko i wylacznie oni powinni poniesc odpowiedzialnosc, a nie my.
Dla mnie te 80LTC nie jest duza kwota, raczej dla zabawy traktowalem cala ta gre, ale cisnienie mi skacze na mysl o sk***** zlodziejach ktorzy zeruja na cudzej krzywdzie.
I mam jeszcze takie jedno male spostrzezenie, niech mnie ktos poprawi jesli sie myle ... ale kilka osob juz tu chyba pisalo ze wymieniali BTC/LTC juz po kradziezy ale jeszcze przed zamknieciem gieldy:
cytat:
JohnyCage pisze:...
Teraz pytanie jeśli sprzedałem LTC wczoraj rano tj. 18.11.2013 kiedy giełda jeszcze działała ale z tego co piszecie było już po ataku, to czy oni tą moją kasę mają czy nie.
... czyli co? skoro tak bylo to znaczy ze jednak kryptowaluty byly w portfelach zwyklych graczy. Wiem ze mowie tutaj moze o jednostkach, ale moze to byc jakas poszlaka ze jednak nie zostaly okradzione konta zwyklych uzytkownikow.
Mam jeszcze prosbe do kogos bardziej ogarnietego, ja nie pamietam swojego konta wiec nie moge sprawdzic swojego walletu. Ale mam tez konto na btc-e i przelalem tam kilka dni temu 1,5ltc tak na probe sprawdzalem czy to dziala bo chcialem przezucic tam wiekszosc swoich LTC z Bidextreme (nie zdazylem). Posiadam jakies dane z tej transakcji: id transakcji, kwota, czas transakcji, mam tez konto docelowe w btc-e ale nie jestem pewien czy nie wygenerowalem ostatnio nowego wiec nie mam pewnosci czy to jest to samo na ktore przelewalem ltc. Czy z tymi danymi ktos jest w stanie pomoc mi dojsc do numeru mojego walletu? Probowalem szukac na block-explorer.com ale nic z tego.
pozdrawiam
P.S. Ja sie nie zrazam, mam zamiar ponownie zainwestowac, madrzejszy o ta nauczke ... bidextreme mialo jeden duzy plus, a mianowicie mozna bylo szybko przelac pieniadze i dysponowac nimi juz w kilka godzin po przelewie. Z tego co sie rozgladalem zazwyczaj trwa to kilka dni. Zna ktos gielde godna polecenia pod tym wzgledem?