Od 4 dni czekam na eterdeltach obu z bidami i ani 1 mi nie wszedł mimo ze te 4 dni to były dni spadków a dawałem bidy na niektórych praktycznie po cenie kursu z coinmarketkapa i żaden nie wszedł.
Eterdelta ma tą zalete że można jakby duplikowac eth i wystawiać to samo na wiele bidów, z kolei na IDEX jak postawisz bida to jak na normalnej giełdzie saldo eth spada ci o niego. No ale jak na Idex z tego co widze sa duzo volumeny w stosunku do eterdelt dwóch, to chyba nawet na jakiś tokenach z volumenem 0 lepiej wystawić bida i tak na IDEX tylko bardziej trzeba się zastanowić na jaki token ustawić bo sie nie da ustawić naraz na kilka jak na eterdeltach. Czy jest cos lepszego pod erc20 od tych ? Mam na myśli ofc takie co nie weszły na zadną normalną giełdę i nigdzie indziej sie nie da kupić. Poza tym nie widze ale czy na IDEX da się handlować tokenem nie dodanym u nich? bo na eterdelcie sie da po kontrakcie, na Idexie nie widziałem za to takiej opcji. Orientuje sie ktos ? No i co zrobić jak chce kupić coś co nie jest na idexie a jest na eterdelcie, to i tak nie zostaje mi wyjscie tylko część trzymać na eterdelcie i czekac ?
Dodano po 2 minutach 8 sekundach:
już nie mowiac o tym że na jakis niszowych tokenach to nie ma po "cenie rynkowej" asków chociaz ta cena to zgadywanie skoro tokena nie ma gdzie indziej jedynie mozna sie odniesc do ceny ico. Bidow zwykle tez dobrych nie ma, zwykle są jakies low balle i mało. Poza tymi topowymi co wykrecaja najwieksze obroty ofc. Ale na mneijszych lipa
Dodano po 10 minutach 16 sekundach:
Bancor Network z kolei nie obsługuje ledgera, dopiero Trezor sie pojawił niedawno, wcześniej trzeba było logować sie bez hardweru. Do tego mają mało tokenów jeszcze mniej niż na tych wyzej. Z ciekawosci zalogowałem się tam z metamaski jakiejs nieuzywanej i jak wpisałem jakiegoś tokena ze chce kupić za kilka eth (dla testu) to pokazało mi że zwiększe jego cene o 150%. Więc jakie tu jest zapewnienie płynności jak tym się chwalą że po to platformę stworzyli jak teoretyczny zakup za 5 eth stworzyłby wzrost ceny +150% ? gówno a nie płynnosc