Gamecredits - spekulacja na temat ceny

Początkujący
Reputacja: 186
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post: 0 BTC

Postautor: lordzuk » środa, 24 marca 2021, 09:23

Korekty to cos normalnego przecież :D Może cos takiego
Obrazek

Weteran
Awatar użytkownika
Reputacja: 7104
Reputacja postu: 
1

Postautor: anagamidev » środa, 24 marca 2021, 10:36

Jednak GAME ma ogromy parcie na wzrosy :D Łatwiej idzie up niż down :D

BTC 122k$ soon! & 288k$ by 2026|Golden rule - BTFD|LTC 5k$ soon! & LISK 1kPLN soon!|SVG Image@Anagamidev
HODL on for dear life! | Never sell lower than you buy, buy more, average!
Liftoff, liftoff, liftoff :D

Początkujący
Reputacja: 1
Reputacja postu: 
0

Postautor: seblas » środa, 24 marca 2021, 11:15

Wczoraj ok. 15-tej napsiałem "kto już sprzedał ten dobrze zrobił", ale cenzura usunęła...

Początkujący
Reputacja: 40
Reputacja postu: 
0

Postautor: Przemko » środa, 24 marca 2021, 11:52

seblas pisze: środa, 24 marca 2021, 11:15Wczoraj ok. 15-tej napsiałem "kto już sprzedał ten dobrze zrobił", ale cenzura usunęła...

Masz racje, pytanie czy już trochę odkupić, czy czekać :).

Początkujący
Awatar użytkownika
Reputacja: 127
Reputacja postu: 
0

Postautor: pablo12 » środa, 24 marca 2021, 12:01

Wzrósł teraz korekta i już są tacy co piszą że ich to martwi. Hahaha mówiłem, fenomenalny wątek :D Kabaret. To koniec game ratować się kto może!!!

Początkujący
Reputacja postu: 
1

Postautor: seblas » środa, 24 marca 2021, 12:11

Przemko pisze: środa, 24 marca 2021, 11:52Masz racje, pytanie czy już trochę odkupić, czy czekać .

Jak sprzedałeś drożej to oczywiście możesz odkupić, jeżeli wierzysz w ten projekt a raczej w dalsze wzrosty.
Jeżeli wierzysz to zasadnicze pytanie: chcesz na pewno zarobić, czy chcesz może zarobić?
"Na pewno" to odkup od razu - będziesz miał więcej crypto
"Może" - poczekaj, będziesz miał albo dużo więcej crypto albo zostaną ci fiaty/stablecoiny

To niestety Twój dylemat i Twój wybór...

Początkujący
Reputacja: -14
Reputacja postu: 
0

Postautor: Cryptoman12 » środa, 24 marca 2021, 14:09

Coraz więcej filmow związanych z Game na youtube to świadczy o tym że zainteresowanie jest bardzo duże :lol: teraz dojście do 3 zł mała korekta na 2.50 i atakujemy 1$ :lol: :lol: :lol: Game on!!!!

Początkujący
Reputacja postu: 
1

Postautor: lordzuk » środa, 24 marca 2021, 14:17

Do PLN taki pseudokanał spadkowy i ciekawe czy teraz wyjdziemy :D (taka tez LT ) czy opcja nr 2
Obrazek

Początkujący
Reputacja postu: 
0

Postautor: Krypto-coś tam mam » środa, 24 marca 2021, 17:52

Nie sądzicie że Ci co mieli zarobić to już zarobili? i teraz wracamy do poziomu poniżej 1pln i znowu stagnacja :(

Początkujący
Reputacja: 10
Reputacja postu: 
0

Postautor: Rysa » środa, 24 marca 2021, 18:27

Obrazek

Zobaczymy w która stronie pójdzie. Na cuda bym narazie nie liczył. Pieniądze są ograniczone i części musi zrealizować zyski, część stracić żeby móc dalej pompować to. Bez info o nowej giełdzie/partnerstwie o pomocy z zewnątrz (nowi inwestorzy) nie ma co mówić. Na chwilę obecną największy kapitał przechodzi przez Bitbay i to nie jest pocieszające. Inne giełdy mielą krocie tego co się na tej obraca. Ale pożyjemy zobaczymy. Ja narazie nie sprzedałem nawet 1 games. Siedzę tutaj już od sierpnia więc mogę jeszcze pół roku poczekać. W momencie jak cały mój kapitał ruszył szkoda byłoby przegapić okazję.

Początkujący
Reputacja: 17
Reputacja postu: 
1

Postautor: WOTrue » środa, 24 marca 2021, 18:28

Moim zdaniem nie. Po prostu akumulacja przez tych co nie wytrzymują ciśnienia. To jest normalna korekta. Raz mniejsza, raz większa. Zobacz jakie małe ścianki są na BB do góry. Bitrex zablokował na ponad 700 trochę większymi. Jak będzie odpal to Ci co sprzedawali taniej znowu będą odkupowac od tych co akumulowali. Ot i co... :o

Początkujący
Reputacja postu: 
0

Postautor: lordzuk » środa, 24 marca 2021, 20:32

Krypto-coś tam mam pisze: środa, 24 marca 2021, 17:52Nie sądzicie że Ci co mieli zarobić to już zarobili? i teraz wracamy do poziomu poniżej 1pln i znowu stagnacja
Nie po to była długa konsola i wyjście góra żeby po 2 dniach spadać do piekła :D To na moje dopiero gdzieś początek hossy na game :)
Obrazek

Początkujący
Reputacja: 6
Reputacja postu: 
0

Postautor: gregor991 » środa, 24 marca 2021, 20:43

Pamiętacie jak Game biło rekordy które akurat się zbiegły z hossa BTC w 2018 roku. w tym roku może być podobnie.

Weteran
Awatar użytkownika
Reputacja: 7104
Reputacja postu: 
1

Postautor: anagamidev » środa, 24 marca 2021, 21:09

Promocja już prawie 40% :D Zwykle na hossie takie coś bierze się z pocałowaniem ręki :D
BTC 122k$ soon! & 288k$ by 2026|Golden rule - BTFD|LTC 5k$ soon! & LISK 1kPLN soon!|SVG Image@Anagamidev
HODL on for dear life! | Never sell lower than you buy, buy more, average!
Liftoff, liftoff, liftoff :D

Początkujący
Reputacja postu: 
0

Postautor: Rysa » środa, 24 marca 2021, 21:12

Obrazek

Wiekszość coinów po osiągnięcu szczytu przechodziła teraz minimum 7 dniową korektę. Okres ten wykorzystał game i parę innych i teraz czas żeby i one się ustabilizowały. Jeśli wierzy się w nft, czyli że wszystkie coiny z topki jeszcze odbiją po takich korektach to podobnie trzeba i podejść do Game. Ludzie czekali tutaj miesiącami więc i tydzień teraz nie powinien być problemem. Teraz wystarczy jedno dobre info i skok tutaj znowu może być o 400%. Przy cenie 1,5zł dla kogoś kto wchodził po 0,3zł to da już x20 więc myślę, że warto być cierpliwym. Tutaj skoczyło w krótkim czasie bardzo do góry tak naprawdę bez powodu. Zainteresowanie tych shitem dopiero może się pojawić jak pojawią się jakieś newsy. Ja opuszczę pokład 1/3 coinów przy dolarku i będę mega zadowolony. Resztę zostawiam w razie gdyby kiedyś to faktycznie osiągnęło nowe szczyty (pieron wie co się wydarzy za 2 lata...)

Początkujący
Reputacja: 6
Reputacja postu: 
0

Postautor: gregor991 » środa, 24 marca 2021, 21:47

Dobra rada 1/3 coinów teraz sprzedać , resztę zatrzymać bo jest naprawdę duża szansa że w przyszłości Game będzie coś więcej warte. Zawsze można te 1/3 odkupić w większej ilości jeśli cena spadnie.

Początkujący
Reputacja postu: 
1

Postautor: lordzuk » czwartek, 25 marca 2021, 07:52

Na moje za niedługo koniec korekty :) w parze do USD mi wyszedł jakiś klin a w PLN kanał spadkowy wiec podobnie jak wyjdzie górą byczo , cały czasz mam nie sprzedałem ( trochę dokupiłem ) :D P.S mi by pasowała jeszcze jedna nóżka w dół dla lepszego schłodzenia RSI 4H
Obrazek

Początkujący
Reputacja postu: 
1

Postautor: Hustler » czwartek, 25 marca 2021, 12:05

lordzuk myślimy podobnie, ja stawiam na odbicie w okolicy 1zł / 500 sato

Początkujący
Reputacja: 0
Reputacja postu: 
0

Postautor: jamal_2005 » czwartek, 25 marca 2021, 14:21

Hustler pisze: czwartek, 25 marca 2021, 12:05lordzuk myślimy podobnie, ja stawiam na odbicie w okolicy 1zł / 500 sato

Ja jestem totalym laikiem w temacie do czego sie przyznaje i swoja przygode z krypto dopiero zaczynam ale na logike jesli BTC leci i bedzie pikowal dalej to czy taki game ma szanse na odbicie poki tamten nie zacznie zawracac ?? Na chwile obecna sa spekulacje ze wszystkie krypto nurkuja analognicznie do gield tradycyjnych w zwiazku z zablokowaniem kanalu Sueskiego przez ten kontenerowiec co stanal bokiem.

Początkujący
Reputacja: 40
Reputacja postu: 
0

Postautor: Przemko » czwartek, 25 marca 2021, 15:23

@jamal_2005

Nikt nie wie jak będzie..... sam decyduj... ale ostatnim razem jak BTC pierdyknął po bańce w 2017 to prawie wszystkie alty miały swój pik bańki kilka tygodni później. Jest założenie że kapitał przelał się do altów, jak było ? nikt na pewno nie wie i a zwłaszcza czy tym razem będzie tak samo.......
Decyduj sam :).

Ja game troszkę sprzedałem za 1pln troszkę za 1,72 pln też troszkę, to co sprzedałem za 1,72 odkupiłem za 1,30 a to co sprzedałem za 1 pln mam ustawione na 0,76gr. Ustawiłem takie sobie przedziały wynikające z mojego chciejstwa i czekam, się zrealizuje to spoko, nie to nie..... czyli jak urośnie game to spoko może reszty trochę znów wyrzucę... jak spadnie to kupię i może znów potrzymam.... moje założenie wynika że mam tam mało i raczej dla zabawy.. jakbym miał wpakować grubą kasę to na pewno nie w game chociaż tutaj mówią że ATH na bank :) ale nikt nie wie jak będzie ale uważam że szybciej game skona niż taki np. LTC czy Dash. takie moje zdanie ale też nie wiem na pewno :D ;)

Wróć do „Pozostałe”