mining.bitcoin.cz - nie dział u mnie

Wygadany
Posty: 507
Rejestracja: 28 marca 2011
Reputacja: 0
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post: 0 BTC

mining.bitcoin.cz - nie dział u mnie

Postautor: orka » piątek, 29 kwietnia 2011, 22:43

A dokładnie nie mogę się połączyć z poziomu przeglądarki (górnicy pracują), a przez proxy da radę, to już tak od 2 dni. Też ktoś ma podobne problemy? Z wątku oficjalnego forum nic nie wynika.

Orator
Awatar użytkownika
Posty: 765
Rejestracja: 18 grudnia 2010
Reputacja: 256
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post: 0 BTC

Re: mining.bitcoin.cz - nie dział u mnie

Postautor: Mahkul » piątek, 29 kwietnia 2011, 23:10

Masz na myśli, ze strona www nie działa? U mnie śmiga.

Wygadany
Posty: 507
Rejestracja: 28 marca 2011
Reputacja: 0
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post: 0 BTC

Re: mining.bitcoin.cz - nie dział u mnie

Postautor: orka » piątek, 29 kwietnia 2011, 23:37

Tak, dokładnie, tylko przez proxy mogę się dostać na konto, nawet z IP się nie otwiera.

Orator
Awatar użytkownika
Posty: 765
Rejestracja: 18 grudnia 2010
Reputacja: 256
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post: 0 BTC

Re: mining.bitcoin.cz - nie dział u mnie

Postautor: Mahkul » sobota, 30 kwietnia 2011, 00:08

Może Twój ISP już filtruje. :D

Wygadany
Posty: 507
Rejestracja: 28 marca 2011
Reputacja: 0
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post: 0 BTC

Re: mining.bitcoin.cz - nie dział u mnie

Postautor: orka » sobota, 30 kwietnia 2011, 01:02

Napisałem do nich i dodałem coś o inwigilacji :D

Orator
Awatar użytkownika
Posty: 765
Rejestracja: 18 grudnia 2010
Reputacja: 256
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post: 0 BTC

Re: mining.bitcoin.cz - nie dział u mnie

Postautor: Mahkul » sobota, 30 kwietnia 2011, 01:22

Lepiej niech z Tobą nie zadzierają!

Obrazek

Wygadany
Posty: 507
Rejestracja: 28 marca 2011
Reputacja: 0
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post: 0 BTC

Re: mining.bitcoin.cz - nie dział u mnie

Postautor: orka » sobota, 30 kwietnia 2011, 01:26

Hehe, fajne, muszę "zgubić" swoje BTC :D

Wygadany
Posty: 507
Rejestracja: 28 marca 2011
Reputacja: 0
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post: 0 BTC

Re: mining.bitcoin.cz - nie dział u mnie

Postautor: orka » niedziela, 8 maja 2011, 00:56

No i coś przekombinował, obecnie moc spadła do 60.365 Ghash/s na skutek paru błędów, mi też coś kiepsko zlicza :(

Jaki kołchoz teraz jest najlepszy? :)

Początkujący
Posty: 17
Rejestracja: 31 maja 2011
Reputacja: 0
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post: 0 BTC

Re: mining.bitcoin.cz - nie dział u mnie

Postautor: lukczas » poniedziałek, 6 czerwca 2011, 15:38

jak dlugo trwa od nich przelew, na maila dostaje raz dziennie potwierdzenie o wyplacie 1 btc a jak wlaczam bitcoin to stan konta pokazuje 0 i zadnych przelewow.Mam tak juz od paru dni???

Weteran
Posty: 1361
Rejestracja: 19 grudnia 2010
Reputacja: 4
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post: 0 BTC

Re: mining.bitcoin.cz - nie dział u mnie

Postautor: Prze_koles » poniedziałek, 6 czerwca 2011, 15:45

A jaki adres u nich ustawiłeś do wypłat? Masz taki w swojej liście "receiving addresses"? Ile masz połączeń w Bitcoin cliencie? Bloki ściągnąłeś wszystkie (129k+)?

