Gamecredits - spekulacja na temat ceny

Początkujący
Awatar użytkownika
Reputacja: 257
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post: 0 BTC

Postautor: CounterStrike » poniedziałek, 22 marca 2021, 16:08

@anagamidev

Nowe ATH jest możliwe na tym shitconie ? :D

Weteran
Awatar użytkownika
Reputacja: 7104
Reputacja postu: 
0

Postautor: anagamidev » poniedziałek, 22 marca 2021, 16:12

@pablo12 no kiedy GAME okazuje się lepszym store of value od BTC, cały kapitał pakowany w to od trzech lat zostaje urchoniony przed inflacją na kolejne 10 lat(1,10^10 = 2,59374246, w sumie nawet chyba więcej tych lat zakładajac jakąś super inflację 10% rocznie, a to jeszcze pewnie nie koniec):D Aczkolwiek faktycznie tutaj to dopiero przedbiegi :D
BTC 122k$ soon! & 288k$ by 2026|Golden rule - BTFD|LTC 5k$ soon! & LISK 1kPLN soon!|SVG Image@Anagamidev
HODL on for dear life! | Never sell lower than you buy, buy more, average!
Liftoff, liftoff, liftoff :D

Początkujący
Reputacja: -14
Reputacja postu: 
0

Postautor: Cryptoman12 » poniedziałek, 22 marca 2021, 16:18

Tak jak mówiłem Game jest teraz takim liskiem z 2017 r :lol: :lol: :lol: 140 zł w tym roku jak nic :lol: :lol: :lol:

Początkujący
Reputacja: 0
Reputacja postu: 
0

Postautor: ajtech » poniedziałek, 22 marca 2021, 16:27

Może aż tak to nie i nie w tym roku ale byłoby miło :) . Sami właściciele zaprognozowali 1GC - za 10$-20$

Początkujący
Awatar użytkownika
Reputacja: 217
Reputacja postu: 
0

Postautor: zombine » poniedziałek, 22 marca 2021, 16:46

Największymi zwycięzcami byli Ci co zamiast wydać te 25pln na kebaba i colę albo kupować kolejny walający się po szafie t-shirt czy bluzę dokupowali na płaskim te coiny. Ja bym był daleki od określania tego jako shit. Trzeba patrzeć jak na grę w kasynie i obstawić albo nie. Tyle

Początkujący
Reputacja: 21
Reputacja postu: 
0

Postautor: Zenitram » poniedziałek, 22 marca 2021, 16:49

Miesiąc temu kupiłem prawie 100 tys sztuk, oczywiście nie mam już ani jednej...

Początkujący
Reputacja postu: 
0

Postautor: Cryptoman12 » poniedziałek, 22 marca 2021, 17:02

Zenitram masz szansę kupić jeszcze raz po bardzo dobrej cenie 2.20 :lol: :lol: :lol:

Weteran
Awatar użytkownika
Reputacja postu: 
2

Postautor: anagamidev » poniedziałek, 22 marca 2021, 17:09

zombine pisze: poniedziałek, 22 marca 2021, 16:46Największymi zwycięzcami byli Ci co zamiast wydać te 25pln na kebaba i colę albo kupować kolejny walający się po szafie t-shirt czy bluzę dokupowali na płaskim te coiny. Ja bym był daleki od określania tego jako shit. Trzeba patrzeć jak na grę w kasynie i obstawić albo nie. Tyle
Dokładnie, tutaj naprawdę nie trzeba dużych kapitałów wystarczyło sobie zarazykować parę stówek, góra tysiąc PLN, coś tam uśrednić, dość długo wahało się w okolicach 0.10-0.20PLN i dzisiaj byłoby x10-20, powiedzmy byłoby to 10kPLN i już fajny kapitał na obracanie i skubanie po 2-10% dziennie, czyli parę stówek przy dobrych wiatrach można kosić o ile są wahania datrdingowe :D Poza tym na bessie też dobrze szkoli się skill'a jest dużo trudniejszy rynek, a teraz to jest już pestka, tzn. problem jest, żeby nie wyprzedać się za wcześnie :D
Zenitram pisze: poniedziałek, 22 marca 2021, 16:49Miesiąc temu kupiłem prawie 100 tys sztuk, oczywiście nie mam już ani jednej...
No i spoko :D Chociaż 10k mogłeś sobie zostawić, a nuż wbije te 10-20$, to byłoby to 100k-200k$ :D Zawsze warto te 10-20%
trzymać longtermowo tak na kilka lat, uśredniać ewentualnie :D

