EteelHed pisze: ↑ piątek, 4 grudnia 2020, 11:26
Pieniądze lubią ciszę... moje też lubią, zwłaszcza kiedy się nie kurczą i nie znikają.
Co jest k... nie tak z tym projektem?
Dlaczego mam wrażenie, że moje inwestycja nabiła portfel twórców projektu, że sami twórcy zrealizowali i realizują swoje cele a ja zostaję z co raz mniej wartym żetonem? Rynki pięknie szaleją, pieniądz płynie co raz szerszym strumieniem do świata krypto, a GGC jak niema myszka schowana w zapomnianej mysiej dziurze....? WTFITS??
Dlaczego mam wrażenie, że może nawet i te loterie, w tych wszystkich krajach mają miejsce. Może rzeczywiście sprzedaż tych losów do loterii i gier, może to wszystko się rzeczywiście dzieje - ale nawet jeśli, to za chuja nie przekłada się to na wzrost wartości żetonu, tylko na jego spadek. I o ile ta sprzedaż losów rzeczywiście ma miejsce, to znaczy, że w tym samym czasie twórcy projektu kasują hajs z tych loterii, ze mną dzieląc się jedynie frytkowym miesięcznym bonusem....
Dlaczego mam wrażenie, że moje pieniądze posłużyły do zrealizowania tego ciekawego pomysłu, że twórcy loterii zbudowali swoją money machine i sam żeton w tym momencie nie jest już nikomu do niczego potrzebny...? Jest zupełnie zbędny...
Spodziewałem się, że wraz z rozwojem projektu, wchodzenia na kolejne rynki i kraje, że żeton będzie nabierał wartości, będzie sygnatariuszem przejrzystości i miernikiem wzrostu wartości całego projektu, że w tym momencie nie będzie wart 0.00008650 btc, tylko 0.00086500 btc, zwłaszcza przy tym, co się obecnie dzieje na rynkach... Niestety dla mnie to się "nie wydarza"!
"Wydarza się" za to niemalże kompletna i bardzo ignorująca cisza ze strony twórców projektu.
Czego nie dostrzegam? Czego nie widzę? Co mi umyka?
Mam rozumieć, że moimi zyskami mają być bonusy tylko? Nie tego oczekiwałem... Bonusy to bonusy - coś extra. A tu wychodzi na to, że bonusy to max co z tego będzie.