Błąd w bocie?

Początkujący
Posty: 27
Rejestracja: 17 grudnia 2017
Reputacja: -30
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post: 0 BTC

Błąd w bocie?

Postautor: emceef » środa, 20 lutego 2019, 10:09

Używam pewnego bota na linux vps ubuntu 18 i za nic nie wiem jak rozwiązać ten problem:
Error: Invalid API-key, IP, or permissions for action.

Na zwyklym windowsie i lunuxie na komputerze stacjonarnym wszystko działa bez problemu, tylko problem występuje na tym vpsie. Czy ktoś może ma jakieś pomysły?

Oficjalny przedstawiciel projektu
Awatar użytkownika
Posty: 640
Rejestracja: 19 lutego 2018
Reputacja: 1333
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post: 0 BTC

Błąd w bocie?

Postautor: HODLER.TECH » środa, 20 lutego 2019, 11:30

@emceef

Może klucz API ma limit urządzeń na których może być uruchomiony, lub można go odpalić tylko z jednego IP?
HODLER - Wielowalutowy portfel o otwartym kodzie źródłowym https://hodler.tech
HODLER Pro: https://hodler.tech/pro
Telegram PL: http://t.me/HODLERTECHPL
Dyskusja PL: https://forum.bitcoin.pl/viewtopic.php?f=101&t=30634

Początkujący
Posty: 27
Rejestracja: 17 grudnia 2017
Reputacja: -30
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post: 0 BTC

Błąd w bocie?

Postautor: emceef » środa, 20 lutego 2019, 21:54

HODLER.TECH pisze: środa, 20 lutego 2019, 11:30 Może klucz API ma limit urządzeń na których może być uruchomiony, lub można go odpalić tylko z jednego IP?


Próbowałem 3x wyrabiać go od nowa, nic to nie daje tak samo jak wpisanie konkretnego IP. Już nie mam żadnego pomysłu :(

Weteran
Awatar użytkownika
Posty: 3837
Rejestracja: 4 marca 2013
Reputacja: 1723
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post: 0 BTC

Błąd w bocie?

Postautor: domator » czwartek, 21 lutego 2019, 07:39

a jaka to gielda i jaki bot?
BitXpress - najprostszy kantor wymiany kryptowalut.
BitFilar - kryptoemerytura.
bitcoinaverage.pl - średni kurs BTC z giełd w PL

Początkujący
Posty: 27
Rejestracja: 17 grudnia 2017
Reputacja: -30
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post: 0 BTC

Błąd w bocie?

Postautor: emceef » niedziela, 17 marca 2019, 11:12

Binance i własnej roboty, już rozwiązałem problem. VPS blokował z jakiegoś powodu binanca

Wróć do „Boty i strategie”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość