intralogic Bitbay

Początkujący
Posty: 17
Rejestracja: 12 sierpnia 2016
Reputacja: 0
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post: 0 BTC

intralogic Bitbay

Postautor: wojtii » piątek, 6 października 2017, 20:36

Witam. Co uważacie o intralogic Bitbay? Czy warto wydać te pieniądze i liczyć zyski?

Weteran
Awatar użytkownika
Posty: 2416
Rejestracja: 26 września 2017
Reputacja: 892
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post: 0 BTC

intralogic Bitbay

Postautor: KryptoBanita » piątek, 6 października 2017, 21:55

O botach słyszałem, a tu pierwszy temat "praktyczny".
Jakie bory polecacie?
Temat interesujący.

Początkujący
Posty: 17
Rejestracja: 12 sierpnia 2016
Reputacja: 0
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post: 0 BTC

intralogic Bitbay

Postautor: wojtii » piątek, 6 października 2017, 23:19

A więc rozwinę myśl. Mam kontakt z osobą, która sprzedaje ( ona kupuje od trajdera) tak zwane sloty, ustawienia pod bot Bitbay. Za 10 ustawień do 10 slotów woła 600 PLN płatne w BTC. Napisałem tutaj aby zaciągnąć informacji czy ktoś jedzie na giełdzie kryptowalut z takim tematem. Dodatkowy koszt to 50 PLN za które kupujemy w intralogic abonament na 30 dni. Czy ktoś z was zaufał by człowiekowi z którym raz rozmawiał telefonicznie, ma kontakt poprzez FB i oglądam jego kanał na YT?

Weteran
Awatar użytkownika
Posty: 2416
Rejestracja: 26 września 2017
Reputacja: 892
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post: 0 BTC

intralogic Bitbay

Postautor: KryptoBanita » sobota, 7 października 2017, 09:48

Czyli koszt to jednorazowo 600zł + 50zł co miesiąc?
Ja w temacie botów całkowicie zielony jestem.

Jeżeli to ma cokolwiek wspólnego z takim gostkiem z YT co namawia na inwestowanie w dascoiny to radzę szybką ewakuację.
Skoro koleś jest publicznie na YT to napisz o kogo chodzi - obawiasz się, że wszyscy rzucą się za kupowanie "slotów" - gwarantuję Ci, że nie :)

Początkujący
Posty: 17
Rejestracja: 12 sierpnia 2016
Reputacja: 0
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post: 0 BTC

intralogic Bitbay

Postautor: wojtii » niedziela, 8 października 2017, 12:18

Ależ proszę. Podaję o kogo mi chodziło.


Początkujący
Awatar użytkownika
Posty: 218
Rejestracja: 15 lipca 2017
Reputacja: 10
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post: 0 BTC

intralogic Bitbay

Postautor: dyziok » niedziela, 8 października 2017, 13:36

Spróbuje dziś tego bota i zobaczymy

Orator
Posty: 949
Rejestracja: 29 grudnia 2016
Reputacja: 186
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post: 0 BTC

intralogic Bitbay

Postautor: krystian » niedziela, 8 października 2017, 14:21

dyziok pisze: Spróbuje dziś tego bota i zobaczymy
pewnei wszystko zależy od ustawień

Początkujący
Posty: 36
Rejestracja: 2 listopada 2016
Reputacja: 2
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post: 0 BTC

intralogic Bitbay

Postautor: indyk » niedziela, 8 października 2017, 22:04

Korzystam i jakoś idzie :D sam ustawienia robiłem, nie są na pewno najwyższych polotów, ale idzie zarobić :D

Orator
Posty: 949
Rejestracja: 29 grudnia 2016
Reputacja: 186
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post: 0 BTC

intralogic Bitbay

Postautor: krystian » niedziela, 8 października 2017, 22:20

indyk pisze: Korzystam i jakoś idzie :D sam ustawienia robiłem, nie są na pewno najwyższych polotów, ale idzie zarobić :D
Pochwal się. Jak długo grasz botem?

Początkujący
Posty: 64
Rejestracja: 8 lutego 2017
Reputacja: 12
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post: 0 BTC

intralogic Bitbay

Postautor: Buzz » środa, 11 października 2017, 06:39

Wczoraj wieczorem wrzuciłem tego bota na testa - przez noc ugrał mi 8.10zł na altach na kupionych od Nich ustawieniach. Tak więc szału nie ma, ale zobaczymy jak to będzie szło dalej.