Ogólnie mój target został wbity, akumulowałem od 2PLN w dół :D Na 1PLN sprzedałem połowę, na 2PLN połowę połowy i teraz ta 1/4 sobie siedzi i może też da lambo jeszcze :D Paradoskalnie ta 1/4 może dać zarobić najwięcej, o ile faktycznie nowe ATH zostanie osiągnięte, czyli cały czas może trwać promocja tak naprawdę, chociaż krótkoterminowo pewnie będzie szarpać góra dół :D Buy low sell high :D Average for dear life :D
Spoiler:
Przypominajka :D Fajnie czyta się te posty, warto sobie właśnie robić taki pamiętnik czy to tutaj na forum, czy prywatnie gdzieś zapisywać sobie jakie miało się widzenie rynku podczas bessy, a jakie się ma podczas hossy i weryfikowanie tego, wyciąganie wniosków i doskonalenie strategii gry :D I naprawdę rynek crypto to całkiem spoko rynek, warto tutaj być i sobie coś samemu kombinować, najlepiej kapitałem, którego utrata nas nie zaboli, jak ktoś zarabia 4k-5k powiedzmy średnią, to inwestować sobie 1/4, 1/5 i próbować to mnożyć, ustawić sobie jakiś targeto 10k czy 100k(później można próbować multimilionerstwa, tutaj już jest trudniej, trzeba uważać, żeby nas nie ogolili) i dążyć do niego, a nie, że muszę zrobić 10x, bo jeden coin da zrobić 10x, a dwa inne razy 5, a jeszcze inny x100, ważne, żeby być do przodu :D
anagamidev pisze: piątek, 13 września 2019, 11:49 No niestety ten GAME nie wygląda ciekawie :D W sumie ja już zacząłem mocne skupy od 1PLN ponad 90% spadku, liczyłem na odbicie do 2PLN chociaż, sądziłem, że ten projekt ma przyszłość, więc wszystko zrobiłem zgodnie ze sztuką i nie jestem zły na siebie czy coś, tym bardziej, że GAME jak na razie nie został zdelistowany :D Kupując gdzieś w okolicach 1PLN miałem niecałe 10k GAME'ów, a teraz mam ponad 100k GAME'ów, więc nawet się cieszę :D Bo teraz przy powrocie do 2PLN, mogę mieć nawet 200kPLN, a wcześniej miałbym tylko 20kPLN :D Wydałem pewnie z kilkadziesiąt tysięcy, mocna strata też w BTC, bo na tej parze grałem i uśredniałem, ale w pewnym momencie poszedł za duży dump(wywalenie Amerykanów) i niestety średnio się to sprawdziło, jedynie dokupowałem :D Zatem faktycznie jestem utopiony i jak coś to możecie sprzedawać, aczkolwiek, ja nadal skupuję i żeby @Wymazywanie nie miał pretensji, że kogoś naganiam :D Po prostu R/R na GAME nadal wydaje mi się dość ogromny, liczę na nowe ATH, a najlepiej 100PLN :D Ja tylko mówię, że warto zaryzykować 100PLN i mieć albo 0, albo 1000PLN i więcej :D I tak będziecie mieć lepszą średnią ode mnie :D Aczkolwiek ten projekt upadł :D Jeśli ktoś jest na zysku, to prosiłbym o zbicie ceny do 0.01PLN :D Ogólnie ja zawsze wszystko co zarabiam na giełdzie to reinwestuję po dużych spadkach, więc wszystko wraca, serio ja liczyłem, że większość tych kryptowalut to gamechanger i one jeszcze przetrwają z 10 lat co najmniej :D Pewnie kilka się wykruszy wiadome, ale co do zasady, to jestem mega kryptomaksymalistą :D I przyświeca mi sentencja "put your money where your mouth is", więc wszystko to co piszę, to piszę zgodnie z swoją grą w zasadzie :D I też trochę nie rozumiem czemu ktoś ma pretensję o akumulację i bagholding zważywszy na to, że bardzo trudno jest wyłapać dołek, a to czy będzie kolejna bańka, bo akurat rośnie nie ma nic do rzeczy :D I dzięki mnie też inni mają możliwość wyjścia na zysku czy ogólnie sprzedania, no ktoś komuś musi zawsze coś sprzedać, od kogoś odkupić :D Prosta matematyka :D No i to się sprawdziło na BTC, ETH, LTC, XMR, DASH, BTG, BSV, BCH, XRP, a wiadome, że taki feler jak GAME zawsze się może przytrafić :D Z drugiej strony "naganiając" wszystkich, czyli, że warto uśredniać i akumulować na 4k-6k$ na BTC i sprzedając na 11111$ jestem fair do wszystkich :D

A i proszę o minusy :D
BTC 122k$ soon! & 288k$ by 2026|Golden rule - BTFD|LTC 5k$ soon! & LISK 1kPLN soon!|SVG Image@Anagamidev

Weteran
Reputacja: 722
Reputacja postu: 
0

Postautor: RevWolt » poniedziałek, 22 marca 2021, 17:58

Game to jest coś z czym się spóźniłem dobre kilka miesięcy bo właśnie taką walutę jak game/lsk wybrałbym to zakupienia po tej mulącej cenie z myślą że nie spadłą mocno przez kilka poprzednik miesięcy więc może urośnie. Patrząc na wolumen to może być naprawdę ciekawie, tak swoją drogą ciekawi mnie to czy została jeszcze jakaś waluta która wygląda podobnie wzrostowo do game/lsk? Czyli mega cena dawno dawno temu a teraz płaski jak deska wykres. Myślę że kolejny krokiem wzrostowym takich walutek to pary btc.

