Fajnie piszesz, czytam od dłuższego czasu Twoje posty.. tylko te pompy i odbicie w górę tak nie bardzo się pokrywają na giełdzieanagamidev pisze: ↑ środa, 31 marca 2021, 19:23Cóż, uśredniajMarwel pisze: ↑ środa, 31 marca 2021, 17:11 Cześć tak poczytałam troche forum szczerze to w krypto od niedawna i głównie z myślą o eth. Pozostałe krypto raczej ostrożnie ale z game zadziałały emocje wiem że nie powinny ale jest jak jest w sumie spory zakup po 1.80 mieliśmy jeszcze krótka szanse sprzedać za 1,89 więc wyjść z zyskiem od tego momentu codziennie gorzej i w sumie już dziś na skraju podjęcia decyzji o stracie i wyjściu. Ale moze to jest ten moment z dwóch dni za wcześnie. Ktoś moze bardziej się zna . Ja szczerze mówiąc średnioAczkolwiek na 4h już RSI ładnie się chłodzi, jeszcze pewnie trochę i kolejna mega pompa
![]()

Mimo wszystko szacun i pozdrawiam.
PS. Jakiś czas temu pisałeś o tym że mając wkład np. z rosnącego Game w okolicach 10-15tyś zł można już się pobawić i dziennie 100-200 zł zrobić. Czy mógłbyś polecić jakąś szkołę gry ewentualnie rozwinąć temat jak Ty to robisz, jak dobierasz waluty i generalnie jak zacząć stosowac taką technikę?
Będę dwdzięczny za odpowiedź, 3m się