Dyskusja i pytania do tematu "Waluty o niskiej kapitalizacji"+ FAQ Początkującego (Pierwszy post)

Początkujący
Reputacja: 1
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post: 0 BTC

Dyskusja i pytania do tematu "Waluty o niskiej kapitalizacji"+ FAQ Początkującego (Pierwszy post)

Postautor: YoDiddy » sobota, 27 stycznia 2018, 20:43

Wipqozn pisze: 24.2%
Ale to jest podatek dla samych giełd i w dodatku niepotwierdzony. Podatek dla osób prywatnych jest ciągle w fazie projektu.

Początkujący
Awatar użytkownika
Reputacja: 98
Reputacja postu: 
0

Postautor: Wipqozn » sobota, 27 stycznia 2018, 21:03

To już dla nas bez znaczenia, jeśli mówimy w kontekście wyklarowania sytuacji, o którym wspominałeś wcześniej. Jeśli taksowane są giełdy, to nie ma groźby, że nagle zbanują możliwość osiągania dochodów z tytułu tradingu kryptowalutami użytkownikom tychże giełd (lub podatek dla traderów będzie absurdalny). Temat idzie w dobrym kierunku.

Początkujący
Reputacja: 1
Reputacja postu: 
0

Postautor: YoDiddy » niedziela, 28 stycznia 2018, 00:17

Dla mnie w zasadzie jest istotne tylko z takiego względu, że nie chciałbym płacić za dużo podatków :D

Weteran
Awatar użytkownika
Reputacja: 14360
Reputacja postu: 
2

Postautor: ergorg » niedziela, 28 stycznia 2018, 14:08

Dobry news dla ATS
We are happy to announce Authorship is going to partner with Bancor in order to create a joint Token Relay – a decentralized liquidity pool of ATS and BNT, enclosed in a Bancor-compliant Smart Token.
https://bingx.com/partner/ERGORG/ - alternatywa dla bybit jak wyłączą we wrześniu

Początkujący
Reputacja: 5
Reputacja postu: 
0

Postautor: Tropt » poniedziałek, 29 stycznia 2018, 14:14

koledzy co myślicie o walucie Ethereum Dark (ETHD) bardzo niska kapitalizacja i maksymalnie 4,2 miliona całkowitej ilości monet, ktoś z was zainwestował czy to raczej shitcoin ? obecnie ceny spadły i jest dość tani

Początkujący
Awatar użytkownika
Reputacja: 115
Reputacja postu: 
3

Postautor: Jeff » poniedziałek, 29 stycznia 2018, 16:52

@Tropt,

Osobiscie nie pchal bym sie w ETHD, ani w zadne nic nie znaczace (spekulacyjne) waluty. Mamy besse na rynku, jest to najlepszy czas aby kupowac solidne waluty poparte istniejacymi projektami. Sa one teraz dobrze przecenione i jako pierwsze odbija cenowo.

Pozdrawiam

Dodano po 29 minutach 25 sekundach:
Osobiscie dokupuje NEBL, jest to bardzo ciekawa platforma z solidna spolecznoscia. Tranfery sa bardzo szybkie i stosunkowo tanie. (Nawet na HitBTC)
Latwo sie stakuje dajac okolo 10 procent tokenow rocznie.

Widze tu duzy potencjal.

Początkujący
Reputacja: 17
Reputacja postu: 
0

Postautor: Kamiloski » poniedziałek, 29 stycznia 2018, 18:09

Czy ktoś z Was rejestrował się na stronie Incent'a? Chciałem zobaczyć jak to wygląda ale nie mogę przejść procesu rejestracji z niewiadomych względów, jakiś error..

Początkujący
Awatar użytkownika
Reputacja postu: 
0

Postautor: Jeff » poniedziałek, 29 stycznia 2018, 18:46

...

Gaduła
Awatar użytkownika
Reputacja: 265
Reputacja postu: 
0

Postautor: mediabooker » poniedziałek, 29 stycznia 2018, 19:23

@Jeff
Rzeczywiście ciekawy projekt z niskim marketcapem, jak na tego typu projekty. Zastanawiam się, czy wchodzić częścią środków już teraz. Wydaję mi się, że to jest bardzo dobra cena. Jaka jest Twoja opinia na temat obecnej ceny, ewentualnego spadku jeszcze ?

Początkujący
Awatar użytkownika
Reputacja postu: 
0

Postautor: Jeff » poniedziałek, 29 stycznia 2018, 20:47

@mediabooker,

Ja go dokupuje, nie wydaje mi sie zeby cena duzo jeszcze spadla, ale tego nikt nie wie. Wedlug mnie warto kupic.
Platforma juz dziala, niestety odpalili web wallet w czasie spadku calego rynku i nie dalo to takiego efektu jak myslalem.
Jezeli BTC sie uspokoi NEBL wyskoczy szybko i wysoko.

Początkujący
Awatar użytkownika
Reputacja: 209
Reputacja postu: 
0

Postautor: Krachu1895 » poniedziałek, 29 stycznia 2018, 23:57

@Jeff,
W sumie ćwierć miliarda market capu to nie tak mało. Myślisz, że jak duży potencjał do wzrostu może mieć to Nebilo? Mają coś dużego w planach?

