Conspiracy Coin (CYC)

Weteran
Awatar użytkownika
Reputacja: 912
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post: 0 BTC

Re: Conspiracy Coin (CYC)

Postautor: Rumcajs » wtorek, 2 września 2014, 16:33

Dev zamiast cos robic z monetą wstawia tylko codziennie linki do filmow na youtube o teoriach spiskowych.
Moglby chciaz zrobic wallet z PoS kurde co maja lezec te monety bezsensu.

Początkujący
Awatar użytkownika
Reputacja: 2
Reputacja postu: 
0

Postautor: formalizator » wtorek, 2 września 2014, 20:51

Najbardziej irytujące są ich wpisy w stylu "A little more patience..." w odpowiedzi na komentarze o załamaniu się kursu.

Dyskutant
Reputacja: 10
Reputacja postu: 
0

Postautor: Matek » wtorek, 2 września 2014, 23:30

lepiej ciąć straty poki sie da i odzyskac jakakolwiek kase. sam juz to kiedys przerabialem...

Bardzo Zły Moderator
Awatar użytkownika
Reputacja: 2683
Reputacja postu: 
0

Postautor: rav3n_pl » środa, 3 września 2014, 01:19

Odzyskać 5%? To już nie jest cięcie strat...
Piffko: PLC/BTC 1Rav3nkMayCijuhzcYemMiPYsvcaiwHni
BIP39 Mnemonik z talii kart
Bitcoin Core 0.29
Linki do YT, TT, LI i reszty

Weteran
Reputacja: 0
Reputacja postu: 
0

Postautor: SkyValley » środa, 3 września 2014, 01:33

Krótka piłka: kto zorganizował akcję na CYCu?

Kogo to była ściana? Doszliście do tego? Swoją drogą, jeśli ten scenariusz z codziennym obrotem coinów pow. 8k jest prawdziwy, to naprawdę trzeba przyznać, że całkiem bystry koleś. Ciekawe, czy był to górnik, dev, czy zwykły (powiedzmy górnolotnie) early adopter CYCa... No i czy było instamined...

Wygadany
Awatar użytkownika
Reputacja: 1
Reputacja postu: 
0

Postautor: menesis » środa, 3 września 2014, 10:09

Ja coś czuję w kościach, że to "nasi" za tym stoją. Ale reszta pytań pozostaje otwarta...
Adam Freeland - We Want Your Soul
Bitcoin: 1Q3g3WHYgF9cRPVtKCZtVe8so2KdaBkVRP

Weteran
Reputacja postu: 
0

Postautor: SkyValley » środa, 3 września 2014, 13:25

Czyli nasi by wydymali naszych? W sensie, że ci wszyscy entuzjaści CYCa np. Majkel, Wgd, Devega, Gsm itd itd, zostali przez kogoś wydymani również? Czy może udawali tu płacz po spadku a wiedzieli o co chodzi i odgrywali tylko naganiającą rolę (nie wierzę w to, ale taka opcja też jest)? W każdym razie, jeśli by był jakiś taki negatywny scenariusz i udawanie jak to nie kupują ciągle itd., a nie robią tego i mają związek ze ścianą i sprzedawaniem powyżej ściany ciągle, to skala zepsucia w altach jest naprawdę spora.

Na szczęście od początku czułem, że to kolejny syfiasty coin typu 365, enc, nav i miałem go kilka godzin tylko, sprzedając na 0 chyba z tego co pamiętam.

Na czym opierasz swoje czucie??

Wygadany
Awatar użytkownika
Reputacja postu: 
0

Postautor: menesis » środa, 3 września 2014, 14:25

Na kościach. :) Sam wolałbym w to nie wierzyć. Ale to wygląda na zaaranżowane od początku do końca. Jakaś grupa z kapitałem (grupa "Żubra"? ;) ) albo sobie upatrzyła coina, albo nawet wyprodukowała i już od startu trzymała tą nieszczęsną ściankę. Reasumując: to tylko przeczucie, nie oskarżam nikogo jednakowoż sami na forum się obnażamy z naszymi zakupami, przewidywaniami i planami co bardzo ułatwia sprawę szujom. A z drugiej strony po to jest forum żeby pisać. Mam nadzieję Sky, że Cię nie zaraziłem tą konspiracją i nie przestaniesz publikować tutaj swoich jakże cennych wpisów. Szkoda, że nie mam czasu bardziej się w to wszystko wkręcić.

