coinex.pw - kopalnia + giełda

Weteran
Awatar użytkownika
Reputacja: 479
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post: 0 BTC
Napiwki: 1AqwNEzAp5GE46jebmZYqvq3tXt19iChJN

coinex.pw - kopalnia + giełda

Postautor: powered » niedziela, 8 września 2013, 13:28

Jako kopalnia jest ok. Jako giełda wieje pustkami, nic się nie dzieje.

Ale mam problem ponieważ nie mogę stamtąd wypłacić coinów. Zgłaszałem tam problem i nikt nie odpowiada.
I nie wiem czy to jest ogólny problem czy tylko u mnie? Nie macie tam problemów z przelewami wychodzącymi?

Dyskutant
Reputacja: 6
Reputacja postu: 
0

Re: coinex.pw - kopalnia + giełda

Postautor: erem » niedziela, 8 września 2013, 13:51

Czasem trzeba powtórzyć zlecenie wypłaty, ale nigdy nic nie zniknęło. To cały czas faze beta ;) Ale support rzeczywiście słaby.

Weteran
Awatar użytkownika
Reputacja postu: 
0

Postautor: powered » poniedziałek, 9 września 2013, 12:07

Ja już chyba od tygodnia nie mogę niczego stamtąd wypłacić. To nie jest jakiś jednorazowy przypadek.

Rozmowny
Reputacja: 0
Reputacja postu: 
0

Postautor: pawlak2 » poniedziałek, 9 września 2013, 15:22

Przed chwilą wypłaciłem 10 ZET i poszło bez problemu.

Weteran
Awatar użytkownika
Reputacja postu: 
0

Postautor: powered » czwartek, 12 września 2013, 21:27

Ja cały czas nie mogłem wypłacić. Ale jak w pewnym momencie saldo BFC pojawiło się na minusie (kilkadziesiąt tys) to założyłem nowe konto i zrobiłem arbitraż wszystkich pozostałych walut na drugie konto (za wyjątkiem BFC). Na nowym koncie było ok do dzisiaj, kiedy to znowu pojawiło mi się minusowe saldo na BFC.

Zauważyłem również że salda niektórych walut mi topniały a innych rosły, nie robiąc w tym czasie żadnych transakcji. To jakaś parodia a nie giełda.

edit
Na drugim koncie również nie mogę już niczego wypłacić ! :shock:

Weteran
Reputacja: 0
Reputacja postu: 
0

Postautor: Rafi » sobota, 14 września 2013, 14:26

O dziwo po za awarią którą mieli nie miałem jakiś większych problemów. Wpłaty wypłaty raczej działają prawidłowo u mnie. Testowo puściłem kilka wypłat teraz wszystkie przeszły bez problemu. Z tego co wiem jest zablokowanych trochę kont które korzystały z buga który pozwalał np sprzedać te same 1000zta kilka razy.

Weteran
Awatar użytkownika
Reputacja postu: 
0

Postautor: powered » sobota, 14 września 2013, 16:00

Ja już mam trzecie konto. Dwa razy bawiłem się z arbitrażem walut, ale te waluty co są na minusie zostały na poprzednich kontach i nie wiem co z nimi - zero odpowiedzi na wysłane moje maile. Obecne używam tylko kopalni, a wszystko co ukopie od razu przelewam na własny portfel lub na inną giełdę z obawy że znowu coś stracę lub w pewnym momencie nie będę mógł zrobić przelewu.
Cały czas dużo błędów mają, dzisiaj prze około pół godz widziałem na moim koncie około 1000% więcej TGC niż mam. Często zauważam dziwne wartości w tabelach Sell i Buy tak jakby się tam pomyrdały dwie różne waluty: jak na obrazku

Wróć do „Pozostałe”