W jakie waluty teraz inwestujecie.

Początkujący
Reputacja: 120
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post: 0 BTC

Postautor: MinningClub » środa, 14 lutego 2018, 22:08

Widać większe ruchy na LINX-ie. Jednak nie scam :) bardzo tani. 3$ do Czerwca :)?
https://www.cryptopia.co.nz/Exchange/?market=LINX_BTC
Zapisy do beta testów:
https://mylinx.io/beta/
Zobaczcie co zrobił jeden g... news na temat linxa...to the moooon :)

Ciekawe newsy:
https://www.bloomberg.com/news/articles ... r-backlash

https://www.coindesk.com/bitcoin-sees-b ... -new-year/
http://fortune.com/2018/01/17/china-bit ... crackdown/

Początkujący
Reputacja: 4
Reputacja postu: 
0

Postautor: dooomino » czwartek, 15 lutego 2018, 09:52

Załadowałem się trochę w XSPEC, podoba mi się ta waluta, zaliczyła niezłą glebę ale moim zdaniem ma bardzo dobry fundament do wzrostów :)

Początkujący
Reputacja: -3
Reputacja postu: 
0

Postautor: maurel » czwartek, 15 lutego 2018, 12:15

Dla tych co mają tokeny UNIVERSA.. :D

+400% w górę a nawet wiecej ...już....0.05$

Zakupy były ( przynajmniej ja tak kupiłem) 10.000 tokenow za 1 ETH...ktore wtedy około 110 $ stało.

Link do info

A tu notowania na bieżąco https://cobinhood.com/trade/UTNP-ETH

Początkujący
Reputacja: 214
Reputacja postu: 
0

Postautor: kenioctiB » czwartek, 15 lutego 2018, 19:03

Witam:) bitcoinek tutaj.

Nxt i ignis wybili troszke do gory. Moze sie cos swiecic.

Tak jak pisalem 2pierwsze rundy ico ignisa wykupione przez grubego. Niewiem czemu tylko nxt rosnie rowniez.

Zalecam obserwacje:) ja hodluje ignisa na long bo airdropy z niego beda

Początkujący
Reputacja: 29
Reputacja postu: 
0

Postautor: hazi » czwartek, 15 lutego 2018, 19:29

Tak mi się wydaje że jest okazja jeżeli chodzi o https://coinmarketcap.com/currencies/telcoin/#markets

Weteran
Awatar użytkownika
Reputacja: 11355
Reputacja postu: 
0

Postautor: Wymazywanie » czwartek, 15 lutego 2018, 19:48

Ktoś śledzi NXT? Randomowe odbicie "bo BTC leci" tylko ciut większe niż reszta czy coś większego? Ktoś śledzi informacje zw. z projektem? Mam tego shita troszkę, ciężko powiedzieć czy trzymać na dużej czy wywalać póki zielono. W dużej skali po tej bańce ostatniej byłby i jest ogromny potencjał na odbicie gdyby NXT zachowywał się jak aktywo obrotowe chciane i lubiane, a wygląda nieco na zamulozę shitcoinowatą bez rokowań; te jego depresyjne i bezpłciowe zachowanie w trakcie i po crashu rzędu -95% od szczytu...
d4d5 c4dxc4 Nc3Nc6 d5Ne5 e4Nf6 b3cxb3 Qxb3e6 Nge2Nd3+ Kd2Nxf2 Rg1N6g4 h3Nh2 Ng3exd5 exd5g6 Ba3Qg5+ Kc2 Bf5+ Kb2Qd2+ Qc2Qxc2#

Początkujący
Reputacja: 214
Reputacja postu: 
0

Postautor: kenioctiB » czwartek, 15 lutego 2018, 20:14

@wymazywanie
Ja sledze. Wkoncu to na nim sie dorobiem:) nxt, ardor i ignis rosna wspolmiernie.

Wkoncu to rodzina to rozumiem. Wiec musi byc pchane przez devow?

Ja trzymam ignisa, bo kazdy coin powstaly na ardor blockchainie ma w regulaminie dac 10% airdropa dla posiadaczy (bylo nxt) jakies3-4tyg temu zmienili i ma byc drop dla posiadsczy ignisa.

28luty ma byc lele airdrop dla posiadaczy ignisa, syf czy nie, zawsze to bodziec.

Ardor jest niedoszacowany, sprawdzona platforma, 2lata na rynku. Nxt z 5lat.
Nie jest w fszie prokeltu a jako gotowy produkt, z cena 0.5dol to smiech.

Ich dziecko ignis wykupiony z powodzeniem w fazie ico. Teraz grubi co go maja z ico przy stabilnej sytuacji btc powinni atakowac i pchac.

Dziwna sytuacja z ignisem bo futuresy byly warte 20dol, jak wzrosnie nawet do konca roku 5dol to sukces.