Moderator
Awatar użytkownika
Reputacja: 404
Reputacja postu: 
0

Postautor: devega » środa, 3 września 2014, 15:19

Jestem przekonany, że częśc osób z tego forum, podobnie jak ja, była mocno zaangażowana w CYCa ze względu ciekawe na I rzut oka zaangażowanie deva w coś więcej niż p&d - teorie spiskowe. Następnie po zaangażowaniu się sporymi (ja dla mnie) kwotami kontynuowała to wsparcie do końca (skupiłem niestety sporo powyżej 10k), który przyszedł mocno niespodziewanie usunięciem ściany. Zaangażowanie fontasa na pewnym etapie, pozwalało wierzyc, ze pompa będzie znacznie wyższa... jak to się skończyło wszyscy wiemy.
Moim zdaniem, gdyby wejście na mintpal przesunęło się o tydzień, byłaby szansa wyjścia na swoje.
Obecnie zostały mi jakieś resztki CYCa, tnąc straty większośc sprzedałem niedługo po usunięciu ściany.
Od czasu tej pomyłki z CYCem, przestałem tu na polskim forum polecac jakiekolwiek coiny, które skupuję wierząc we wzrosty.

Weteran
Awatar użytkownika
Reputacja: 42
Reputacja postu: 
0

Postautor: majkel_94 » środa, 3 września 2014, 15:38

SkyValley pisze:Czyli nasi by wydymali naszych? W sensie, że ci wszyscy entuzjaści CYCa np. Majkel, Wgd, Devega, Gsm itd itd, zostali przez kogoś wydymani również? Czy może udawali tu płacz po spadku a wiedzieli o co chodzi i odgrywali tylko naganiającą rolę (nie wierzę w to, ale taka opcja też jest)? W każdym razie, jeśli by był jakiś taki negatywny scenariusz i udawanie jak to nie kupują ciągle itd., a nie robią tego i mają związek ze ścianą i sprzedawaniem powyżej ściany ciągle, to skala zepsucia w altach jest naprawdę spora.

Na szczęście od początku czułem, że to kolejny syfiasty coin typu 365, enc, nav i miałem go kilka godzin tylko, sprzedając na 0 chyba z tego co pamiętam.

Czuję się przywołany do tablicy :?
Ja kupowałem po 7-8, ale też sporo nawet po 12k w trakcie pierwszego ataku na #1 MintPal, potem ucięło głosy, ktoś walnął zrzuty z grubej rury i już takiego kursu nie było.
Część sprzedałem po 9-10k gdy Fontas pompował, po dumpie to reszta po 3-4k poszła... swoją drogą to na moje właśnie fontas trzymał ścianę i to co wpadło zrzucał wyżej, kto inny by trzymał 30-ileś BTC na giełdzie przez kilka tygodni? :P
Na plusie to wyszedł chyba tylko on i early adopters którzy po 600 sato kupowali w czerwcu ;) Mnie od cięcia strat i spadków LTC alty wzięły na wstrzymanie, czytam czasem jak jedziecie na HAL, BCT czy inne które Fontase ciągnie... mnie brakuje odwagi i doświadczenia kiedy wskoczyć warto i na jak długo. Przesiadłem się na LTC, przewiduje całkiem dobrze ogólne ruchy ale operuję dużą jak na mnie kwotą i wchodzą emocje że sprzedałem a rośnie, kupię i spada, itd. :P

Weteran
Reputacja postu: 
0

Postautor: SkyValley » środa, 3 września 2014, 16:19

Nie rezygnuj z altów jak już czaisz je dość dobrze bo po prostu nie wykorzystujesz możliwości, które są dla Ciebie coraz większe.
Owszem, po wtopie jest pewien uraz, ale raczej powinien być okazją do nauki na błędach, a nie rezygnacji.

