Gamecredits - spekulacja na temat ceny

Początkujący
Reputacja: -7
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post: 0 BTC

Postautor: lamerczak » środa, 31 marca 2021, 22:57

anagamidev pisze: środa, 31 marca 2021, 19:23
Marwel pisze: środa, 31 marca 2021, 17:11 Cześć tak poczytałam troche forum szczerze to w krypto od niedawna i głównie z myślą o eth. Pozostałe krypto raczej ostrożnie ale z game zadziałały emocje wiem że nie powinny ale jest jak jest w sumie spory zakup po 1.80 mieliśmy jeszcze krótka szanse sprzedać za 1,89 więc wyjść z zyskiem od tego momentu codziennie gorzej i w sumie już dziś na skraju podjęcia decyzji o stracie i wyjściu. Ale moze to jest ten moment z dwóch dni za wcześnie. Ktoś moze bardziej się zna . Ja szczerze mówiąc średnio
Cóż, uśredniaj :D Aczkolwiek na 4h już RSI ładnie się chłodzi, jeszcze pewnie trochę i kolejna mega pompa :D
Fajnie piszesz, czytam od dłuższego czasu Twoje posty.. tylko te pompy i odbicie w górę tak nie bardzo się pokrywają na giełdzie ;)
Mimo wszystko szacun i pozdrawiam.

PS. Jakiś czas temu pisałeś o tym że mając wkład np. z rosnącego Game w okolicach 10-15tyś zł można już się pobawić i dziennie 100-200 zł zrobić. Czy mógłbyś polecić jakąś szkołę gry ewentualnie rozwinąć temat jak Ty to robisz, jak dobierasz waluty i generalnie jak zacząć stosowac taką technikę?

Będę dwdzięczny za odpowiedź, 3m się :)

Początkujący
Awatar użytkownika
Reputacja: 6
Reputacja postu: 
1

Postautor: minris » czwartek, 1 kwietnia 2021, 01:19

Poza szkołą wydaje mi się, że trzeba mieć jeszcze doświadczenie. I to takie doświadczenie, że tracisz dużą część wkładu, aby doświadczyć tego uczucia/emocji starty. Powiedziałbym, że to takie "dorastanie" do rynku poprzez popełnianie błędów.
Oczywiście nie chcę nikogo zniechęcić, ale przynajmniej w 2018 r. sam tak zaczynałem, naczytałem się, miała być łatwa kasa, a wyszły słabe rączki i emocjonalne ruchy :D

Początkujący
Reputacja: 8
Reputacja postu: 
0

Postautor: dr coin » czwartek, 1 kwietnia 2021, 06:52

minris pisze: czwartek, 1 kwietnia 2021, 01:19Poza szkołą wydaje mi się, że trzeba mieć jeszcze doświadczenie. I to takie doświadczenie, że tracisz dużą część wkładu, aby doświadczyć tego uczucia/emocji starty. Powiedziałbym, że to takie "dorastanie" do rynku poprzez popełnianie błędów.
Oczywiście nie chcę nikogo zniechęcić, ale przynajmniej w 2018 r. sam tak zaczynałem, naczytałem się, miała być łatwa kasa, a wyszły słabe rączki i emocjonalne ruch
Super napisane, emocje nie są dobrym doradcą. Ja też kiedyś traciłem na nerwowych ruchach, ale odkąd przeszedłem na taktykę londterm to i pieniędzy więcej i nerwów mniej. Co do GAMEa to dalej czekamy na jakieś znaczące info, bo bez tego będziemy powoli schodzić w dół wykresu. Na początek przydała by się nowa i bardziej funkcjonalna strona internetowa, coś wspominali o tym w swoich planach. Marketing i reklama projektu też wymagają poprawy. Mam wrażenie, że obecna ekipa jest za mała i przydałaby się świeża krew w zespole(z doświadczeniem i kwalifikacjami). Nowe giełdy to już temat często powtarzany temat - czekamy!. Bez tych działań ciężko będzie znaleźć nowych twórców nft, a co za tym idzie rozwinąć znacząco ten projekt.
Kiedyś, jak pracowałem na kacu szef mi powiedział: "te same ruchy tylko 3x szybciej" - idealnie te słowa pasują do tępa prac Game Credits. Oby przyspieszyły i zaskoczyły nawet pesymistów. GAME on and GAME up :D

Początkujący
Reputacja: 10
Reputacja postu: 
0

Postautor: Rysa » czwartek, 1 kwietnia 2021, 07:33

ich plany na 2 kwartał ze strony:

"Q2 2021

The GAME Credits Foundry will allow artists, influencers, streamers and other creators a gasless solution to create, mint, and sell NFTs.
Nova Blitz is scheduled for release on Apple and Android mobile devices.
In-game trading cards in Nova Blitz will be minted on GAME Credits smart contract as NFTs and can be used in game and bought and sold amongst players."

Początkujący
Reputacja: 16
Reputacja postu: 
0

Postautor: Radosny » czwartek, 1 kwietnia 2021, 09:44

Plany są takie, żeby płynąć z prądem. Tylko gówna pływają z prądem..

Początkujący
Reputacja: -14
Reputacja postu: 
0

Postautor: Cryptoman12 » czwartek, 1 kwietnia 2021, 13:33

Radosny a co ty bys chciał żeby Game już teraz kosztował 100 zł? Dzieciaku kup sobie lambo w sklepie modelarskim i się uspokoj :D
Ostatnio zmieniony czwartek, 1 kwietnia 2021, 13:44 przez Cryptoman12, łącznie zmieniany 1 raz.

Początkujący
Reputacja: 4
Reputacja postu: 
2

Postautor: miedzia » czwartek, 1 kwietnia 2021, 13:42

Powoli odbijamy. Jak ten trend się utrzyma do końca dnia i zamkniemy się na zielono to możliwe dalsze wzrosty przez weekend.

Początkujący
Reputacja: 16
Reputacja postu: 
0

Postautor: Radosny » czwartek, 1 kwietnia 2021, 13:47

Nie jestem dzieciakiem, mam 31 lat:)

Lokowanie kasy w to padło jest po prostu karkołomne. Zaklinanie rzeczywistości, że nowa ekipa, że nowe pomysły, nowe kontakty to jedynie mydlenie oczu.
Jest cała masa projektów, które kupione poniżej 1$ można traktować jako inwestycję na przyszłość, a ten coin służy do zdzierania forsy z leszczyny i jest przedstawiany jako przyszłość. Daj sobie spokój.

Początkujący
Reputacja postu: 
0

Postautor: Cryptoman12 » czwartek, 1 kwietnia 2021, 13:58

Ten coin jest na giełdach od 2014 r dla crypto to kawał czasu poprzednia ekipa nie zrobiła nic a Game wzrósł do 6$ pomysł był dobry ale realizacja jak to realizacja. Teraz nowa ekipa jest bardziej doświadczona pracuje więcej ludzi w zespole zatrudniaja ciągle nowe osoby aby się rozwijać sledze nowy zespół od samego początku jest z nimi bardzo dobry kontakt uważam że Game będzie ostro deptal po piętach Enjin a nowe ATH w tym roku pokaże jakim coinem jest Game :lol: :lol: :lol:

Dodano po 16 minutach 24 sekundach:
Radosny jeszcze dokupisz Game po 25 zl :lol:

Początkujący
Reputacja: 186
Reputacja postu: 
1

Postautor: lordzuk » czwartek, 1 kwietnia 2021, 14:16

Czyżby bottom is in ? Odbiliśmy od LT ale mniejsza LT poszła z bomby :D Ciekawe czy przebijemy i czy mój scenariusz z dołkiem niżej idzie do kosza :lol:
Obrazek

Początkujący
Reputacja: 1
Reputacja postu: 
0

Postautor: Marwel » czwartek, 1 kwietnia 2021, 14:26

Dziś większość kryptowalut sprzedaje się idzie w górę że względu na nagłośnienie, pozytywne flow, inflację i niestety to czy coś wnoszą czy nie ma mniejsze znaczenie i nie przeszkadza im rosnąć pewnie jest kilka wyjątków. Minus jest taki że takie krypto szybko idą w druga stronę. Na pewno game reprezentuje sobą więcej niż dużo nowych coinow . Ale dziś na tej podstawie ciężko przewidywać co będzie dalej

Początkujący
Reputacja postu: 
0

Postautor: Marwel » czwartek, 1 kwietnia 2021, 19:27

No i niestety się nie wybił

Początkujący
Reputacja: 2
Reputacja postu: 
1

Postautor: Do4got » czwartek, 1 kwietnia 2021, 21:30

Cierpliwości jak będziesz tak codziennie gadał i emocjami bedziezz się kierować nic nie ugrasz tylko stracisz. Zrozum człowieku ze o to w tym wszystkim chodzi żebyś pozbył się swoich coinow na dołku a kupił na gorce. Jak podjąłeś już decyzje ze chcesz jechać tym wozem to odpuść i czekaj a jak cię podkusi żeby sprzedać na dołku to wypiero** telefon lepiej na tym wyjdziesz.

Początkujący
Reputacja: 186
Reputacja postu: 
1

Postautor: lordzuk » piątek, 2 kwietnia 2021, 08:33

Na moje będzie dobrze , nie spadliśmy tam gdzie czaiłem i bijemy się z LT , teraz trochę w bok i finalnie widzę UP 8-)
Obrazek

Początkujący
Reputacja postu: 
1

Postautor: Marwel » piątek, 2 kwietnia 2021, 08:53

Emocje już trochę ostygly liczę się z dolkami tak jak w przypadku etherum spadki były duże tylko to innego rodzaju waluta , A tu wiadomo wybić nie było za dużo. Jasne najlepiej kupować na dołku każdy wie. Kto nie kupił nigdy na górce niech pierwszy rzuci kamieniem. :lol:

Początkujący
Reputacja postu: 
0

Postautor: Cryptoman12 » sobota, 3 kwietnia 2021, 19:43

Ta cisza na forum może zwiastowac wzrosty na Game? :lol:

Dodano po 1 minucie 58 sekundach:
Czy to tylko przerwa świąteczna?

Początkujący
Reputacja postu: 
0

Postautor: sampel444 » sobota, 3 kwietnia 2021, 20:30

@Cryptoman12
No podobno ma być nowe ath :D czy już nie?

Początkujący
Reputacja postu: 
0

Postautor: Cryptoman12 » sobota, 3 kwietnia 2021, 20:53

Niecierpliwi się wyprzedają i o to w tym wszystkim chodzi wyleszczyc a potem pompa :lol: cały czas idziemy w kierunku nowego ATH tak jak to już wspomniał anagamidev może to być 20zl albo 200zl moim zdaniem będą to okolice 140 zl :D

Początkujący
Reputacja: 7
Reputacja postu: 
0

Postautor: rafal28243 » sobota, 3 kwietnia 2021, 22:25

To jest trochę jak wróżenie z fusów,może być 20,140 czy 200 czy 1000 albo i 10 000 jak i równie dobrze może być 0,01 lub 0....

Początkujący
Reputacja postu: 
0

Postautor: Do4got » sobota, 3 kwietnia 2021, 23:18

Trzeba minimalizować ryzyko, kupować na dołkach i sprawdzać na Twitterze czy team dba o swój projekt i co najważniejsze w tym biznesie umieć czekać jak przyjdzie ci namysł żeby wyprzedać się na dołku bo myślisz sobie ze „ projekt już się kończy i pewnie upadnie lub bańka pęka„ przypomnij sobie zasadę silnych rąk ze góra chce żebyś się przestraszył i tak zrobił.

Wróć do „Pozostałe”