@DjVegas98
Myślę, że nie ma szans na przejęcie pałeczki po czejnlinku, który jest w wielomiesięcznej hossie (chociaż istnieją przesłanki, że ostatni ruch z uwagi na wykładniczy przyrost był dramatyczną kropką nad i w tej kwestii i czeka nas duża korekta).
WTC jest po prostu "FOTM" w tym miesiącu, tj. będzie agresywnie skupowany i pompowany... do czasu, tak jak DENT czy HOT w zeszłym. Co miesiąc jest jakiś "bohater domu" który dwa miesiące później wala się gdzieś po ziemi.
Najlepiej nie dotykać altów, bo ryzyko wyjścia BTC nad 17k jest realne, strata kasy będzie ogromna bo na tym etapie BTC już nie rośnie o 100% w ruchu, a alty potrafią względem BTC spadać o wiele szybciej (czyli spadać na parze z USD w rezultacie).
Taki shitcoin WAN np. w ciągu niecałego miesiąca (od połowy czerwca) około 60% wartości względem BTC!! 60%... po uprzednim spadku o 95% względem ATH od BTC...

to tak żeby zobrazować obraz katastrofy.
Binance próbowało ratować sytuację przedłużając redukcję fee przez BNB o 25% przez kolejny rok (miało zostać zredykowane do 12.5%), ale nic to nie dało, popyt nie wzrósł. Po wykopaniu jankesów z giełdy BNB jest na równi pochyłej. Jeśli chodzi o TA, to formacja diamentu na tygodniowych o której pisałem dobry miesiąc temu zakłada spadek minimum do ~220 sato z przodu (jesteśmy już tak blisko, że w zasadzie to odfajkowane

).
Tutaj zobrazowanie potencjalnego spadku. Zakres pokrywa się z 0,786 fib. Swoją drogą jeden z najładniejszych diamentów, jakie widziałem na krypto
oczywiście nie musi zostać zrealizowany pełny zakres, formacja już jest "kompletna" poprzez wyjście dołem połączone z głębokim spadkiem. przełamanie kombinacji 0,618+support jednak wskazuje, że sentyment jest bardzo zły. 0,618 wypada na topie poprzedniego ATH...
Pomogłem? Tipuj! Chciwy Janusz ucieszy się z każdego grosza.
LTC: LPRbb7aQyrfqMTXP8Q9GBJNUeSPxAdMssM