Waluta przyszłości? to taka która jeszcze nie powstała EMU

Weteran
Awatar użytkownika
Reputacja: 644
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post: 0 BTC

Re: Waluta przyszłości? to taka która jeszcze nie powstała E

Postautor: baggins » poniedziałek, 13 stycznia 2014, 17:41

@doitnaw
wybacz, ale żalosny jesteś - piszesz, że ktoś Ci ubliża, a sam czepiasz się zdjęcia człowieka, jakby cokolwiek miało wnieść do dyskusji

krzyżyk na drogę i powodzenia - była taka waluta freicoin pełna ideałów i mądrości ekonomicznych i podobnym w zasadzie mechanizmem tracenia wartości, tylko że ilościowym jeżeli można takiego określenia użyć, leży sobie ona obecnie w gównie (zarobiłem na niej sporo sprzedając szybko i wszystko podobnym Tobie mądralom zapewne)
Wszystko co piszę jest jedynie moją opinią. Nie roszczę sobie prawa do głoszenia prawdy objawionej. Mylić się może każdy.
LEWAR TWÓJ WRÓG!!!

NoMoreCore

Początkujący
Reputacja: 0
Reputacja postu: 
0

Postautor: doitnow » wtorek, 14 stycznia 2014, 09:52

noobster pisze:jak dla mnie ten coin to scam, a minimalną inflację masz zdaje się zaprojektowaną w PPC
Scam? Udowodnij że to scam. Wszystkie zarzuty na bitcointalk zostały zmiażdżone przez devs i beta testerów (ok 500 beta testerów prcuje nad ulepszeniem clienta). Ten projekt jest udoskonalany od ponad pół roku. Zobacz jak wygląda client: http://m.youtube.com/home

Początkujący
Reputacja: 0
Reputacja postu: 
0

Postautor: doitnow » wtorek, 14 stycznia 2014, 09:59

baggins pisze:@doitnaw
wybacz, ale żalosny jesteś - piszesz, że ktoś Ci ubliża, a sam czepiasz się zdjęcia człowieka, jakby cokolwiek miało wnieść do dyskusji

krzyżyk na drogę i powodzenia - była taka waluta freicoin pełna ideałów i mądrości ekonomicznych i podobnym w zasadzie mechanizmem tracenia wartości, tylko że ilościowym jeżeli można takiego określenia użyć, leży sobie ona obecnie w gównie (zarobiłem na niej sporo sprzedając szybko i wszystko podobnym Tobie mądralom zapewne)
Faktycznie poniosło mnie z tym zdjęciem ;-) ale jakbyś sam zauważył to ta osoba pierwsza mnie obraziła.

Każdy ma swój rozum i zadecyduje za siebie. Nikogo do niczego nie namawiam. Tak jak już pisałem wcześniej, czas pokaże

Pozdrawiam :-)

Wróć do „Pozostałe”