Gamecredits - spekulacja na temat ceny

Początkujący
Reputacja: -11
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post: 0 BTC

Postautor: saszek » czwartek, 11 stycznia 2018, 18:48

sprawdza się Twój wykres @mati1620, tylko czekamy na wybicie

Początkujący
Reputacja: 3
Reputacja postu: 
1

Postautor: phowiec » czwartek, 11 stycznia 2018, 19:13

BTC leci, więc my też. Ciekawe czy będzie siła aby się wyrwać z tego układu?

Początkujący
Reputacja: 0
Reputacja postu: 
1

Postautor: Chuck!Norris » czwartek, 11 stycznia 2018, 19:15

Po burzy zawsze wychodzi słonce

Początkujący
Reputacja: 34
Reputacja postu: 
0

Postautor: Veres » czwartek, 11 stycznia 2018, 19:16

phowiec pisze: BTC leci, więc my też. Ciekawe czy będzie siła aby się wyrwać z tego układu?
Gdzie ty lecisz za bitcoinem :D Ostatnio to Game mocno się trzyma i jak bitek leci parę tysięcy na dół to GAME zaraz odbija do poprzednich wartości i próbuje ugrać coś na wzrosty. Nawet przy małym wolumenie. Jak tak dalej będzie to ludzie nie będą zwracać uwagi na bitka. Zresztą uważam, że rok 2018 będzie rokiem altów, co jest bardzo prawdopodobne.

Początkujący
Reputacja: -17
Reputacja postu: 
0

Postautor: promil » czwartek, 11 stycznia 2018, 19:19

ja terz nie moge znlaesc ma ktos link na portfel do gamecredits uzywa ktos?

Początkujący
Reputacja postu: 
0

Postautor: promil » czwartek, 11 stycznia 2018, 19:24

ja terz nie moge znalesc ma ktos link do portfela gamecredits? uzywal ktos?

Dodano po 3 minutach 46 sekundach:
mozna z bidbay na portfel przezucic game? jestem nowy

Początkujący
Reputacja postu: 
0

Postautor: promil » czwartek, 11 stycznia 2018, 19:33

poprosze link jak to zrobic lub opis

Początkujący
Reputacja: -11
Reputacja postu: 
0

Postautor: saszek » czwartek, 11 stycznia 2018, 20:09

wow fallouta 4 dodali na platforme.

Początkujący
Reputacja postu: 
0

Postautor: Veres » czwartek, 11 stycznia 2018, 20:15

saszek pisze: wow fallouta 4 dodali na platforme.
To dopiero początek dodawania gier, czuję, że prawdziwe hity przed nami...

Początkujący
Awatar użytkownika
Reputacja: 2
Reputacja postu: 
1

Postautor: 2north » czwartek, 11 stycznia 2018, 20:16

Fantastyczna wiadomosc. :)) Tez mi sie wydaje, ze to dopiero poczatek.

Początkujący
Reputacja: -15
Reputacja postu: 
0

Postautor: GameCash » piątek, 12 stycznia 2018, 02:32

Popatrzcie z perspektywy grubego gracza. Według mnie powoli zaczyna się zaplanowana operacja realizacji zysków i kradzież naiwnych. Wiem że każdy chce by btc był wielki miał 100k dolarów i może tak będzie (w przyszłości) ale nie teraz. Teraz mamy powoli trend spadkowy jeżeli zostanie przełamana 3 linia trendu wzrostowego (12k) to wchodzi w trend spadkowy który ma wsparcie psychologiczne na poziomie 10k oraz dwa wsparcia. Docelowo kurs może spasc nawet do 4k dolarów. ( o ile całkiem nie upadnie w co wątpię). Już tłumaczę na czym cała operacja polega.

Dodano po 10 minutach 39 sekundach:
Gruby gracz zrobił już mln a niektórzy już miliardy wirtualnych dolarów. Udało się cel zrealizowany czas w końcu coś spieniezyc. I zarabiać dalej mi się wydaje że trwa operacja "nowy król". Gruba ryba zarobiła np 100 mld I chce dalej zarabiać a więc musi wymyślić jakiś sposób by łatwo zarobić kosztem innym i jakoś to wytłumaczyć racjonalnie. Dziwne zabiegi przypadków.

1) Coinbase wprowadzę bch mimo wcześniejszych zapowiedzi że raczej nigdy nie wprowadza.
2) Parę dni temu Ceo coinbase krytykuje otwarcie btc.
3) okazuje ze LN nie działa że to lipa.
4) coinbase rozważa zmianę domyślnej kryptowaluty z btc na bch lub eth.
5)bitclub co był z bitcoinem od początku a założyciel ma 100 btc (kiedyś tak podobno pisali) nagle mówi że przechodzą na bch
6) I najważniejsze blockexplorer.com ogłasza że też przejdą docelowo na bch.

