IOC

Początkujący
Reputacja: 2
Reputacja postu: 
1
Napiwki za post: 0 BTC

IOC

Postautor: fodo » piątek, 13 stycznia 2017, 16:33

Nie znalazłem na forum tematu poświęconemu temu crypto poza paroma wpisami z 2014. Nie mylić z I0C. Od tej pory coin zrobił ogromny postęp. Developerzy to mała grupa jednak ściśle współpracująca ze społecznością. Sam coin zebrał sporo nagród na różnych eventach technologicznych. Nie jest to na pewno żaden wyznacznik dla adaptacji, ale raczej wskazanie że nie jest to totalny shitcoin.

Z ostatnich newsów widziałem, że planują wdrożenie modelu na kształt evolutiona dashowego. Sami się wzbraniaja od takich porównań, ale już chyba teraz funkcjonuje coś na kształt aliasów. Wadą na pewno jest niski wolumen, więc póki co dla spekulantów raczej sie nie nadaje. Sam jestem ciekaw Waszych opinii, bo moja wiedza jest mocno ogólnikowa, a na forum pewnie znajdzie się ktoś może nawet znający devów i samego coina.

Weteran
Awatar użytkownika
Reputacja: 11355
Reputacja postu: 
0

IOC

Postautor: Wymazywanie » piątek, 13 stycznia 2017, 16:38

O to chodzi? http://coinmarketcap.com/currencies/iocoin/
Kiedyś to miałem parę razy. Nawet wallet miałem, bardzo ładny był, taki nowoczesny. Więcej nie pamiętam. :mrgreen:
d4d5 c4dxc4 Nc3Nc6 d5Ne5 e4Nf6 b3cxb3 Qxb3e6 Nge2Nd3+ Kd2Nxf2 Rg1N6g4 h3Nh2 Ng3exd5 exd5g6 Ba3Qg5+ Kc2 Bf5+ Kb2Qd2+ Qc2Qxc2#

Początkujący
Reputacja postu: 
0

IOC

Postautor: fodo » piątek, 13 stycznia 2017, 16:57

Tak, dokładnie. Teraz jest kilka walletów, sama idea i nazwa tego coina celuje w taką uniwersalną bramkę czy dla finansów czy jakiegokolwiek innego rozwiązania. Ja w 2014 nawet nie wiedziałem, ze coś takiego jak btc istnieje, ale może ktoś z forum ma do odkurzenia właśnie taki stary wallet, bo coiny w tym czasie zyskały kilkadziesiąt razy.

Początkujący
Reputacja postu: 
0

IOC

Postautor: fodo » środa, 19 kwietnia 2017, 02:42

Niedługo wyjdzie nowy portfel, więc mozliwy wzrost wartości, mała prezentacja:

Działające nicknamy by max ułatwic transakcje jak sądze na wzór tych z dasha, mozliwość przechowywania plików w blockchainie, od paru lat coin bez p&d. Ciekaw jestem waszych opinii.

Dodano po 44 minutach 55 sekundach:
Ależ trafiłem:)
Polo wyrzuca IOC z listy niedługo, orientujecie sie czy w takich przypadkach kontaktują się z devami wczesniej?

Wróć do „Pozostałe”