Początkujący
Posty: 17
Rejestracja: 12 sierpnia 2016
Reputacja: 0
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post: 0 BTC

intralogic Bitbay

Postautor: wojtii » środa, 11 października 2017, 09:18

Buzz pisze: Wczoraj wieczorem wrzuciłem tego bota na testa - przez noc ugrał mi 8.10zł na altach na kupionych od Nich ustawieniach. Tak więc szału nie ma, ale zobaczymy jak to będzie szło dalej.
Podaj ustawienia proszę.

Początkujący
Posty: 64
Rejestracja: 8 lutego 2017
Reputacja: 12
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post: 0 BTC

intralogic Bitbay

Postautor: Buzz » środa, 11 października 2017, 09:34

Są do kupienia na stronie tego bota.

Początkujący
Posty: 1
Rejestracja: 16 października 2017
Reputacja: 0
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post: 0 BTC

intralogic Bitbay

Postautor: leklerk3 » piątek, 20 października 2017, 03:54

ugrał 8.10zł ok, ale jaki kapitał mu ustawiłeś?

Orator
Posty: 949
Rejestracja: 29 grudnia 2016
Reputacja: 186
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post: 0 BTC

intralogic Bitbay

Postautor: krystian » piątek, 20 października 2017, 09:22

Testowałem bota przez 2 tygodnie na tych niby płatnych ustawieniach i nic nadzwyczajnego. Gdy rynek idzie do góry, bot zarabia, gdy rynek idzie w dół bot nie zarabia (nie ma stop loss, więc po prostu czeka na odwrócenie trendu, czasem w nieskończoność).
Grałem bidem ok. 300zł, wszystkie sloty i waluty aktywne, przez pierwsze 4 dni z 5000zł zrobił jakieś 5300, by potem w jeden dzień wrócić do 5000zł. Przez kolejny tydzień praktycznie stał w miejscu.

Generalnie, nic nadzwyczajnego, realizuje bardzo prosty algorytm, może być co najwyżej stosowany jako pomoc.

Orator
Posty: 949
Rejestracja: 29 grudnia 2016
Reputacja: 186
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post: 0 BTC

intralogic Bitbay

Postautor: krystian » sobota, 21 października 2017, 19:30

Jakby ktoś chciał kupić ustawienia za 10% tego co chce autor forum, proszę o PW.

Początkujący
Posty: 78
Rejestracja: 29 czerwca 2017
Reputacja: 21
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post: 0 BTC

intralogic Bitbay

Postautor: EmCortess » niedziela, 22 października 2017, 14:11

Też początkowo zainteresował mnie ów program, niby cena abonamentu niewielka, jednak podejrzewam, że za jakieś porządne ustawienia trzeba wyłożyć już sumkę większą niż 600 zł. Dodatkowo Bitbay, niestety staram się omijać tę giełdę łukiem.

Początkujący
Posty: 27
Rejestracja: 16 października 2017
Reputacja: 4
Reputacja postu: 
1
Napiwki za post: 0 BTC

intralogic Bitbay

Postautor: Klycior » sobota, 25 listopada 2017, 13:12

Ustawienia są płatne. Lecz na ich FB kiedyś ktoś podał adres gdzie są za free.
Nie wiem czy mogę ale podam: ustawieniabot.prv.pl

Początkujący
Posty: 4
Rejestracja: 9 września 2017
Reputacja: 0
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post: 0 BTC

intralogic Bitbay

Postautor: Tenno » środa, 29 listopada 2017, 22:22

Klycior tylko czy to bezpieczne i nie przyczyni się w jakiś "magiczny" sposób do zniknięcia naszego kapitału z giełdy? Pytam serio :D

Początkujący
Posty: 179
Rejestracja: 17 grudnia 2017
Reputacja: -4
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post: 0 BTC

intralogic Bitbay

Postautor: sialala » poniedziałek, 1 stycznia 2018, 20:51

Przetestuj na małej kwocie.

Dyskutant
Posty: 237
Rejestracja: 11 kwietnia 2013
Reputacja: 11
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post: 0 BTC

intralogic Bitbay

Postautor: andrew9 » poniedziałek, 7 maja 2018, 22:05

I jak testy? Bawił się ktoś tym?

Najważniejsza rzecz to bezpieczeństwo - w ustawieniach po zalogowaniu do BitBay można ustawić, żeby bot nie miał uprawnień do wypłaty żadnych walut, więc wydaje się to bezpieczne, ale.. w przypadku kryptowalut wolę się upewnić kilka razy przy wszystkim.

Wróć do „Boty i strategie”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość