no powiem ci że jak to w styczniu odkryłem to zrobiłem WOW i stronę gdzie na telegramie sporo osób jest ze starych czasów , zacząłem tworzyć portfele ale w międzyczasie przylazły wieloryby na ten blockchain i podniosły masakrycznie fee że się zrobiło drogie generowanie portfela i przestałem połowa lutego generować tx
pograłem , kupiłem , sprzedałem , zarobiłem

ale ten mały komputerek kupiłem pod to więc chodzi 24/7 razem z masternodem haroldcoina lol i dzisiaj 45 dni wracam od fryzjera a tu blok 158 BTCw = to na teraz 505 $ , aż się sam podjarałem znowu i HODL BTCw
właśnie szukam kolejnego miniPC na allegro i stworze sobie kolejne 36 portfeli , niech kopią to i tak nic nie kosztuje a zabawa w przypominanie sobie komend , kombinowanie ze skryptami i automatyzacja wysyłania tx jest warta jak widać pracy
ten konkretny portfel co wykopał to 10$ , nawet mniej tak na prawdę a wszystkie 36 kosztowało mnie 25 BTCw może co i tak jest małą kwotą jaką na rajdach na tej monetce zrobiłem , oni powinni wejśc na większe giełdy bo projekt jest szczerze innowacyjny

Ostatnio zmieniony wtorek, 5 marca 2024, 19:37 przez
bitup, łącznie zmieniany 1 raz.