Postanowiłem z nudy i dużego luzu obecnie na uczelni założyć swego rodzaju racji dziennik moich poczynań (skoro i tak większość czasu siedzę przy wykresach całymi dniami) i podjąć się run'a na Bitmexie. Tradingiem zajmuje się od przeszło 3 lat - w tym czasie udało mi się sporo zarobić na shitcoinach listowanych na Binance ale strat też było pełno i dopiero po 2 latach zacząłem zarabiać spore dla mnie pieniądze (głównym problemem było money managment)
Jako, że chce się ciągle rozwijać i mam sporo wolnego czasu aktualnie to będę w najbliższych tygodniach walczyć z rynkiem

Depozyt startowy to raptem 0.0013BTC
Nie nastawiam się na longterm tylko na szybkie swingi dlatego strategii nie ustalam żadnej, będę grał to co rynek da. Interwały głównie M1, M3, M5 i M15. Jedynie co to zgodnie z Price action i RSI będę dosłownie łapał górki i dołki.
Co do stop lossów - z racji, że gram symboliczna dla mnie kwotą i mogę w 100% ją stracić stop lossów nie będę używał.
Dźwignia od 25 do 100x
No to jedziem!

PS. Proszę o nie naśladowanie moich ruchów, w każdej chwili mogę dostać margin call'a i być poza rynkiem bo tak jak pisałem, NIE STOSUJĘ STOP LOSSÓW!
Stan na dzień 27.03.2020:
depozyt 0.0013BTC
otworzony short 6850 dźwignia cross, przetrzymany co prawda bo zamknąłem go rano przy ROE 1000%

a dlaczego po 6850?
RSI powyżej 70, świeczka korpusem przykryła knot

Stan na dzień 28.03.2020:
balance 0.013BTC
PS2.
Wie ktoś jak włączyć BBCode dla obrazków? Nie mogę dodać bezpośrednio jpg do tematu tylko w postaci linków a chcąc dodać [jpg... dostaję komunikat Nie można używać następujących kodów: [img...