Początkujący
Posty: 17
Rejestracja: 31 maja 2011
Reputacja: 0
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post: 0 BTC

Re: mining.bitcoin.cz - nie dział u mnie

Postautor: lukczas » poniedziałek, 6 czerwca 2011, 15:47

bloki juz dawno sciagniete, adres sie zgadza a bitcoin client mam wylaczony, tak przynajmniej pisalo w guiminerze ze jak licze w poolu to nie musi byc wlaczany, ilosc polaczen to przewaznie 8

Weteran
Posty: 1361
Rejestracja: 19 grudnia 2010
Reputacja: 4
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post: 0 BTC

Re: mining.bitcoin.cz - nie dział u mnie

Postautor: Prze_koles » poniedziałek, 6 czerwca 2011, 15:50

Tak, nie musi być włączony klient. Ale transakcje powinny pojawić się natychmiastowo, więc coś źle robisz, albo coś z mining.bitcoin.cz jest niedobrze.

Wygadany
Posty: 507
Rejestracja: 28 marca 2011
Reputacja: 0
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post: 0 BTC

Re: mining.bitcoin.cz - nie dział u mnie

Postautor: orka » poniedziałek, 6 czerwca 2011, 15:50

Sprawdź swój adres w http://blockexplorer.com/ zobaczysz tam wszystkie transakcje na swoim kluczu.

Początkujący
Posty: 17
Rejestracja: 31 maja 2011
Reputacja: 0
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post: 0 BTC

Re: mining.bitcoin.cz - nie dział u mnie

Postautor: lukczas » poniedziałek, 6 czerwca 2011, 15:54

Address 1Fv4KchoQPCowMwqM1f2DEzRKse69YJWVi

Short link: http://blockexplorer.com/a/7CbJU8GWcg
First seen?: Block 128647 (2011-06-04 22:17:24)
Received transactions: 3
Received BTC: 3.11
Sent transactions: 0
Sent BTC: 0
Hash160?: a39a9442c8871179b410eb7f0ded14d9c23f5fde
Public key?:
Unknown (not seen yet)

po wpisaniu mam to ale nie bardzo sie orientuje o co tam chodzi

Wygadany
Posty: 507
Rejestracja: 28 marca 2011
Reputacja: 0
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post: 0 BTC

Re: mining.bitcoin.cz - nie dział u mnie

Postautor: orka » poniedziałek, 6 czerwca 2011, 15:57

3 transakcje (przychodzące w ostatnich 3 dniach) 1.03 BTC 1.02 BTC i 1.06 BTC czyli masz na kluczu razem BTC: 3.11

Początkujący
Posty: 17
Rejestracja: 31 maja 2011
Reputacja: 0
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post: 0 BTC

Re: mining.bitcoin.cz - nie dział u mnie

Postautor: lukczas » poniedziałek, 6 czerwca 2011, 16:00

no wg tego co tam pisze to tak ale stan konta w cliencie to 0, guiminer w balance tez pokazuje 0

Początkujący
Posty: 17
Rejestracja: 31 maja 2011
Reputacja: 0
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post: 0 BTC

Re: mining.bitcoin.cz - nie dział u mnie

Postautor: lukczas » poniedziałek, 6 czerwca 2011, 16:02

wlasnie wlaczylem kienta, poczekalem az sie polaczy i nagle te transakcje sie pojawily, dziwne wychodzi na to ze client przy guiminerze musi byc jednak wlaczony, dzieki mimo wszystko za pomoc

Weteran
Posty: 1361
Rejestracja: 19 grudnia 2010
Reputacja: 4
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post: 0 BTC

Re: mining.bitcoin.cz - nie dział u mnie

Postautor: Prze_koles » poniedziałek, 6 czerwca 2011, 16:03

Nie musi być włączony. GUI miner pokazuje balance z mining.bitcoin.cz a nie z Twojego portfela na kompie.

Wygadany
Posty: 507
Rejestracja: 28 marca 2011
Reputacja: 0
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post: 0 BTC

Re: mining.bitcoin.cz - nie dział u mnie

Postautor: orka » poniedziałek, 6 czerwca 2011, 16:04

:mrgreen:

Początkujący
Posty: 17
Rejestracja: 31 maja 2011
Reputacja: 0
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post: 0 BTC

Re: mining.bitcoin.cz - nie dział u mnie

Postautor: lukczas » poniedziałek, 6 czerwca 2011, 16:04

w takim razie guiminer w huja wali bo przy balance widnieje 0 na kazdym rdzeniu

Wróć do „Pomoc techniczna”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość