mining.bitcoin.cz - nie dział u mnie

Początkujący
Posty: 17
Rejestracja: 31 maja 2011
Reputacja: 0
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post: 0 BTC

Re: mining.bitcoin.cz - nie dział u mnie

Postautor: lukczas » poniedziałek, 6 czerwca 2011, 16:07

hehe wlasnie obczailem sprawe do konca, zeby guiminer pokazywal balance musialem jeszcze wkleic tego tokena a wczeniej tego nie zrobilem, juz jest ok

Rozmowny
Posty: 75
Rejestracja: 24 maja 2011
Reputacja: 0
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post: 0 BTC

Re: mining.bitcoin.cz - nie dział u mnie

Postautor: kik1 » poniedziałek, 13 czerwca 2011, 13:58

od 7 rano nie dziala

kolo 9 i 10 dwa razy udalo sie odswiezyc ale dalej nic

o co chodzi?
Obrazek

Orator
Posty: 788
Rejestracja: 9 czerwca 2011
Reputacja: 0
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post: 0 BTC
Lokalizacja: Poland/Łódź

Re: mining.bitcoin.cz - nie dział u mnie

Postautor: r50zyry5 » poniedziałek, 13 czerwca 2011, 14:04

U mnie strona działa i kopanie też
https://bitcurex.com - Polska Giełda Bitcoin
BitMessage: BM-2cTXYRTBw6rptJ2qHqSdQe8tHztRBhYdMA
Moje komentarze na forum

Rozmowny
Posty: 75
Rejestracja: 24 maja 2011
Reputacja: 0
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post: 0 BTC

Re: mining.bitcoin.cz - nie dział u mnie

Postautor: kik1 » poniedziałek, 13 czerwca 2011, 14:08

nooooo

jak napisalem zaczelo dzialac ale od 7 rano nie nabiło mi ani 0,00001 BTC a moc mam okolo 5ghash :/
Obrazek

Dyskutant
Posty: 151
Rejestracja: 21 maja 2011
Reputacja: 0
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post: 0 BTC

Re: mining.bitcoin.cz - nie dział u mnie

Postautor: hienas » poniedziałek, 13 czerwca 2011, 14:09

Ja juz dawno od nich przerzucilem sie na BTC Guild. Za duzo zwisów maja...
Poszukiwacz samorodków - dorzuć 0,00...1 Bitcoina na koparkę: 1L7PpjCGBgu6MhPfatAHLJQ2jcwDzjnCTw :)

Wygadany
Awatar użytkownika
Posty: 557
Rejestracja: 11 maja 2011
Reputacja: 0
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post: 0 BTC

Re: mining.bitcoin.cz - nie dział u mnie

Postautor: KiLeRrosS » poniedziałek, 13 czerwca 2011, 14:35

Na żadnym poolu nie ma miodu. BTC Guild pomimo uruchomienia kolejnych serwerów często,gęsto ma przerwy - teraz krótsze, ale jednak, że nie wspomnę o nagminnych wręcz "idlach".
Powyższy post wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podania przyczyny.
Obrazek

Obrazek Piszę poprawnie po polsku.

Początkujący
Posty: 15
Rejestracja: 24 maja 2011
Reputacja: 0
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post: 0 BTC

Re: mining.bitcoin.cz - nie dział u mnie

Postautor: razor514 » poniedziałek, 13 czerwca 2011, 20:27

KiLeRrosS pisze:Na żadnym poolu nie ma miodu. BTC Guild pomimo uruchomienia kolejnych serwerów często,gęsto ma przerwy - teraz krótsze, ale jednak, że nie wspomnę o nagminnych wręcz "idlach".
To gdzie według ciebie najlepiej kopać?

Początkujący
Posty: 15
Rejestracja: 24 maja 2011
Reputacja: 0
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post: 0 BTC

Re: mining.bitcoin.cz - nie dział u mnie

Postautor: razor514 » poniedziałek, 13 czerwca 2011, 20:36

A ogólnie to ktoś wie co się dziś stało z mining.bitcoin.cz? Od 7 rano do około południa nie działało u mnie kopanie i strona, teraz już strona działa ale kopać nadal nie mogę.

Wygadany
Awatar użytkownika
Posty: 557
Rejestracja: 11 maja 2011
Reputacja: 0
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post: 0 BTC

Re: mining.bitcoin.cz - nie dział u mnie

Postautor: KiLeRrosS » poniedziałek, 13 czerwca 2011, 20:49

razor514
Najlepiej samemu, ale trzeba mieć do tego odpowiednie zaplecze :P
Sam również zdegustowany slushem jadę na btc-guild, nic lepszego na tą chwilę (wg. mnie) nie ma.
Powyższy post wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podania przyczyny.
Obrazek

Obrazek Piszę poprawnie po polsku.

Początkujący
Posty: 15
Rejestracja: 24 maja 2011
Reputacja: 0
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post: 0 BTC

Re: mining.bitcoin.cz - nie dział u mnie

Postautor: razor514 » poniedziałek, 13 czerwca 2011, 21:46

A co sądzisz o deepbit.net? Podobno jest tam najlepiej kopać. Ja dziś kopałem jeszcze na btcminer i nie polecam tego pool'a.