Mi się wydaje że będziemy świadkami największego przekrętu finansowego świata. Tylko nie wiem czy teraz czy jeszcze za jakiś czas. Nie wierzę w przypadki. Gdy wchodził bch każdy sprzedawał za bezcen a potem nagle taka propaganda jaki on kochany i dobry a teraz walka z btc i coraz więksi do tego się przyczyniają. A dlaczego dopiero teraz? Może dlatego że już każdy się tym interesuje i takiego btc za 10k dolarów łatwo sprzedać dużo chętnych.

Wybaczcie dużo teorii spiskowych się naczytalem. Ale jeżeli do końca stycznia btc spadnie poniżej 12k a bch przekroczy 3k będę pewny że to co dziś napisałem zaczyna się.

Dodano po 41 sekundach:
I żeby nie było że to off top już odnoszę się jaki to ma wpływ na game. Na początku operacji bd ogromne spadki by się odkupić ale potem kurs wróci.

Dodano po 2 minutach 33 sekundach:
Dużo gracz ma gdzieś czy mały straci czy nie. Ważne by grać pod ich dyktando Lub przeciwstawić się ale to naprawdę wymagałoby ogromnych funduszy.

Dodano po 1 godzinie 14 minutach 43 sekundach:
I takie alty jak game raczej moga spać długoterminowo spokojnie bo to drobne. Dla przykładu jeden portfel bch ma ponad 1 mld dolarów. Czyli 3 razy większy od wszystkich game jakie są. A to w posiadaniu 1 osoby.

Początkujący
Reputacja postu: 
1

Postautor: phowiec » piątek, 12 stycznia 2018, 07:19

Czy forum zwariowało?
Część tego tematu znalazła się tu -> https://forum.bitcoin.pl/viewtopic.php?f=120&t=26361

Początkujący
Reputacja: 8
Reputacja postu: 
0

Postautor: Bartosz » piątek, 12 stycznia 2018, 08:37

@GameCash
Twoja teoria jest bez sensu. "wszyscy chcą żeby bitcoin był wielki i kosztował 100k$" zasmuce Cie ale ja nie chcę i jest ogrom ludzi którzy traktują już btc jako przezytek. Była pompa na xrp to tłum krzyczał że xrp nowy btc i że również za tym stoi sam diabeł. Była pompa na IOTA to tłum krzyczał że to będzie nowe btc. Teraz pompa na BCH i mamy kolejne teorie spiskowe.
Ludzie szukają alternatywy do btc ponieważ jest nieopłacalny i podejrzewam że w końcu rynek sam zweryfikuje za czym podąży tłum i jaki projekt będzie nowym królem.
Alty to drobne? Porównujesz BCH z 4 miejsca do Game z 95??
W takim razie BCH to drobne w porównaniu do XRP.

"dużo graczy ma gdzieś czy mały straci".
Serio? :lol: ja myślałem, że jak gram na giełdzie to żeby stracić byle tylko ktoś inny nie stracił :mrgreen:

Fajna teoria na poziomie podstawówki.

Co do tematu to właśnie testuje grę stworzona przez team GC i powiem szczerze że jest duży potencjał. Potrzeba jeszcze czasu żeby dopracować wszystko ale możecie byc pewni, że ogrom pracy już został włożony i napewno nie zrobili tego na darmo. Tak więc HODL i realizujcie zyski jak najwyżej. Warto czekać ;)

Początkujący
Reputacja postu: 
0

Postautor: JWilku » piątek, 12 stycznia 2018, 09:04

Jakies info poszlo, ze mamy taki wystrzal Game ? Nie ma mnie w domu i nie mam jak sprawdzic co sie dzieje :oops:

Początkujący
Reputacja postu: 
0

Postautor: Veres » piątek, 12 stycznia 2018, 09:13

JWilku pisze: Jakies info poszlo, ze mamy taki wystrzal Game ? Nie ma mnie w domu i nie mam jak sprawdzic co sie dzieje :oops:
Dobry produkt się sam broni w erze spadającego bitcoina :D Na poważnie to nie widziałem żadnego newsa, może po prostu polecimy dzisiaj trochę w górę w granice 24zł i jakoś ustawimy się na 22zł jak to bywało wcześniej. W końcu niedługo powinien ruszyć hypetrain z naszymi pieniędzmi.

Początkujący
Reputacja: 26
Reputacja postu: 
0

Postautor: maciejokop » piątek, 12 stycznia 2018, 09:36

Od dwóch dni mamy takie wyraźne wahania cenowe 20,50 - 22,50 zł. Napisałem takie wyraźne widełki cenowe. Być może cena będzie tak sobie skakać między tymi progami raz spadając na chwilę niżej a raz wyżej, aż w końcu będzie może trzymać się coraz wyżej i wyżej tak jak poprzednicy przewidują. Póki co operuję małą dodatkową kwotą żeby wykorzystać te wahania żeby się pobawić i coś małego sobie ugrać, główną pulę mam zostawioną i nie ruszam.

