Nieno ok ale nie zakładałem tego tematu w sensie sctricte zarobku tylko przedstawienia najlepszych monet i co one dają poza byciem samym coinem.Multi pisze:bo żeby zarobić na altach to trzeba wiedzieć kiedy kupić, ze swojej strony jedynie mogę podpowiedzieć na altach najlepiej się zarabia jak jest bańka na BTC, kupuje się jedynie przed bańką
Wiadomo te najlepsze powinny byc tak dobre ze automatycznie ich wartosc pwinna rosnąć ale to nie temat o zarabianiu na tych monetach od tego jest temat "w jakie waluty obecnie inwestujecie" i myślałem że tą sprawe wyjaśniłem w pierwszym poście, ten temat nie jest jako poradnik w co inwestowac long bo long a altach to jak ktos napisal raczej abstrakcja ewentualnie mozna mysleć w kategorii mid.
Co prawda uzylem zwrotu long term alty ale to też wynika z tego że wiekszosc jest w trakcie rozwoju i idą według swich "road map" wiec wiele funkcji bedzie dodana w przyszłości ale juz teraz mozna okreslic ze jesli cos sie uda wdrozyc jakiejs monecie to moze to byc duzy hit itp. czyli ze monetka ma tzw potencjal.
A to ktorym duzo wzrosnie cena a ktorym mniej to poboczna kwestia jesli ktos uwaza ze jakies z nich są underpriced to moze wyrazić swoje zdanie jak najbardziej przy okazji omowienia jakies monety.
Tak dla wyjaśnienia bo to nie jest temat z pytaniem co mam kupić na 2 lata jeśli ktoś błędnie odebrał założenia tematu.
Pozdrawiam i zapraszam do omawiania tych najlepszych wg Was