A moglby tak wzrosnac, bo taka cena teoretycznie juz byla, tylko przez opoznienia z bittrexem spadal.

Początkujący
Reputacja: 23
Reputacja postu: 
0

Postautor: mkraw2005 » czwartek, 15 lutego 2018, 23:45

Śledzi ktoś XVG Verge bo mam zaległości przez ostatni miesiąc a mam sporo tego shit coina ?
Trzyma ktoś xvg ?
Ostatnio zmieniony piątek, 16 lutego 2018, 20:59 przez mkraw2005, łącznie zmieniany 1 raz.

Początkujący
Awatar użytkownika
Reputacja: 4
Reputacja postu: 
0

Postautor: Moreabouthecrypto » piątek, 16 lutego 2018, 17:20

maurel pisze: Dla tych co mają tokeny UNIVERSA.. :D

+400% w górę a nawet wiecej ...już....0.05$

Zakupy były ( przynajmniej ja tak kupiłem) 10.000 tokenow za 1 ETH...ktore wtedy około 110 $ stało.

Link do info

A tu notowania na bieżąco https://cobinhood.com/trade/UTNP-ETH
+4000% x 2 !!!
Fast testnet has been created for AlfaBank. It shows perfectly good performance — up to 18K TPS for intra-bank transactions.

A lot of node components were optimized, reaching 400% speed improvements. Now they are being tested

Dodano po 3 minutach 59 sekundach:
Co z tym lsk?Odbił od 12 do 32 i ciągle się pnie w górę.Za 4 dni rebranding i market cap na chwilę obecną to
3 741 054 251 Wygląda jak mój stan konta pod koniec grudnia ach ten rozciągnięty sylwester... :D

Dodano po 4 minutach 7 sekundach:
Jesus ma ryja ale wiary było w tym coinie!

Początkujący
Reputacja: 1
Reputacja postu: 
0

Postautor: jakopski » piątek, 16 lutego 2018, 22:40

witam moze pytanie nie na miejscu ale widzialem pare osob pisalo o Neblio mam moze i glupie pytanie. Ściągam portfel Neblio i gdy mi sie zsynchronizuje wystarczy zabezpieczyc (zakladac te hasla, seedy itp) i przelac tokeny tak? na jakiej zasadzie dostaje te 10% rocznie bo nie zbyt mi na tym zalezy, glownie sciagam portfel zeby nie trzymac na gieldzie takze jak wrzuce na portfel tokeny to bedzie wszystko ok ? ciezko znalezc informacje na ten temat jedynie po angielsku a u mnie slaby z ang. dzieki za odpowiedz i sorki jak nie na tu gdzie trzeba pytam pozdrawiam

Początkujący
Reputacja: 22
Reputacja postu: 
0

Postautor: Altcoiner » piątek, 16 lutego 2018, 23:16

Nowy członek zespołu Monetha (mth) Eric Duprat !

"Eric dołącza do Monetha jako przewodniczący rady doradczej Monetha!

Przypominam, że pan Duprat to główne nazwisko w branży płatności. Były dyrektor w PayPal. Eric był dyrektorem generalnym PayPala Mobile, gdzie odegrał kluczową rolę w ustanowieniu systemu PayPal jako gracza w zakresie płatności mobilnych. Pod przywództwem Erica, działalność PayPala w zakresie płatności mobilnych odnotowała wzrost z 7 milionów dolarów w 2008 roku do 4 miliardów dolarów w 2011 roku. W ciągu ostatnich dwudziestu lat zyskał reputację w branży jako lider ukierunkowany na wyniki. Eric ma ponad 20-letnie doświadczenie w globalnych systemach płatności i bezpieczeństwa oraz 6 lat pracy jako dyrektor generalny / dyrektor finansowy i doświadczenie założyciela, w tym skuteczne pozyskiwanie funduszy."

Chyba nie muszę pisać, że ...

Tu de moon ! :lol:

Początkujący
Reputacja: 10
Reputacja postu: 
0

Postautor: mikolajkulczyk » piątek, 16 lutego 2018, 23:32

Altcoiner pisze: Nowy członek zespołu Monetha (mth) Eric Duprat !

"Eric dołącza do Monetha jako przewodniczący rady doradczej Monetha!
Źródło ?

Początkujący
Reputacja: 22
Reputacja postu: 
0

Postautor: Altcoiner » piątek, 16 lutego 2018, 23:37

Przypominam, że 31 marca wypuszczają gotowy produkt.
W dwa dni (mój pierwszy post) z 0.13$ na 0.18$ dzisiaj.
Na dzień dzisiejszy mają kiepski marketing.
Jak piszą, najpierw działający produkt, później reszta. Czyli coś w stylu Kordka, nie interesuje ich dzisiejsza cena.

Początkujący
Awatar użytkownika
Reputacja: 7
Reputacja postu: 
0

Postautor: Lenart » sobota, 17 lutego 2018, 00:14

Na samych tyłach kryptowaluta, nawet na aplikacji nie wyszukuje bo do 500 pozycji. Atlant bo o tym mowa, przewidywania 50$^ czyli to the moon i jeszcze dalej ale nie tak prędko. Dość niedawno wylądowało na OKEx więc jak na tak słaby marketcap waluty to naprawdę porządna giełda no i pod koniec marca startuje platforma więc jeśli dostaną się na więcej giełd i zaczną promować siebie to naprawdę potencjał jest :twisted:

Początkujący
Awatar użytkownika
Reputacja: 115
Reputacja postu: 
1

Postautor: Jeff » sobota, 17 lutego 2018, 00:27

jakopski pisze: witam moze pytanie nie na miejscu ale widzialem pare osob pisalo o Neblio mam moze i glupie pytanie. Ściągam portfel Neblio i gdy mi sie zsynchronizuje wystarczy zabezpieczyc (zakladac te hasla, seedy itp) i przelac tokeny tak? na jakiej zasadzie dostaje te 10% rocznie bo nie zbyt mi na tym zalezy, glownie sciagam portfel zeby nie trzymac na gieldzie takze jak wrzuce na portfel tokeny to bedzie wszystko ok ? ciezko znalezc informacje na ten temat jedynie po angielsku a u mnie slaby z ang. dzieki za odpowiedz i sorki jak nie na tu gdzie trzeba pytam pozdrawiam

Wystarczy sciagnac z ich strony wallet, przelac monety, otworzyc wallet na staking only i dostajesz okolo 10 procent rocznie.

Pytaj jak mial bys z czyms problem, ja juz stakuje NEBLIO od konca Listopada

Pozdro

Początkujący
Reputacja postu: 
0

Postautor: jakopski » sobota, 17 lutego 2018, 00:30

sciagnalem wallet synchronizuje mi sie i jak mi sie zsynchronizuje wystarczy przelac tokeny i wallet musi byc caly czas wlaczaony np. gdy mam kompa i neta wlaczonego to stakuje czy caly czas? i moge w kazdej chwili to przerwac wplacic i wyplacic tokeny? wiem ze glupie pytania ale chce sie poprostu upewnic pozdro

Początkujący
Awatar użytkownika
Reputacja: 115
Reputacja postu: 
1

Postautor: Jeff » sobota, 17 lutego 2018, 00:43

@jakopski,

Stakujesz jak komp jest wlaczony i wallet otwarty. Mozesz wyplacac i wplacac kiedy chcesz, ale do stakowania licza sie monety ktore sa w wallet minimum 24 godziny.

Początkujący
Reputacja postu: 
0

Postautor: jakopski » sobota, 17 lutego 2018, 00:49

dobra dzieki za odpowiedz wlasnie mi sie zsynchronizowalo zabezpiecze portfel i przejele na niego tokeny bo wole unikac trzymania na gieldach pozdrawiam

Początkujący
Reputacja: 32
Reputacja postu: 
0

Postautor: ptr111 » sobota, 17 lutego 2018, 02:32

nikus pisze: @ptr111, tak na szybko patrząć to ta Universa bardzo podobna do DGB ;)
Universa ma dużo większy potencjał od tego DGB, który nawet nie ma żadnej dokumentacji technicznej/whitepaperu. W parametrach też znaczna różnica, DGB - 560 tps(transakcje na sekundę) UTN - ponad 20,000

Jeśli chcesz się bliżej zapoznać z projektem i jego przykładowymi zastosowaniami, to polecam poczytać to:
https://news.bitcoin.com/pr-five-advant ... -ethereum/
https://www.chipin.com/universa-ceo-ale ... interview/

Początkujący
Awatar użytkownika
Reputacja: 3
Reputacja postu: 
0

Postautor: Tyson » sobota, 17 lutego 2018, 14:01

kenioctiB pisze:
Tak jak pisalem 2pierwsze rundy ico ignisa wykupione przez grubego. Niewiem czemu tylko nxt rosnie rowniez.

Zalecam obserwacje:) ja hodluje ignisa na long bo airdropy z niego beda
Podzielam Twoje zdanie, również zamierzam hodlować Ignis. Posiadam trochę Ignis po airdropie. Wierzę, że Ignis kiedyś da zarobić tak jak nxt. Czy jest sensowny sposób na dokupienie Ignisa poza bittrex? Giełda AEX (czy można wypłacać bez weryfikacji? Na hitBTC do tej pory nie mam pewności czy ten Ignis to future czy już normalny, poza tym nie działają tam wypłaty.

Wróć do „Pozostałe”