Początkujący
Reputacja: 8
Reputacja postu: 
0

Postautor: dr coin » poniedziałek, 22 marca 2021, 18:33

W tym momencie mam zysk ponad 1000 % a to dopiero początek. :D GAME w coinmarketcap już w pierwszej 30, jeśli zawita w top10 to mogą pojawić się nowi inwestorzy zainteresowani projektem. Myślę że przy tej kapitalizacji i obrocie łatwiej będzie się dostać na nowe giełdy, a to był by duży krok do przodu.

Początkujący
Reputacja: 1
Reputacja postu: 
0

Postautor: janisz111 » poniedziałek, 22 marca 2021, 18:51

Jak głęboką korektę przewidujecie? Jestem zielony i liczę na opinie bardziej doświadczonych

Początkujący
Reputacja postu: 
1

Postautor: ajtech » poniedziałek, 22 marca 2021, 19:09

A dlaczego miała by być? Przecież to dopiero początek wzrostów, są lokalne korekty w trakcie akumulacji, obecnie przy 1,5, teraz 2,20 następna pewnie koło 3,15.

Początkujący
Reputacja: 10
Reputacja postu: 
0

Postautor: Rysa » poniedziałek, 22 marca 2021, 20:26

Na CMC nie jest jeszcze uwzględniona giełda Bilaxy z 24h volumenem na game równym $700k. Dodatkowo cena z BB nie aktualizuje się na bieżąco na CMC. Gdyby przyjąć aktualne 0,58$ zamiast 0,345$ to MarketCap powinien wynosić prawie $77mln (sorki poprawiłem)

Weteran
Reputacja: 2281
Reputacja postu: 
0

Postautor: adiqq » poniedziałek, 22 marca 2021, 20:42

mylicie chyba podgrupe NFT z ogólnym CMC. w CMC niestety aktualnie pozycja około 470, do TOP 10 "trochę" brakuje ;)
HiveOS https://hiveos.farm?ref=121257
Nie chce subskrypcji na bzdurne teorie spiskowe !
Nie mam zamiaru dyskutować z "krypto-czubami" !
Tylko trzecie oko i otwarta czakra prawdę ci powie !

Weteran
Awatar użytkownika
Reputacja postu: 
0

Postautor: anagamidev » poniedziałek, 22 marca 2021, 21:11

janisz111 pisze: poniedziałek, 22 marca 2021, 18:51 Jak głęboką korektę przewidujecie? Jestem zielony i liczę na opinie bardziej doświadczonych
Na razie największa korekta w tym bullrun'ie to 32% :D A jakaś większa to pewnie jak BTC zacznie rosnąć, na razie mulenie, to altseason trwa, aczkolwiek tam chyba jeszcze jedna nóżka może być, RSI 4h już ładnie schłodzone, warto co nieco zakupić :D

Początkujący
Reputacja postu: 
0

Postautor: Cryptoman12 » poniedziałek, 22 marca 2021, 21:25

Mimo korekty na BTC Game ładnie się trzyma jest moc!!!!!! :lol: :lol:

Weteran
Awatar użytkownika
Reputacja postu: 
1

Postautor: anagamidev » wtorek, 23 marca 2021, 04:37

Kolejna fajna promka 30% :D Tutaj znowu może być up +100% :D 1400 sat :D

Początkujący
Reputacja: 186
Reputacja postu: 
0

Postautor: lordzuk » wtorek, 23 marca 2021, 08:01

Dobre miejsce na odbicie , generalnie na takim rynku takie korekty to normalka u mnie dalej byczo :twisted:

Początkujący
Reputacja postu: 
0

Postautor: jajosz12 » wtorek, 23 marca 2021, 08:23

Witajcie, ja się dałem ponieść emocjom kupiłem game po 0.63 a dzisiaj jak z rana zobaczyłem jak spada to sprzedałem. Zamiast przeczekać. Teraz oczywiście kupiłem znów i czekam aż wzrośnie. I tak jestem na plus. Pamiętam jak dwa lata temu był po 8 gr. Słabo się znam na krypto ale zawsze gamę mi się kojarzył z czymś mało stabilnym jak się uda szybko zarobić trzeba się cieszyć i to sprzedać w cholerę 😃 ale to co teraz wyprawia game to jestem w szoku wpłaciłem ponad 1k a już wczoraj miałem prawie 6k.

Początkujący
Reputacja postu: 
0

Postautor: Cryptoman12 » wtorek, 23 marca 2021, 08:45

Korekta zaliczona teraz Game będzie atakował przebicie 3 zł piękny wolumen :lol: :lol:

Wróć do „Pozostałe”