Dyskusja i pytania do tematu "Waluty o niskiej kapitalizacji"+ FAQ Początkującego (Pierwszy post)

Początkujący
Reputacja: 2
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post: 0 BTC

Dyskusja i pytania do tematu "Waluty o niskiej kapitalizacji"

Postautor: sztuq » środa, 10 stycznia 2018, 09:08

Ja wszystko z VIBE zamieniłem teraz na SNC. Liczę, że podobna rzecz się będzie działa jak będzie news, że SNC wychodzi z HitBTC. Ciężko to przewidzieć co się będzie działo...

Początkujący
Awatar użytkownika
Reputacja: 20
Reputacja postu: 
0

Postautor: pk456 » środa, 10 stycznia 2018, 09:09

Desmond pisze: Jakie plany macie co do VIBE jeśli mogę spytać, jakaś częściowa realizacja zysku czy wszystko dalej hodl ? Fakt, aż mną lekko ruszyło, bo reszta jakoś tak słabo. Dzięki za odpowiedź
Teraz jest już 153% więc jeśli chcesz sprzedać to szybko... było ponad 400... Myślę że spadnie do ceny wyjściowej, ale musisz sam zdecydować.
Ostatnio zmieniony środa, 10 stycznia 2018, 09:10 przez pk456, łącznie zmieniany 1 raz.

Weteran
Awatar użytkownika
Reputacja: 912
Reputacja postu: 
0

Postautor: Rumcajs » środa, 10 stycznia 2018, 09:12

@Desmond, @pk456,

już spadło do 13 000s ale teraz wzrasta znowu i jest 15k, ja bym się wstrzymał bo na początku sprzedają płotki i się wysypują bo widzą że pompa na takim newsie, lepiej poczekac az cena się ustabilizuje, whalesi na takim czyms nie beda dumpować.
Ale to tylko moje zdanie. I akurat o Vibe bo licze że to będzie dobrze działać a na kupienie okularów czy tam helmu VR mnie stać i pewnie wiele osób.

Dodano po 2 minutach 29 sekundach:
@pk456,

No właśnie na tej zasadzie że jak chcesz sprzedać to szybko i kto pierwszy ten lepszy to fakt ci na poczatku niezle zgarneli ale teraz bedą dumpowali ale za jakis czas cena odbije i sie okazało że się wysypali nie[otrzebnie na takim teraz szybko. Juz jest niewiele wyzej niz było na Hitbtc , jakies z 50% wiecej w tym momencie sprzedawać wg mnie to głupota ale mówie - wg mnie. kazdy ma swój rozum.

Dodano po 28 sekundach:
Do tego zanim te tokeny wasze by tam doszły to dojdą też setkom innych osób. Wezcie to pod uwage.

Początkujący
Awatar użytkownika
Reputacja: 28
Reputacja postu: 
1

Postautor: sciborsson » środa, 10 stycznia 2018, 09:13

Ja się zgadzam z Rumcjasem, jak się nie udało załapać gdzieś u szczytu to teraz już cena spada na pysk i sprzedawanie mija się z celem, bo w lutym SuperBowl i może być kolejna ;)

Weteran
Awatar użytkownika
Reputacja postu: 
0

Postautor: Rumcajs » środa, 10 stycznia 2018, 09:17

@Pjoter15,

Alarmy to appka na androida Bitcoin Checker. Jest tez fajne Blockfolio.
Tylko nie sciagaj niczego podejrzanego poza tymi zeby ci jakis haseł lub coinów nie pokradlo.

Początkujący
Awatar użytkownika
Reputacja: 12
Reputacja postu: 
0

Postautor: Desmond » środa, 10 stycznia 2018, 09:19

Racja, też przyznaję rację Rumcajsowi. Czyli czekamy ! Dzięki za odpowiedź, nie wiedziałem, że było aż 400%, pewnie bym zaraz sprzedawał, chociaż część.

Wygadany
Reputacja: 111
Reputacja postu: 
0

Postautor: gofer » środa, 10 stycznia 2018, 09:19

Ja trzymam do superbowl. Później się zobaczy. No dziś pięknie zaświeciło słoneczko :D
Szkoda, że przespałem 6$. Wstałem jak było 4$ ale na hitbtc było 2$ a teraz już na Binance poniżej 2$ więc HODLLLL

Weteran
Awatar użytkownika
Reputacja postu: 
1

Postautor: Rumcajs » środa, 10 stycznia 2018, 09:26

@gofer,

No właśnie bo takie wysokie % to były raptem może z pierwsze pół godziny po wejściu na Binance ale jak ludziom tam tokeny zaczeły dochodzić to zaraz kazdy sprzedawał i cena spadła.

@Desmond,
Walka Vegety z Jirenem była słaba, nie moge się już doczekać jak Goku będzie walczył :)
Podobno ma trwać wiele odcinków te kilka minut walki więc będzie sie działo :)

Początkujący
Reputacja: 11
Reputacja postu: 
0

Postautor: KONAn » środa, 10 stycznia 2018, 09:32

Ja typowo HODL robie..i tak nie mam konta na Binance :cry: . Czekam az ktos na telegrami sypnie linkiem do rejestracji z ref-a.

Początkujący
Reputacja: 2
Reputacja postu: 
0

Postautor: sztuq » środa, 10 stycznia 2018, 09:37

Wygadany
Reputacja postu: 
0

Postautor: gofer » środa, 10 stycznia 2018, 09:45

@Rumcajs, gdzieś widziałem, że za jakiś dostęp do koncertu czy do subskrybcji vr będzie trzeba zapłacić 8,99$
Możliwe, że taka cena będzie za 1 VIBE żeby ułatwić kupno :) Tylko nie wiem kiedy to... Wiesz coś może? Bo na stronie od nich nie mogę znaleźć.

