#3ArcadiusK pisze:Jak to jest z tą koparką, wymagacie tak jak to było przy 365 czy może teraz nie?
e) Wskazane posiadanie koparki, co wpisuje się w wizję supportu danej waluty. Jednakże dopuszczane są sytuacje wyjątkowe od tej zasady.
Postautor: gsmstudio » sobota, 3 maja 2014, 11:40
#3ArcadiusK pisze:Jak to jest z tą koparką, wymagacie tak jak to było przy 365 czy może teraz nie?
gsmstudio
Postautor: ArcadiusK » sobota, 3 maja 2014, 11:45
ArcadiusK
Postautor: Zywiec » sobota, 3 maja 2014, 15:42
Zywiec
Postautor: zbiges » sobota, 3 maja 2014, 21:12
Tak, to prawda. Pospolite ruszenie może czasem dawać dobre rezultaty, ale moim zdaniem o wiele lepszy jest szczegółowy (tak bardzo szczegółowy, jak to tylko możliwe) plan działania z podziałem odpowiedzialności i zadań dla poszczególnych członków (lub podgrup) i choćby werbalne rozliczanie tej odpowiedzialności po akcji. Nie wiem, może jakieś ankiety dla grupy pokazujące kto, z czego, i jak dobrze się wywiązał. Taki plan ma jeszcze jedną wielką zaletę. Po kilku mniej lub bardziej udanych próbach, można go dosyć łatwo powtarzać z coraz mniejszym ryzykiem wpadki. Czy macie taki plan?Zywiec pisze: e) "w kupie siła" - razem możemy więcej.
majkel_94 pisze:Przeciw to tylko problem jest z wyborem waluty, bo każdy ma inne propozycje i inne spojrzenie, więc jest draka. Dupokracja wiele nie pomaga
A tak to ogólnie jest ok, w rundzie drugiej trzeba tylko porozdzielać pracę, bo aktywnie lobbowało mało osób, reszta nie miała czasu albo z boku patrzała
zbiges
Postautor: majkel_94 » sobota, 3 maja 2014, 23:22
majkel_94
Postautor: SkyValley » niedziela, 4 maja 2014, 00:22
SkyValley
Postautor: Zywiec » niedziela, 4 maja 2014, 00:44
Zywiec
Postautor: Tompson » niedziela, 4 maja 2014, 01:17
Tompson
Postautor: Zywiec » poniedziałek, 5 maja 2014, 03:33
Zywiec
Postautor: SkyValley » poniedziałek, 5 maja 2014, 11:48
Zywiec pisze:W takim wypadku jak przedstawił Arcadius udział w grupie jest zasadny w przypadku znaczącego wkładu w zdejmowaniu bidów na giełdach, generalnie robienia dużego ruchu na giełdach.
SkyValley
Postautor: karpaciarz » środa, 18 czerwca 2014, 01:24
karpaciarz
Postautor: kingscrown » środa, 18 czerwca 2014, 04:34
kingscrown
Postautor: mcb » środa, 18 czerwca 2014, 11:04
mcb
Postautor: jata » środa, 18 czerwca 2014, 13:05
jata
Postautor: SkyValley » środa, 18 czerwca 2014, 16:48
Brechta.kingscrown pisze:Chcę tylko powiedzieć, że dołączyłem do poprzednei jgrupy - było 0,1 za wstęp i 0,1 za pompe monety "nowej". Zamiast nowej od nowa pompowali starą.
Mimo pytan zwrotu nie dostałem ani za wejście ani za brak monety. O ile za wejście jeszcze może i bym zaakceptował [chociaż wszedłem tylko dla nowego coina!] tyle za obie rzeczy - średnio.
Nie polecam chyba, że chcecie po raz 30ty pompować 365 coina i za to płacić.
Miałem w sumie zrobić tu o to raban ale zapomniałem, a teraz mi się przypomniało.
SkyValley
Postautor: Tompson » środa, 18 czerwca 2014, 18:56
Tompson
Postautor: Matek » środa, 18 czerwca 2014, 20:11
Matek
Postautor: Zywiec » sobota, 21 czerwca 2014, 15:07
Zywiec
Postautor: deathmul » sobota, 21 czerwca 2014, 15:19
Skoro mówisz że nareszcie jest dobrze, może wreszcie bym spróbował. Kiedy następny nabór?Zywiec pisze:Grupa ma się dobrze.
Z Wielu chorób wieku dziecięcego wyrośliśmy. W zasadzie z początkowej formuły niewiele zostało poza celem, który niezmiennie jest ten sam - promocja walut, intratne interesy
deathmul
Postautor: kingscrown » piątek, 27 czerwca 2014, 17:45
jakbyś coś robił to daj znać i pokażemy światu pompy bez scamu.SkyValley pisze:Brechta.kingscrown pisze:Chcę tylko powiedzieć, że dołączyłem do poprzednei jgrupy - było 0,1 za wstęp i 0,1 za pompe monety "nowej". Zamiast nowej od nowa pompowali starą.
Mimo pytan zwrotu nie dostałem ani za wejście ani za brak monety. O ile za wejście jeszcze może i bym zaakceptował [chociaż wszedłem tylko dla nowego coina!] tyle za obie rzeczy - średnio.
Nie polecam chyba, że chcecie po raz 30ty pompować 365 coina i za to płacić.
Miałem w sumie zrobić tu o to raban ale zapomniałem, a teraz mi się przypomniało.
Hehe trzeba będzie chyba w wakacje zorganizować własną grupę.
Opłaty: 0btc za wstęp 0btc za pompę. Żadnych opłat za cokolwiek.
Po prostu zamknięta grupa dyskusyjna planująca zakup altów połączony z promowaniem ich.
To by miało sens.
Kto zarabia w tej grupie na opłacie wstępnej??
Ile osób jest w grupie?
100% jest przeznaczane na działania grupy?
Czy część opłaty zawija organizator.....??
Wydaje mi sie, że chyba ktoś zarabia
kingscrown
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot] i 8 gości
Polskie Forum Bitcoin skupia miłośników Bitcoina w Polsce. Tu możesz zadać pytania odnośnie Bitoina lub podyskutować na ciekawe tematy.
Treści na tym forum mają charakter wyłącznie informacyjno-edukacyjny, a posty są wyrazem osobistych poglądów ich autorów. Treśći na forum ani w całości ani w części nie stanowią "rekomendacji" w rozumieniu przepisów Rozporządzenia Ministra Finansów z dnia 19 października 2005 r. w sprawie informacji stanowiących rekomendacje dotyczące instrumentów finansowych, lub ich emitentów (Dz.U. z 2005 r. Nr 206, poz. 1715).