Gaduła
Reputacja postu: 
0

Postautor: mirekkk » piątek, 5 września 2014, 02:57

devega pisze:Jestem przekonany, że częśc osób z tego forum, podobnie jak ja, była mocno zaangażowana w CYCa ze względu ciekawe na I rzut oka zaangażowanie deva w coś więcej niż p&d - teorie spiskowe. Następnie po zaangażowaniu się sporymi (ja dla mnie) kwotami kontynuowała to wsparcie do końca (skupiłem niestety sporo powyżej 10k), który przyszedł mocno niespodziewanie usunięciem ściany. Zaangażowanie fontasa na pewnym etapie, pozwalało wierzyc, ze pompa będzie znacznie wyższa... jak to się skończyło wszyscy wiemy.
Moim zdaniem, gdyby wejście na mintpal przesunęło się o tydzień, byłaby szansa wyjścia na swoje.
Obecnie zostały mi jakieś resztki CYCa, tnąc straty większośc sprzedałem niedługo po usunięciu ściany.
Od czasu tej pomyłki z CYCem, przestałem tu na polskim forum polecac jakiekolwiek coiny, które skupuję wierząc we wzrosty.
majkel_94 pisze:
SkyValley pisze:Czyli nasi by wydymali naszych? W sensie, że ci wszyscy entuzjaści CYCa np. Majkel, Wgd, Devega, Gsm itd itd, zostali przez kogoś wydymani również? Czy może udawali tu płacz po spadku a wiedzieli o co chodzi i odgrywali tylko naganiającą rolę (nie wierzę w to, ale taka opcja też jest)? W każdym razie, jeśli by był jakiś taki negatywny scenariusz i udawanie jak to nie kupują ciągle itd., a nie robią tego i mają związek ze ścianą i sprzedawaniem powyżej ściany ciągle, to skala zepsucia w altach jest naprawdę spora.

Czuję się przywołany do tablicy :?
Ja kupowałem po 7-8, ale też sporo nawet po 12k w trakcie pierwszego ataku na #1 MintPal, potem ucięło głosy, ktoś walnął zrzuty z grubej rury i już takiego kursu nie było.
Część sprzedałem po 9-10k gdy Fontas pompował, po dumpie to reszta po 3-4k poszła... swoją drogą to na moje właśnie fontas trzymał ścianę i to co wpadło zrzucał wyżej, kto inny by trzymał 30-ileś BTC na giełdzie przez kilka tygodni? :P
Na plusie to wyszedł chyba tylko on i early adopters którzy po 600 sato kupowali w czerwcu ;) Mnie od cięcia strat i spadków LTC alty wzięły na wstrzymanie, czytam czasem jak jedziecie na HAL, BCT czy inne które Fontase ciągnie... mnie brakuje odwagi i doświadczenia kiedy wskoczyć warto i na jak długo. Przesiadłem się na LTC, przewiduje całkiem dobrze ogólne ruchy ale operuję dużą jak na mnie kwotą i wchodzą emocje że sprzedałem a rośnie, kupię i spada, itd. :P
Obrazek

Początkujący
Awatar użytkownika
Reputacja: 2
Reputacja postu: 
0

Postautor: formalizator » piątek, 5 września 2014, 07:03

Dzisiaj już po 360...

tzw. normal market turbulence

:roll:

Dyskutant
Reputacja postu: 
0

Postautor: zonkul » niedziela, 7 września 2014, 21:09

Może to dobry moment na wejście? Wygląda na to, że mamy dołek.

Wygadany
Awatar użytkownika
Reputacja postu: 
0

Postautor: menesis » niedziela, 7 września 2014, 21:18

Gdyby świat krypto był taki prosty... Gorzej jak będzie dołek i nigdy nic więcej.

Weteran
Awatar użytkownika
Reputacja: 912
Reputacja postu: 
0

Postautor: Rumcajs » poniedziałek, 8 września 2014, 17:19

Co z tego że jest "dołek" jak sami sprzedający a bidów jak na lekarstwo...
ja bym teraz tego nie kupował za tą cene. A swoje trzymam jak moneta ozyje i ludzie powrócą po dumpie do niej kiedys.

Weteran
Awatar użytkownika
Reputacja: 42
Reputacja postu: 
0

Postautor: majkel_94 » środa, 17 września 2014, 23:30

A kto nie sprzedał teraz, ten trąba :P

Bardzo Zły Moderator
Awatar użytkownika
Reputacja: 2683