Dyskutant
Posty: 221
Rejestracja: 13 maja 2011
Reputacja: 0
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post: 0 BTC

Re: mining.bitcoin.cz - nie dział u mnie

Postautor: Ronin » poniedziałek, 13 czerwca 2011, 21:50

Dokładnie KiLeRosS. Ja podobnie zaraz po tym jak zobaczyłem, że slush pool leży i nie ma szans na powrót online, bez zastanowienia założyłem konto na btcguild. Chwila moment, zero problemów, później zmiana kilku ustawień i minery znowu wiercą ;). Ponoć btcguild planuje dodanie kolejnych serwerów jeszcze w tym tygodniu, więc może to drastycznie zmniejszy dotychczasowe krótkie przerwy, o których wspominano. Ja póki co jestem mile zaskoczony. Ogólnie sam fakt, że według tego co podają w informacjach, używają serwerów zlokalizowanych na różnych kontynentach, w tym oczywiście w EU, wywołało u mnie pozytywne wrażenie. Zobaczymy co dalej ...
Bitcoin Prices - Bitcoin Exchange Rates | Bitcoin Links - Bitcoin Directory

Wygadany
Awatar użytkownika
Posty: 557
Rejestracja: 11 maja 2011
Reputacja: 0
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post: 0 BTC

Re: mining.bitcoin.cz - nie dział u mnie

Postautor: KiLeRrosS » poniedziałek, 13 czerwca 2011, 22:10

deepbit jest super (natychmiastowa wypłata, płaci za invalid block), ale za dużo podatku "koszą" - 3% (Prop.). Przy np. 100 bitkach miesięcznie musisz się pozbyć 3BTC=ok.180PLN :!: Koszmar.
Na reszcie pooli trzeba się naczekać za bitkami, a jeśli już mam czekać, to wolę za darmo w btc-guild.
btc-mine było całkiem całkiem - do momentu wprowadzenia podatku :(

BTC-Guild dopiero kilka dni temu wprowadził serwery w EU, a i tak mam jeszcze całkiem sporo:
"Warning: work queue empty, miner is idle"
i czasem wywala z serwera, na szczęście na max 2 minuty.

Slush od początku mojego kopania nie działał poprawnie, dlatego wtedy podłączałem się do deepbita.
Powyższy post wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podania przyczyny.
Obrazek

Obrazek Piszę poprawnie po polsku.

Weteran
Awatar użytkownika
Posty: 1923
Rejestracja: 6 czerwca 2011
Reputacja: 177
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post: 0 BTC
Lokalizacja: UK - London SM4

Re: mining.bitcoin.cz - nie dział u mnie

Postautor: Bemx2k » poniedziałek, 13 czerwca 2011, 22:44

Nikt laskawie nie napisal ze server slusha zostal potraktowany atakiem DDoS
ze ci z jego userow ktorzy maja stale IP moga kopac dalej a i wszystko jakos lepiej smiga bo i userow znacznie mniej.

Jak na tydzien ''pobierki'' na tym serverze nie powiem zlego slowa .


pozdrawiam
DASH>ETH>LTC

Rozmowny
Posty: 75
Rejestracja: 24 maja 2011
Reputacja: 0
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post: 0 BTC

Re: mining.bitcoin.cz - nie dział u mnie

Postautor: kik1 » wtorek, 14 czerwca 2011, 18:13

u mnie strona niby dziala
zmienilem tez strone serwera w guiminerach, niby liczy

ale confirmed reward ani razu nie zmieniło sie od 10 rano (stoi caly czas na okolo 0,0003xxxx BTC
choc moc mam 5ghash i ostatnio 0,4BTC przybywalo okolo 5 minut po kazdej równej godzinie (czasem 0,1 czasem 0,6 ale bylo) a teraz stoi 8 godzin, co sie dzieje ?
Obrazek

Rozmowny
Posty: 75
Rejestracja: 24 maja 2011
Reputacja: 0
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post: 0 BTC

Re: mining.bitcoin.cz - nie dział u mnie

Postautor: kik1 » środa, 15 czerwca 2011, 02:32

przerzucilem sie na deepbit i padł wlasnie
nie no parodia jakas
Obrazek

Weteran
Awatar użytkownika
Posty: 1494
Rejestracja: 7 czerwca 2011
Reputacja: 1
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post: 0 BTC

Re: mining.bitcoin.cz - nie dział u mnie

Postautor: Przemo » środa, 15 czerwca 2011, 04:24

Za duzo ludzi sie rzucilo na kopanie i serwisy nie wytrzymuja, btc guild tak samo padaczka.
Trzeba na jakies mniejsze, ja teraz probuje na nowym polskim: polmine.pl działa idealnie, uwaga, ma inny port niz reszta.
Sklep integracją z allegro i hurtowniami - niedługo z obsługą Bitcoin
Chcesz założyć sklep internetowy? Nic prostszego.

Dyskutant
Awatar użytkownika
Posty: 236
Rejestracja: 19 marca 2011
Reputacja: 0
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post: 0 BTC

Re: mining.bitcoin.cz - nie dział u mnie

Postautor: Mroczny Nelu » środa, 15 czerwca 2011, 18:36

mining.bitcoin.cz u mnie już jest spalony - mam zmienne IP i nie mam ochoty co chwilę dopisywać się do white list...
1MYnAE9vVc5FKyQDa2WRrY3C9AGGU6Nwtz mroczny portfel :E

Początkujący
Posty: 34
Rejestracja: 23 maja 2011
Reputacja: 0
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post: 0 BTC

Re: mining.bitcoin.cz - nie dział u mnie

Postautor: Wicky » środa, 15 czerwca 2011, 20:47

Czy wy też na chwilę obecną nie możecie wbić na stronę?

Początkujący
Posty: 10
Rejestracja: 26 maja 2011
Reputacja: 0
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post: 0 BTC

Re: mining.bitcoin.cz - nie dział u mnie

Postautor: bulin » piątek, 17 czerwca 2011, 09:16

Tez nie moge , ale co dziwne miner przed chwila zaczal liczyc od nowa :D

Wróć do „Pomoc techniczna”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości