Gamecredits - spekulacja na temat ceny

Początkujący
Reputacja: 18
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post: 0 BTC

Postautor: Krzysztof076 » wtorek, 30 marca 2021, 22:40

OD przedwczoraj grany był OMG od dziś pewnie przez dwa dni ZRX potem przyjdzie czas na Game, zaczynają ruszać stare coiny z topki bo na razie była przewaga nowości typu na fali NFT

Weteran
Awatar użytkownika
Reputacja: 7104
Reputacja postu: 
0

Postautor: anagamidev » środa, 31 marca 2021, 07:16

Na razie kaszana, chociaż lokalnie fajne ruchy na 5% :D Na 4h być może chorągiewka, aczkolwiek dobrze byłoby przebić 923 sat :D
BTC 122k$ soon! & 288k$ by 2026|Golden rule - BTFD|LTC 5k$ soon! & LISK 1kPLN soon!|SVG Image@Anagamidev
HODL on for dear life! | Never sell lower than you buy, buy more, average!
Liftoff, liftoff, liftoff :D

Początkujący
Reputacja: 0
Reputacja postu: 
0

Postautor: Regi » środa, 31 marca 2021, 09:37

Dzień Dobry wszystkim :) Obserwuje te forum od chyba 2 miesięcy i aktualnie troszkę siedzę w Game Credits ( Między innymi )

Z racji że jestem "Nowy" chciałbym tylko zasugerować wszystkim którzy są też w Game że mamy dywergencje na MACd jeżeli dobrze widzę która ciągnie się od 28 Marca. Cena spada ( co mnie smuci ) ale jeśli mam rację to bądźmy dobrej myśli. Te forum mnie nauczyło :D "Łapy pod 4 Litery i czekaj" xD @anagamidev czy dobrze postrzegam dywergencje ? :)

Początkujący
Reputacja: 4
Reputacja postu: 
0

Postautor: miedzia » środa, 31 marca 2021, 09:53

W końcu coś ruszyło. Nie ważne w którą stronę ale ruszyło :D

Początkujący
Reputacja: 16
Reputacja postu: 
0

Postautor: Radosny » środa, 31 marca 2021, 10:04

Teraz każde g***** robi bardzo dobre wyniki. Grunt to kupić relatywnie jak najwcześniej i czekać do zadawalającego zysku. Najgorszą rzeczą jest przerzucanie się na inne coiny "bo zaczęły rosnąć". Game nie wbije nawet połowy ATH, a jeżeli ktoś myśli, że wbije, to będzie sponsorem tych, którzy myślą, że nie wbije:D

Początkujący
Reputacja: 0
Reputacja postu: 
0

Postautor: daniel16a » środa, 31 marca 2021, 10:28

@Radosny Kupiłeś i spada? Po prostu poczekaj, nie ma co się wkurzać :)

Początkujący
Reputacja postu: 
0

Postautor: Radosny » środa, 31 marca 2021, 10:48

Ja to dawno się stałem gruboskórny:P Trzymam i nie robię żadnych akcji...:P

Początkujący
Reputacja: 186
Reputacja postu: 
2

Postautor: lordzuk » środa, 31 marca 2021, 11:07

Spokojnie :) , mi nawet pasuje ta korekta bo schłodzi RSI na tygodniówce , to jak korekta ABC i kończymy na daniach falę C i finalnie korektę :) Ja widzę początek , środek kwietnia mocny UP :)
Obrazek

Początkujący
Reputacja: 1
Reputacja postu: 
0

Postautor: Marwel » środa, 31 marca 2021, 17:11

Cześć tak poczytałam troche forum szczerze to w krypto od niedawna i głównie z myślą o eth. Pozostałe krypto raczej ostrożnie ale z game zadziałały emocje wiem że nie powinny ale jest jak jest w sumie spory zakup po 1.80 mieliśmy jeszcze krótka szanse sprzedać za 1,89 więc wyjść z zyskiem od tego momentu codziennie gorzej i w sumie już dziś na skraju podjęcia decyzji o stracie i wyjściu. Ale moze to jest ten moment z dwóch dni za wcześnie. Ktoś moze bardziej się zna . Ja szczerze mówiąc średnio

Początkujący
Reputacja postu: 
0

Postautor: Radosny » środa, 31 marca 2021, 17:41

Marwel pisze: środa, 31 marca 2021, 17:11Cześć tak poczytałam troche forum szczerze to w krypto od niedawna i głównie z myślą o eth. Pozostałe krypto raczej ostrożnie ale z game zadziałały emocje wiem że nie powinny ale jest jak jest w sumie spory zakup po 1.80 mieliśmy jeszcze krótka szanse sprzedać za 1,89 więc wyjść z zyskiem od tego momentu codziennie gorzej i w sumie już dziś na skraju podjęcia decyzji o stracie i wyjściu. Ale moze to jest ten moment z dwóch dni za wcześnie. Ktoś moze bardziej się zna . Ja szczerze mówiąc średnio
Skoro kupiłeś to wsadź ręce pod dupę i czekaj. Serio, wszedłeś w projekt, który zrobił 600% w ciągu tygodnia. Czego oczekiwałeś? 6000%? W tym projekcie podstawy są żadne. Czysta spekuła i naganiactwo. Teraz sprzedałeś ze stratą, a za tydzień będzie 2,5zł. Nie wierze co prawda w żadne nowe ATH, a nawet połowę ATH, ale pewnie zatrzyma się gdzieś przy dolarze, żeby potem odlecieć w niebyt.

Początkujący
Reputacja: -14
Reputacja postu: 
0

Postautor: Cryptoman12 » środa, 31 marca 2021, 17:53

Marwel trzymaj i nie sprzedawaj ze stratą! Game jest projektem który się rozwija nowa ekipa mocno dziala możesz śledzić poczynania na Twitterze . To zwykła korekta po ostrej pompie a nowe ATH może jak najbardziej się pojawić na Game z resztą jak na każdej innej kryptowalucie także spokojnie jeszcze wyjdziesz na + :lol:

Początkujący
Reputacja postu: 
0

Postautor: Marwel » środa, 31 marca 2021, 18:01

Już nic innego nie robię tylko czytam o game :) już nawet nie myślę o zysku tylko wyjściu na swoje tak to jest jak jak się chce zrobić złoty strzał . Tak chyba zrobię tu nie chodzi o to że ktoś liczył na 1000 % zysku . Raczej 20_ 30 % miałam kilka sztuk kupionych za 0.45 groszy za jakąś resztę z eth i stąd w emocjach poszła wyższą kwota ale już za 1.80 .

Początkujący
Reputacja: 21
Reputacja postu: 
0

Postautor: Mizaru » środa, 31 marca 2021, 18:07

Decyzja o wyjściu, czy pozostaniu POWINNA być Twoją decyzją! Nikt normalny Ci tu nie powie jasno, bo jest zwyczajnie niewiadoma. Łebscy wrzucają swoje predykcje. Naganiacze twierdzą, że jeszcze będzie tu de muun. Kto będzie miał racje? Czas pokaże. Wszedłeś w kiepskim momencie, pewnie jak wielu. Przy większej kwocie wtopionej i ból straty będzie większy. Ale i zysk może być większy. 50/50.

Początkujący
Reputacja: 10
Reputacja postu: 
0

Postautor: Rysa » środa, 31 marca 2021, 18:26

Ja jestem zdania, że ta ekipa nic nie działa. Nie potrafią nawet (lub nie chcą) wprowadzić tego coina na inną giełdę ale uważam, że to i tak by nie sprowadziło tutaj żadnej spekuły i spompowało na wyżyny. Chociaż z drugiej stronie nie ma to wielkiego znaczenia jak tak patrzę i od dłuższego czasu to analizuję, bo co niby te coiny znaczą ? Nic. Nawet Chiliz robiące reklamy klubami sportowymi, które mają rzesze fanów nie mają do zaoferowania nic specjalnego bo bardziej się tym jarają ludzie siedzący w krypto niż poza. Narodził się nowy trend inwestowania w "wirtualne złoto" prawdopodobnie dlatego, że pieniądze tracą wartość a ludzie tracą wiarę w nie. BTC to nakręca bo jego istnienie uważam za zbawienne dla naszej wolności i możliwości wyboru między deflacyjną walutą niepodlegającą rządom (przynajmniej w teorii) a nieograniczonemu dodrukowi. 95% pozostałych krypotowalut moim zdaniem nie ma nic do zaoferowania jako praktyczne zastosowanie i wykorzystywane jest jedynie w giełdach dla grania na giełdzie, bo to jest gra a nie inwestowanie.

Game podskoczył bo podskoczyło wszystko a to było w tyle względem reszty i wypatrzyli lukę. Trzeba liczyć teraz na powtórkę fali czyli wzrost gwałtowny bitcoina za nim reszty altcoinów i na końcu skoczy to co się jeszcze nie podniosło na kolejnej fali. W między czasie wzrastać razy XX mogą jedynie krypto które jeszcze nie zrobiło nowego ATH w tym stare coiny (zob. NXT :D )

Z games nic nie wymyślą. Nie to żadnego praktycznego zastosowania. Mogą organizować turnieje w jakiś gówno grach i uważać, że są zajebiście zaangażowani w projekt, ale turniej dla 100 osób to jest skala ligi szkolnej w podstawówce. Dziwi mnie co Ci ludzie robią w tych zespołach zamiast promować i rozpowszechniać projekty...

Ja wszedłem czysto spekulacyjnie i siedzę, czekam cierpliwie. Od sierpnia gdy wchodziłem po 0,3zł minęło pół roku, możliwe, że na następne 200% będzie trzeba czekać tyle samo.

Początkujący
Reputacja postu: 
0

Postautor: Marwel » środa, 31 marca 2021, 18:55

Wiem ze to moja decyzja . I zgadzam się że to może nie jakiś super projekt . Ale dużo takich i wzrosty mają także liczę że i ten odbije . Jak patrzę na te 1,51 to słabo A może by i gorzej . Nie oczekuje podjęcia decyzji za mnie ale może ktoś ma jakieś newsy przemyślenia bardziej o to mi chodzi

Weteran
Awatar użytkownika
Reputacja: 7104
Reputacja postu: 
1

Postautor: anagamidev » środa, 31 marca 2021, 19:23

Marwel pisze: środa, 31 marca 2021, 17:11 Cześć tak poczytałam troche forum szczerze to w krypto od niedawna i głównie z myślą o eth. Pozostałe krypto raczej ostrożnie ale z game zadziałały emocje wiem że nie powinny ale jest jak jest w sumie spory zakup po 1.80 mieliśmy jeszcze krótka szanse sprzedać za 1,89 więc wyjść z zyskiem od tego momentu codziennie gorzej i w sumie już dziś na skraju podjęcia decyzji o stracie i wyjściu. Ale moze to jest ten moment z dwóch dni za wcześnie. Ktoś moze bardziej się zna . Ja szczerze mówiąc średnio
Cóż, uśredniaj :D Aczkolwiek na 4h już RSI ładnie się chłodzi, jeszcze pewnie trochę i kolejna mega pompa :D
BTC 122k$ soon! & 288k$ by 2026|Golden rule - BTFD|LTC 5k$ soon! & LISK 1kPLN soon!|SVG Image@Anagamidev
HODL on for dear life! | Never sell lower than you buy, buy more, average!
Liftoff, liftoff, liftoff :D

Początkujący
Reputacja: 2
Reputacja postu: 
0

Postautor: sampel444 » środa, 31 marca 2021, 20:09

@Marwel, skoro kupiłaś x game po 0,45 zł i x game po 1,80 to policz sobie po prostu średnią cenę i zobaczysz w jakim jesteś miejscu na wykresie ;p a to czy sprzedasz teraz czy później to tylko od Ciebie zależy, to są Twoje pieniądze. Inwestuj tyle ile możesz stracić.I emocje musisz opanować praktycznie do minimum.

Początkujący
Reputacja postu: 
0

Postautor: Marwel » środa, 31 marca 2021, 20:28

Tylko tych tanich to mam drobne 5 sztuk kupione za resztę A tych za 1,8 lepiej nie mówić;) więc nie ma co średniej liczyć

Początkujący
Reputacja: 10
Reputacja postu: 
0

Postautor: Rysa » środa, 31 marca 2021, 20:48

Doradzić Ci nikt nie doradzi i nie powie, ale podeprzeć na duchu już tak. Więc sam widzisz ile osób tutaj siedzi i nie wychodzi. Odpowiedź sobie sam na parę pytań:

1. Co się stanie na games jak bitcoin będzie kosztował 100tyś $ ? (oczywiście zakładając, że wierzysz iż taką cenę osiągnie)
2. Co się stanie jeśli pojawi się info o tym coinie gdzieś w grubych krypto newsach
3. Co się stanie jeśli zespół wymyśli coś czego jeszcze nikt inny nie wprowadził (mnóstwo opcji) lub zrobi cokolwiek co sprawi, że o projekcie usłyszy więcej osób (nowe giełdy?)

Oczywiście może teraz długo spadać, ale moim zdaniem ta cena games utrzymuje się dużo lepiej niż np. na chiliz po osiągnięciu peaku. Tam (jak i na innych coinach) stabilizowała się dużo niżej. Tutaj też jeszcze może polecieć.

Na ath sam nie liczę, ale $ już tak :D

Może być też tak, że jebnie wszystko jak wprowadzą jakieś regulacje na krypto czy tym podobne. Ale bańki żadnej nie ma. Wszystkie bańki co pękały to były spadkami po tym jak bitcoin wzrastał krocie a tego jeszcze teraz nie widzimy (przy 100tys $ to co innego ale też może zadziałać psychologia tłumu i zamiast 100 będzie nagle 200)

Początkujący
Reputacja postu: 
0

Postautor: Marwel » środa, 31 marca 2021, 21:00

Dzięki:) bitcoin rósł wcześniej game nie trzymam raz się żyje. Coś się zaczęło teraz ruszać 1 dolar całkowicie mi wystarczy :)

Wróć do „Pozostałe”