Gamecredits - spekulacja na temat ceny

Początkujący
Reputacja: 34
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post: 0 BTC

Postautor: Veres » niedziela, 7 stycznia 2018, 19:33

rafal28243 pisze: A dokladnie kiedy ta konferencja? Nie moge info znalezc odnosnie godziny :-)
Ktoś mówił ze około 19 naszego czasu ale ręki nie d sobie uciąć.

Początkujący
Reputacja: 7
Reputacja postu: 
1

Postautor: rafal28243 » niedziela, 7 stycznia 2018, 19:37

Dzieki :-)
Jeszcze mam prosbe do Was,dajcie jakiegos linka do jakiegos portfela gdzie game moge trzymac :-)

Początkujący
Reputacja postu: 
1

Postautor: rafal28243 » niedziela, 7 stycznia 2018, 19:41

No wlasnie sie zdziwilem ze nie dziala ich potfel. ale pewnie to ogarna niedlugo,a byloby lepiej gdyby juz to mieli ogarniete.

Początkujący
Reputacja: -17
Reputacja postu: 
0

Postautor: promil » niedziela, 7 stycznia 2018, 19:44

rafal28243 pisze:Dzieki :-)
Jeszcze mam prosbe do Was,dajcie jakiegos linka do jakiegos portfela gdzie game moge trzymac :-)
a papierowy portfel?

Początkujący
Reputacja postu: 
0

Postautor: rafal28243 » niedziela, 7 stycznia 2018, 19:50

To chyba dla mnie za trudne bedzie z tym papierowym portfelem...laik jestem troche w tych sprawach...

Początkujący
Reputacja: 20
Reputacja postu: 
0

Postautor: Iemix96 » niedziela, 7 stycznia 2018, 19:54

Veres pisze:
rafal28243 pisze: Oby po konferencji nie polecialy na leb na szyje w dol...
Nie wyklucza sie tego dlatego sledzic trzeba i trzymac rękę na sell
Może polecieć coś co jest potwornie nisko ? Nie patrzcie na wartosc w dolarach bo caly marketcap potwornie urosl a game LEDWO . Game był kiedys top 20 marketcap wiec on tylko w ciagu roku tracil

Początkujący
Reputacja: -1
Reputacja postu: 
0

Postautor: Patrol90 » niedziela, 7 stycznia 2018, 20:18

Witam , mam takie pytanie . Otóż 3 dni temu zleciłem transfer z mobilnego portfela na cryptopie , zaraz potem portfel padł i do tej pory Game nie doszły . Miał może ktoś podobną sytuacje ? powinienem sie obawiać czy jeszcze poczekać zanim napiszę do supportu?

Początkujący
Reputacja: -11
Reputacja postu: 
0

Postautor: saszek » niedziela, 7 stycznia 2018, 20:32

moim zdaniem moze nie byc wiecej okazji na kupno juz gamecredits ponizej 17

Początkujący
Reputacja postu: 
0

Postautor: Veres » niedziela, 7 stycznia 2018, 20:59

saszek pisze: moim zdaniem moze nie byc wiecej okazji na kupno juz gamecredits ponizej 17
Według mnie są za małe wachania kursu, żeby cena wędrowała tak nisko np. do 12zł ponownie. Jedyny czynnik, który może to zrobić to ponowny spadek Bitcoina do 10k$. Chyba, że nic nie wydadzą w lutym, konferencja będzie klapą i usłyszymy to samo, to wtedy jest to jak najbardziej możliwe. Chodź jak konfa na liska tak nie obniżyła ceny znacznie to myślę, że tutaj będzie pozytywnie.

EDIT:

Co myślicie o następnych dniach, możliwe, że kolejny boczniak 2-3 dni i kolejne wybicie? Uklepanie 18zł i do 20 stycznia brnięcie do 20zł? UWAGA teraz wersja tudemun po konfie szybkie 25zł i spadek do 20 gdzie stanie się mocnym oporem do kolejnych systematycznych wzrostów. Czysto teoretycznie, proszę nie brać tych słów do siebie i pod to grać. Tylko ja tak myślę.
Obrazek

Ps. narazie odbijamy się od 17 bo są ustawione ścianki na około 7k coinów, myślę, że to spokojnie pozwoli na utrzymanie ceny, chyba, że lekki nocny spadek do 16.75zł?

Początkujący
Reputacja postu: 
0

Postautor: Iemix96 » niedziela, 7 stycznia 2018, 21:15

Veres pisze:
saszek pisze: moim zdaniem moze nie byc wiecej okazji na kupno juz gamecredits ponizej 17
Według mnie są za małe wachania kursu, żeby cena wędrowała tak nisko np. do 12zł ponownie. Jedyny czynnik, który może to zrobić to ponowny spadek Bitcoina do 10k$. Chyba, że nic nie wydadzą w lutym, konferencja będzie klapą i usłyszymy to samo, to wtedy jest to jak najbardziej możliwe. Chodź jak konfa na liska tak nie obniżyła ceny znacznie to myślę, że tutaj będzie pozytywnie.

EDIT:

Co myślicie o następnych dniach, możliwe, że kolejny boczniak 2-3 dni i kolejne wybicie? Uklepanie 18zł i do 20 stycznia brnięcie do 20zł? UWAGA teraz wersja tudemun po konfie szybkie 25zł i spadek do 20 gdzie stanie się mocnym oporem do kolejnych systematycznych wzrostów. Czysto teoretycznie, proszę nie brać tych słów do siebie i pod to grać. Tylko ja tak myślę.
Obrazek

Ps. narazie odbijamy się od 17 bo są ustawione ścianki na około 7k coinów, myślę, że to spokojnie pozwoli na utrzymanie ceny, chyba, że lekki nocny spadek do 16.75zł?
To wszystko od konferencji zależy. Jak była mowa że Microsoft ma współpracować z IOTA urosła ona 10 razy aż . GDYBY okazało się że na Konferencji pójdzie petarda np mega partnerstwo np z valve to cena urosła by też 10 razy :D Ale to tylko marzenia ALE REALNE nawet gdyby game urosl 10 razy to np taki marketcap i tak byłby mniejszy niz liska

Początkujący
Awatar użytkownika
Reputacja: 242
Reputacja postu: 
0

Postautor: ChomiczyPlan » niedziela, 7 stycznia 2018, 21:48

Myślicie, że GAMECREDITS ma szansę wejść w niedalekiej przyszłości na Binance? Gdyby tak się stało, no to mielibyśmy super wystrzał. Czytając wypowiedzi tego szefa od komunikacji Jacka Kuveke, że z kimś tam rozmawiają, ale nie mogą powiedzieć z kim, bo to złe dla biznesu, to chyba można na taką fajną rzecz liczyć? Jak myślicie?

Początkujący
Awatar użytkownika
Reputacja: 132
Reputacja postu: 
0

Postautor: reaktywa » niedziela, 7 stycznia 2018, 22:34

O tym że starają sie dostać na binance jest wiadomo od dłuższego czasu, jakby to ogłosili na konferencji to bym sie w sumie nie zdziwił, bo to dobra okazja do takiego newsa.

Początkujący
Reputacja postu: 
0

Postautor: Iemix96 » niedziela, 7 stycznia 2018, 22:42

reaktywa pisze: O tym że starają sie dostać na binance jest wiadomo od dłuższego czasu, jakby to ogłosili na konferencji to bym sie w sumie nie zdziwił, bo to dobra okazja do takiego newsa.
To wtedy PANOWIE LECIMY W KOSMOS !! LISK UROSL w 100% w 1 tydzien CZEMU NIE MY jeszcze ze duzo mniejszy marketcap ! LOT W KOSMOS CZAS START

Początkujący
Reputacja: 18
Reputacja postu: 
-1

Postautor: Tomek1705 » niedziela, 7 stycznia 2018, 22:58

Kod: Zaznacz cały

upcoin.com/?ID=f0fac0b7
nowa giełda. COs tam daja dla kilku tys piewszych osob pytanie czy prawda nie wiem.

Początkujący
Reputacja postu: 
0

Postautor: Iemix96 » niedziela, 7 stycznia 2018, 23:16

Tomek1705 pisze:

Kod: Zaznacz cały

upcoin.com/?ID=f0fac0b7
nowa giełda. COs tam daja dla kilku tys piewszych osob pytanie czy prawda nie wiem.
Z tego co sie zapowiada to albo bd to najlepsza giełda na swiecie 100 krypto i rozne metody wplat albo scam

Początkujący
Awatar użytkownika
Reputacja: 132
Reputacja postu: 
0

Postautor: reaktywa » poniedziałek, 8 stycznia 2018, 07:09

Poniedziałek rano, a bitbay wrócił do zawyżonych cen, tak jak pisałem ;)

Rae
Początkujący
Reputacja: 5
Reputacja postu: 
0

Postautor: Rae » poniedziałek, 8 stycznia 2018, 07:25

Ja liczę jeszcze na mały spadek tak do 16,50 ale wiadomo różnie to może być.

Początkujący
Reputacja: 9
Reputacja postu: 
0

Postautor: splatt91 » poniedziałek, 8 stycznia 2018, 08:17

Zauwazcie że na ltc i lsk jest korekta i to może być jeden z czynnikow większego kursu na BB niż na innych giełdach.

Początkujący
Reputacja postu: 
0

Postautor: Veres » poniedziałek, 8 stycznia 2018, 08:32

splatt91 pisze: Zauwazcie że na ltc i lsk jest korekta i to może być jeden z czynnikow większego kursu na BB niż na innych giełdach.
Pompa na lisku sie uspokoila to część z nich musi wpakowac gdzies dorobek, a ze game tani to i tutaj się znajdą pasjonaci :)

EDIT:
Już BB znowu z tyłu, mozna powiedzieć ze zrownal sie z większością giełd.

Początkujący
Reputacja: 9
Reputacja postu: 
0

Postautor: splatt91 » poniedziałek, 8 stycznia 2018, 09:00

Teraz pozostaje mi cierpliwie czekać na rozwój wydarzeń. Czyli aż 12 dni ;p spodziewam się raczej ogłoszenia dobrych rzeczy więc nie będę sie pozbywał game przed konferencją. W przypadku LSK można taką strategie przed konferencją stosować :)

Wróć do „Pozostałe”