Początkujący
Reputacja: -4
Reputacja postu: 
0

Postautor: Tomsonek » piątek, 12 stycznia 2018, 09:58

Według mnie GAME jest spokojny, porównanie do innych kryptowalut nie ma sensu. Tutaj mamy powolny i stabilny wzrost. Game zachowuje się bardzo profesjonalnie, zobaczcie trend idzie fakt czas w górę, są czasami wystrzały jak ostatnio ale to takie badanie rynku przez graczy, dzisiaj myślę że przebije się do 25$ albo i wyżej. To działa tak jeden krok do tyłu i dwa do przodu. W najbliższym czasie dojdzie do 30$ i spadnie do 25$ potem cały tydzień luzu i znów trochę w górę. Przełomem będzie ta cała konferencja. Myślę że na kilka dni przed nią kurs będzie szedł w górę. A co potem zobaczymy :shock:

Początkujący
Reputacja: 1
Reputacja postu: 
0

Postautor: Adenosin92 » piątek, 12 stycznia 2018, 10:07

Tomsonek pisze: Według mnie GAME jest spokojny, porównanie do innych kryptowalut nie ma sensu. Tutaj mamy powolny i stabilny wzrost. Game zachowuje się bardzo profesjonalnie, zobaczcie trend idzie fakt czas w górę, są czasami wystrzały jak ostatnio ale to takie badanie rynku przez graczy, dzisiaj myślę że przebije się do 25$ albo i wyżej. To działa tak jeden krok do tyłu i dwa do przodu. W najbliższym czasie dojdzie do 30$ i spadnie do 25$ potem cały tydzień luzu i znów trochę w górę. Przełomem będzie ta cała konferencja. Myślę że na kilka dni przed nią kurs będzie szedł w górę. A co potem zobaczymy :shock:
nie $ tylko PLN masz na myśli chyba :)

Pozdrawiam :)

Początkujący
Reputacja: 0
Reputacja postu: 
0

Postautor: Oczyważki » piątek, 12 stycznia 2018, 10:22

Jestem nowy jeśli chodzi o krypto i w sumie przez przypadek zacząłem się tym bawić. W 2016 roku dla jaj kupiłem za 100zł bitcoina, który wówczas był bodajże za jakies 2700zł. Zrobiło mi się z tego parę ładnych złotych więc sie troche zainteresowałem tematem. Tyle jeśli chodzi o wstęp ;-). Jeśli chodzi o GC: Interesuję się e-sportem (i ogólnie grami ;-) ) od dobrych 15lat jak nie lepiej i rynek po prostu rozwinął się przez ten okres niesamowicie. Zakładając, że GC będzię się rozwijał proporcjonalnie do rynku gier komputerowych i wbiję sie na dobre w zawody e-sportowe, bo zakładam, że jest to jeden z celów teamu (a przede wszystkim w świadomość graczy) to potencjał tutaj jest nieograniczony. Swojego czasu dorobiłem się kilku niezłych dolarów na obstawianiu meczy w różne gierki (tutaj też widzę szansę dla GC). Także wniosek z tego jest prosty: GC na long term to prawie pewniak. Piszę "prawię" bo wiadomo ;-), że zawsze jest ryzyko. To takie moje wolne przemyślenia jeśli chodzi o tę walutę. Mogę się mylić, ale oby nie ;-) Pozdrawiam.

Początkujący
Awatar użytkownika
Reputacja: 2
Reputacja postu: 
0

Postautor: 2north » piątek, 12 stycznia 2018, 10:34

@GameCash Takich wypocin to już naprawdę długo nie czytałem. I większych wypocin od Twoich nie będę tutaj tworzył. Napiszę tylko tyle: To bardzo dobre wiadomości, jeśli wprowadzają coś co nie miało być wprowadzone. Możliwe jest to, że ktoś zobaczył w tym potencjał. Bitcoin jest "przereklamowany", bitcoin jest po prostu modny na całym świecie.... Pewnie dlatego, że został stworzony "oficjalnie" jako pierwszy i ludzie się nim zainteresowali. Na tą chwilę jest mnóstwo innych kryptowalut, które są o wiele bardziej "rozwinięte" od bitcoina. Kwestią czasu jest kiedy na horyzoncie pojawi się nowy król. Może to bedzie BCC może ETH a może jeszcze zupełnie innego. Nie wiem na ile GameCredit wyskoczy do góry ale zrobi to na pewno. Widać to po pracy zespołu. Cały mechanizm już ruszył. Co spadnie choćby dwa złote to ludziska dokupują bo nie chcą stracić okazji. GameCredit to kryptowaluta z ogromnym potencjałem ale bez sensu jest kogoś przekonywać na siłę. Ważne by nie patrzeć na to jako tylko "kryptowaluta" ale też trzeba się zainteresować kto jest CEO, jak ekipa pracuje, kim są itd itp. Reasumując; Zmiany na rynku muszą być. :)

Wróć do „Pozostałe”