Waluty o niskiej kapitalizacji (ZAKAZ pytań i dyskusji!)
-
Strona 25 z 35
- Przejdź do strony:
- Poprzednia
- 1
- …
- 23
- 24
- 25
- 26
- 27
- …
- 35
- Następna
- Weteran
- Reputacja: 912

Waluty o niskiej kapitalizacji
Postautor: Rumcajs » piątek, 29 grudnia 2017, 11:15
teoretycznie SNC i VIBE to dobre typy nadal mimo wzrostow wg mnie. ATL nie wiem chociaz tez mam ale mało ale to do marca minimum trzeba czekac. DLT nie znam ale jest na wiecej gield. Odnośnie giełd. SNC i VIBE muszą miec lepsze giełdy żeby wzrosly ceny inaczej to niemożliwe gdy hitbtc to taki syf niepewny z wiszacymi transakcjami lub znikającymi saldami wg ludzi. Sam czekam na transakcje tokena erc20 juz 15 dni do tego pobierają wielkie fee w tokenach nie gas.
Edit: ale z nimi trzeba sie pospieszyc i SNC i VIBE maja miec newsy w styczniu zaraz to bedzie więc jak ktoś chce dokupic taniej ot teraz przed, chyba ze chce czekac na dumpy po newsach ale akurat na tych 2 tokenach to może nie być dumpów tylko w góre. Wystarczy porównać cene SNC i POWR (snc z tego co zapamietalem od nowego roku ma uruchomic platforme do handlu pradem) a "VIBE is attending CES. If you don't know what CES is, it's one of the biggest technology conferences in the entire world, it has different plans which are quite interesting as well" więc nie ma opcji na spadek ceny Vibe.
Rumcajs
- Początkujący
- Reputacja: 136
Postautor: OlafCrypto » piątek, 29 grudnia 2017, 17:45
Potem dopiero zacząłem czytać co to jest - zainstalowałem apkę i ktoś mi może wytłumaczy o co chodzi z tym skanowaniem boxów- co się skanuje co to za boxy bo nie ogarniam.
OlafCrypto
- Wygadany
- Reputacja: 150

Postautor: sud » piątek, 29 grudnia 2017, 20:15
BOXy to wirtualne obiekty, które można tworzyć w dowolnych miejscach i pojawiają się na mapie w apce. Jak jestem w takim miejscu to skanujesz BOXa i dostajesz vAtoma - pewnie można zaimplementować w tym różne nagrody/rzeczy (nie czytałem whitepapera). Ciekawy ten projekt, czytałem o nim wcześniej jak z kimś partnerstwo robili (chyba z GiftZ).OlafCrypto pisze: Ja jakoś przez przypadek kupiłem trochę BLOCKv (VEE) https://blockv.io/ bo mi się strona podobała i wykres bez pionowych wzrostów:)
Potem dopiero zacząłem czytać co to jest - zainstalowałem apkę i ktoś mi może wytłumaczy o co chodzi z tym skanowaniem boxów- co się skanuje co to za boxy bo nie ogarniam.
sud
- Początkujący
- Reputacja: 24
Postautor: Sagan » piątek, 29 grudnia 2017, 21:23
Cześć
To co opisujesz kojarzy mi się z Pokemon Go. W sumie zauważam niezły potencjał na wykorzystanie w turystyce i reklamie outdoorowej- można takiego BOX-turystę oprowadzić po ciekawych z punktu widzenia developerów miejscach (w tym np. nieprzypadkowych restauracjach, wystawach, promowanych sklepach czy innych atrakcjach) a przy okazji w tle pokazać reklamę umieszczoną w dowolnym miejscu. A "pacjent" jeszcze się ucieszy bo dostanie za to coina. Piękne w swej prostocie.
Pozdrawiam
Sagan
- Początkujący
- Reputacja: 0
Postautor: kakola3 » sobota, 30 grudnia 2017, 10:22
kakola3
- Wygadany
- Reputacja: 180
esse
kakola3
- Początkujący
- Reputacja: 5
snajp
- Początkujący
- Reputacja: 59

Postautor: gandzialf » sobota, 30 grudnia 2017, 22:32
XGOX
To coś z hazardem związane.
Projekt raczej żyje, cena szoruje po dnie. Wolumen na Cryptopii jakby wzrastał.
Max coinów to hmm. nie wiadomo xD aktualnie 1.1mld. Marketcap 2.2mln, Cena 0.0025$.
-> http://xgox.rocks/
MyWish (WISH)
Przykorekciło lekko ostatnio ale tendancja nadal jakby wzrostowa i brak większej pompy w przeszłości.
Komunikacja wygląda na dobrą, DEV reguralnie raportuje update'y.
Max coinów to 20 mln , Marketcap 8.5mln, aktualna cena to 0.45$.
-> https://mywish.io/index.html
gandzialf
- Początkujący
- Reputacja: 3
Postautor: wijtek » niedziela, 31 grudnia 2017, 11:10

wijtek
- Weteran

Postautor: Rumcajs » niedziela, 31 grudnia 2017, 13:27
Teraz jest po 2,5 centa usd. Ja to kupowałem jak było jeszcze po 0,5 centa usd.
Ale wydaje mi sie że cena 0,026 $ przy ilosci tokenów w obiegu 80 mln a max 100 mln to jest i tak niska. O ile to nie scam ofc wtedy to troche za wysoka