Druga sprawa VIBE z tą ilością tokenów w obiegu jest warte więcej aniżeli 2$ więc nic tylko czekać na volume i rejestrację nowych userów.

Weteran
Awatar użytkownika
Reputacja postu: 
1

Postautor: Rumcajs » środa, 10 stycznia 2018, 09:53

@gofer,

Tak taka cena ma być opłata wydaje mi sie że za 1 koncert, nie za miesiąc.
Koncery jak są w realu to płacisz jednorazowo za każdy. 9 $ za koncert jakiegoś muzyka czy to dużo ? z jakies 35 zł ? to jak isc do kina plus kupic popkorn, mysle że to cena do przyjęcia za 1 koncert, ale zalezy jak czesto mają one być i czy znane osoby by występowały też czy tylko mało znani żeby sie wypromować, poza tym też słyszałem że do celów edukacyjnych ma to byc wykorzystywane ale o płatnościach chyba w tym nie mówili jeszcze chyba za wczesnie, zobaczy się co i jak.

Wygadany
Reputacja postu: 
0

Postautor: gofer » środa, 10 stycznia 2018, 10:14

Przesyłał ktoś VIBE z hitBTC na Binance? Ile to trwa?

Początkujący
Reputacja: 1
Reputacja postu: 
0

Postautor: Lukasz0018_2009 » środa, 10 stycznia 2018, 10:22

krypcik pisze: Hej
Ja jestem w ogole nowy. Sciana tekstu na forum, to malo. Moze ktos bylby chetny na jakas grupe na skype czy cos, zeby sie pouczyc?
Ja z przyjemnością,tez jestem nowy :D

Początkujący
Reputacja: 3
Reputacja postu: 
0

Postautor: MateuszKL » środa, 10 stycznia 2018, 12:08

Za pozno sie ogarnalem i wszedlem przed chwila przy kursie 2$. Troche Was poczytalem i zrobiliscie mi smaka, cena wydaje sie ze sie uspokoila i spadac juz nie bedzie, co najwyzej powolutki rosnac - ale to tylko gdybanie. Jestem ciekawy jak rozlozyc sily i czy ten superbowl faktycznie bedzie mial jakies znacznie. Propsy dla tych ktorzy konkretnie zarobili:)

Początkujący
Reputacja: 0
Reputacja postu: 
0

Postautor: EREMEX » środa, 10 stycznia 2018, 12:20

WItam, w jaki sposób mogę wypłacić VIBE z portfela na vibehub.io, z zainstalowanym metamask.
HELP:D

Dałem rade panowie;d
Ostatnio zmieniony środa, 10 stycznia 2018, 12:50 przez EREMEX, łącznie zmieniany 1 raz.

Początkujący
Awatar użytkownika
Reputacja: 28
Reputacja postu: 
0

Postautor: sciborsson » środa, 10 stycznia 2018, 12:21

Jak widać już nawet na HitBTC cena odbiła po korekcie z tej pompy, więc nic tylko HOLD!

Początkujący
Reputacja: 42
Reputacja postu: 
0

Postautor: TSD_WWA » środa, 10 stycznia 2018, 12:21

paprykarz18 pisze:
VIBE
Dzisiaj przez chwilę ponad 10$ zaraz po wejściu na Binance. To ponad 300 razy drożej, niż w momencie, gdy po raz pierwszy napisałem o nim tutaj, w tym temacie na forum.
Na co czekamy?

20 stycznia - transmisja występu jakieś mainstreamowej gwiazdy poprzez platformę Vibe
6 lutego - reklama Vibe i Monster w najdroższym paśmie reklamowym na świecie, oglądanym przez setki milionów ludzi (głównie w USA)
Czy uwazasz, ze ATH 10 $ przy wejsciu na gielde jest osiagalne w najblizszym czasie w zwiazku z tymi wydarzeniami? Wnioskuje ze normalnym jest wysoka cena po wejsciu na gielde, potem spadki w wyniku sprzedazy i potem juz kurs idzie normalnym zyciem gieldy. I tutaj rodzi sie pytanie kiedy dojdziemy do ATH 10$ i czy w ogole jeszcze kiedykolwiek dojdziemy.

Weteran
Awatar użytkownika
Reputacja postu: 
0

Postautor: Rumcajs » środa, 10 stycznia 2018, 12:39

@TSD_WWA,

Jeśli będzie się płaciło tokenami za oglądanie koncertów Vibe byle w przeliczeniu wyszło to co planują obecnie 7,99 ? 8,99 $ to tak naprawdę nie ma znaczenia cena tokena skoro trzeba tyle zapłacić byle w $ wyszło tyle ile chcą. Ale ze jest coś takiego jak marketcap na który wszyscy patrzą a ilość tokenów Vibe jest nie taka duża (total 267 mln, w obiegu 173 mln) jak innych miliardowych coinów to jest wszystko możliwe ale żeby cena 1 tokena wyniosła 10 $ to marketcap musiałby wzrosnąć tego tokena aż 10 razy od teraz do 1,5 miliarda $. Więc no nie wiem ale dużo fajnych platform i coinow nie ma aż tyle, ale jeśli z drugiej strony Vibe będzie miało popularność duża i ludzie chcieli oglądać koncerty w wirtaulnej rzeczywistości i bedą kupowali te hełmy czyy tam okulary specjalne to może i tyle dojdzie. Ale troche wątpie.

Początkujący
Reputacja: 0
Reputacja postu: 
0

Postautor: NaxMuscle » środa, 10 stycznia 2018, 12:49

Dzisiaj Vibe wbiłoby bankowo jeszcze wyższa cenę, ale ludzie kupują taniej na hitbtc i robią na tym biznes przy okazji zaniżając cenę na binance.

Wróć do „Pozostałe”