Początkujący
Awatar użytkownika
Reputacja postu: 
0

Postautor: Jeff » wtorek, 30 stycznia 2018, 00:23

@Krachu1895,

Chca byc takim NEO tylko na rynek USA. Jak im sie uda to market cap spokojnie w miliardach bedzie liczony.
Wszystko zalezy od BTC...

Początkujący
Awatar użytkownika
Reputacja: 9
Reputacja postu: 
0

Postautor: BobBudowniczy » wtorek, 30 stycznia 2018, 11:27

Był boom na Vibe ale emocje opadły i Vibe leci w dol.
Póki co mam Bardzo duża stratę na poziomie kilkunastu K tzn zysk jest sam w sobie ale na poziomie paczki zapałek.
I teraz tak, projekt może wygląda na ciekawy ale popis z tym raperem nie wyszedł. :lol:
Mam wielką nadzieje, że napompuje się + 25centow przed SB i chyba wychodze z tego z hukiem :lol:
Czy większe prawdopodobieństwo jest, że będzie pompa po reklamie?

Początkujący
Reputacja: 42
Reputacja postu: 
0

Postautor: TSD_WWA » wtorek, 30 stycznia 2018, 12:16

Zadaj sobie pytanie, do czego służy reklama produktu a potem wywnioskuj czy cena będzie wyższa przed czy po reklamie która obejrzą miliardy ludzi na całym świecie

Początkujący
Reputacja: -1
Reputacja postu: 
0

Postautor: dabalwwy » wtorek, 30 stycznia 2018, 12:37

Panowie pytanko jakiś używacie walut na hitbtc żeby zrobisz przelew miedzy giełdami?? chodzi mi o najmniejsze opląty itd

Dyskutant
Awatar użytkownika
Reputacja: 39
Reputacja postu: 
0

Postautor: faktomix » wtorek, 30 stycznia 2018, 12:44

dabalwwy pisze:Panowie pytanko jakiś używacie walut na hitbtc żeby zrobisz przelew miedzy giełdami?? chodzi mi o najmniejsze opląty itd

doge ;) ewentualnie btg ale długo idzie.

Dodano po 1 minucie 14 sekundach:
Ktoś wie co i jak z Ats? Bo cena zachęca...

Początkujący
Awatar użytkownika
Reputacja: 9
Reputacja postu: 
0

Postautor: BobBudowniczy » wtorek, 30 stycznia 2018, 12:50

TSD_WWA pisze: Zadaj sobie pytanie, do czego służy reklama produktu a potem wywnioskuj czy cena będzie wyższa przed czy po reklamie która obejrzą miliardy ludzi na całym świecie
Pytanie czy sprzedajemy po reklamie która obejrzy milion ludzi czy przed reklama tj sprzedajemy na plotkach które są równiez owocne czasami bardziej niż sam w sobie produkt? :mrgreen:

Początkujący
Reputacja: 4
Reputacja postu: 
0

Postautor: Avenged90x » wtorek, 30 stycznia 2018, 17:15

W przypadku reklamy, chyba lepiej poczekać po reklamie a nawet wręcz może do następnego koncertu, który będzie w lutym bodajże ;) Sprzedawanie przed raczej mija się z celem.

Początkujący
Reputacja: 4
Reputacja postu: 
0

Postautor: Kryptonis » wtorek, 30 stycznia 2018, 18:58

dabalwwy pisze:Panowie pytanko jakiś używacie walut na hitbtc żeby zrobisz przelew miedzy giełdami?? chodzi mi o najmniejsze opląty itd
Dzisiaj wysyłałem przez XRP, fee ok. O,5 XRP. Idzie szybko.

Początkujący
Reputacja: 8
Reputacja postu: 
2

Postautor: Robredo » środa, 31 stycznia 2018, 10:52

Witam forumowiczów... mam nadzieję że to odpowiednie miejsce. Z głównego wątku post ten został usunięty bez żadnej informacji zwrotnej. Rozumiem, że główny wątek służy do podawania i opisywania nowych kryptowalut, jednak cenne informacje dotyczące tych już opisanych również tam bym widział. No nic, nie mnie to oceniać. Wracając do postu:

Posiadacie, bądź myślicie nad SNC? Wczoraj wyszedł bardzo ciekawy news na oficjalnym twitterze:
Link:
Spoiler:
Oznacza to, wg. mnie jedno - cena wzrośnie. Jutro jak zapowiadają SNC wejdzie na nową(inną) Topową giełdę. Jeśli okazałoby się, iż to naprawdę topowa giełda, typu binance. Cena powiruje jak w przypadku Vibe. Oprócz tego dziś późnym wieczorem mają zapodać nowe newsy dotyczące projektu. Warto śledzić, ja zakupiłem osobiście SNC i liczę na szybką kapitalizację w tych obecnie trudnych czasasch.

Wróć do „Pozostałe”