Z tego wychodzi niewiele ponad 2 mln $ marketcap. Az sie zaciekawiłem po własnym poście, może dokupie jeszcze

Rumcajs
- Początkujący
- Reputacja: 8
Postautor: Robredo » niedziela, 31 grudnia 2017, 13:33
Pociąg może lada chwila ruszyć, bez większych przystanków... już 8 stycznia rusza beta platforma.Rumcajs pisze:Teraz jest po 2,5 centa usd. Ja to kupowałem jak było jeszcze po 0,5 centa usd.
Ale wydaje mi sie że cena 0,026 $ przy ilosci tokenów w obiegu 80 mln a max 100 mln to jest i tak niska. O ile to nie scam ofc wtedy to troche za wysoka
Z tego wychodzi niewiele ponad 2 mln $ marketcap. Az sie zaciekawiłem po własnym poście, może dokupie jeszcze
Oficjalne potwierdzenie na twiterze:
Robredo
- Weteran

Postautor: Rumcajs » niedziela, 31 grudnia 2017, 14:07
Tak wiem właśnie

Już wczoraj naganiali na trollboxie hita.
Rumcajs
- Początkujący
- Reputacja: 16
Postautor: EZEZ » niedziela, 31 grudnia 2017, 14:15
nie mam wiecej pytań, ja wszystko sprzedałem z zyskiem

EZEZ
- Początkujący
Postautor: wijtek » niedziela, 31 grudnia 2017, 14:27
wijtek
KONAn
- Początkujący
Postautor: Markok » poniedziałek, 1 stycznia 2018, 01:43
Markok
- Weteran

Postautor: Rumcajs » poniedziałek, 1 stycznia 2018, 02:19
Napije sie pod to

Mam pełen rumcajsowy worek VIBE, ATS'a, SNC, HIVE.
W sumie to najmniej mam SNC ale trudno

Innych z tych tanich juz nie zdążyłem kupić bo nie miałem wtedy bitow jak paprykarz założył temat, niepotrzebnie zwlekałem ze sprzedażą Arka żeby ich kupić troche więcej. Ale liczyłem na wzrosty arka pod wallet mobilny i cośtam jeszcze już zpaomniałem co a wcale nie wzrósł prawie nic. No i troche za późno zacząłem kupować te tanie coiny, a w innych też już od dawna czekam na wzrosty więc nie chciałem sprzedawać a nie miałem za co kupić nowe. Ale wywaliłem sporo Arka i kupiłem pełen worek tych tanich. Oby wyszły z tego HitBtc chociaż na Binance ona czesto dodaje coiny to ceny powinny wystrzelić a i moze inne giełdy wtedy je pododają. Kukoin też mogłaby być na wstęp do lepszych.
Dodano po 22 minutach 16 sekundach:
SNC mam najmniej bo go najwcześniej zaczeliście pompować

Co chwile jak siedziałem na HitBtc to na trollboxie polskie niki naganiały na SNC, potem na ATS

Rumcajs
- Początkujący
- Reputacja: 23

Postautor: kotek34 » poniedziałek, 1 stycznia 2018, 02:22

kotek34
- Weteran

Postautor: Rumcajs » poniedziałek, 1 stycznia 2018, 02:38
To już dawno jest wliczone w cene, ALE jesli to będzie działać tak jak powinno to cena potem zacznie rosnąć bo marketcap malutki a taki POWR ile juz jest razy większy. Z tym że on ma całą Australię do dyspozycji ALE nie ma produktu, tylko marketing ma rozdmuchany a produkt ma mieć słyszałem o 2019 roku. Więc może być tak że na wejściu platformy będzie pompka, potem mogą zacząć dumpować ci co trzymali. Jak już ktoś chce sprzedać to jak nie trafi momentu na którym zacznie spadać i wszyscy w panice zaczną sprzedawać, to niech już odczeka skoro nie zdążył w dobrym momencie i nie sprzedaje z małym zyskiem lub bez zysku tylko trzeba poczekać dzień dwa czy nawet kilka dni i cena zacznie znów rosnąc, to taka moja rada dla panikarzy i weak handów, jak już jest za późno na sell bo sie nie zdążyło to nie dołaczamy do paniki i nie dumpujemy ze stratą, przynajmniej tu bo to nie jest pompka tylko konkretny produkt wchodzi/usługa więc nie ma co sie bać że to była pompka na crap coinie a ostatni światło gasi. Potem trzeba poczekać aż na dumpie przejmą nowi ludzie zrzucane coiny i dla nich cena nowa bedzie podłogą więc nie będą chcieli sprzedawać ze stratą, wtedy czekamy na dodanie SunContracta na chociaż 1 nową dużą giełde i jak już ktoś nie chce dłużej czekać to wtedy dopiero bedzie ten moment na ewentualny sell. To sie nazywa jak to niektórzy moi znajomi piszą "bagholdowanie" ale my zrobimy na bagholdingu x 5, minimum a oni kilka razy po 10-15 %

Taką mam nadzieje !!

Ale równie dobrze moze nie być etapu dumpu tylko od razu świeca zielona w górę, ale to platforma by musiała dupę urywać

Rumcajs
-
Strona 25 z 35
- Przejdź do strony:
- Poprzednia
- 1
- …
- 23
- 24
- 25
- 26
- 27