W jakie waluty teraz inwestujecie.

Dyskutant
Reputacja: 218
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post: 0 BTC

Postautor: makur » czwartek, 21 grudnia 2017, 15:55

BLOCKv
https://coinmarketcap.com/currencies/blockv/
Ciekawy whitepaper i roadmapa
2 miesiące temu było ICO, cena wyjsciowa za token 0.021$ obecnie +0.035$
Kilka dni temu pojawili sie na pierwszej giełdzie OKEX
Na razie praktycznie zerowy marketing, konkretniejsze ruchy i aktualizacje zaczną się w styczniu.

Początkujący
Reputacja: 6
Reputacja postu: 
0

Postautor: lukasz37 » czwartek, 21 grudnia 2017, 16:17

crone pisze: @Crumpi, nie wydawaj złotówki na to, jeśli nie potrafisz ogarnąć tak prostej rzeczy. Poważnie, bez hejtu.
Ty pewnie jak się urodziłes to wszystko wiedziałeś? Również poważnie.

Kolego crumpi https://coinmarketcap.com/currencies/syscoin/#markets , tu wiele osób na hitbtc ma konto.

Gaduła
Reputacja: 63
Reputacja postu: 
0

Postautor: paveel90 » czwartek, 21 grudnia 2017, 16:44

@lukasz37 @crone to napisał dla jego własnego dobra. Jeśli gość jest na tyle niekumaty / leniwy (niepotrzebne skreślić), że nie poszukał sobie nawet gdzie może znaleźć listę coinów i giełd (a jest to bardzo łatwe do znalezienia http://lmgtfy.com/?q=sys+market ) to albo się zagubi w gąszczy kryptowalutowych informacji albo straci całą swoją kasę z powodu tego, że myśli że wystarczy kupić i niczym się nie trzeba interesować bo zarobi się samo (to zależy od tego co skreślimy na początku mojej wypowiedzi)
Żeby nie zostać oskarżonym o offtop to polecam zainteresować się NEM (XEM) a dlaczego, to można poczytać w wątku :)

Początkujący
Reputacja: 3
Reputacja postu: 
0

Postautor: listek » czwartek, 21 grudnia 2017, 17:49

Pierwszy wieszcz krypto o Electroneum ;p już wiecie czemu cena nagle pionowo do góry. Swoją drogą jestem podobnego zdania jak on, trzymam kciuki żeby przez tą walutę nazwaną na forum oficjalnie scamem jak najwięcej ludzi dołączyło do krypto. @Bit-els, może w końcu zmienisz tytuł wątku o ETN i przyznasz się do błędu, chyba że czekamy do przysłowiowego dolara? ;)
@Bitcoinek, szkoda że wyprzedałeś te nxt ale i tak jesteś mistrzem, czarodziejem, wróżbitą czy jakoś tam. Uważaj co polecasz bo ludzie teraz pójdą za Tobą jak w ogień po tym nxt. Dobrze znać aspekt historii ICO o którym wspomniałeś, natomiast patrząc bardziej odlegle czy nie uważasz że IGNIS i tak pomijając możliwą pompkę przewyższy wartością ARDOR?

Weteran
Awatar użytkownika
Reputacja: 932
Reputacja postu: 
0

Postautor: KryptoBanita » czwartek, 21 grudnia 2017, 18:04

listek pisze: bo ludzie teraz pójdą za Tobą jak w ogień
Łaska tłumu na pstrym koniu jeździ...

Początkujący
Reputacja: 18
Reputacja postu: 
0

Postautor: likidis » czwartek, 21 grudnia 2017, 18:04

Jak patrzę na giełdę to aż mi się smutno zrobiło, bo już drugi raz w przeciągu dwóch dni nie zaufałem mojej intuicji. Wczoraj jak wyprzedałem się na NXT ustawiłem się żeby obkupić się w dołku. Ale przed położeniem się spać stwierdziłem, że przestawię jedno zlecenie wyżej niż drugie. Rano wyszło, że gdybym zostawił jak ustawiłem to najniższe zlecenie by mi idealnie weszło. A tak po wstaniu musiałem gonić króliczka.
Dzisiaj stwierdziłem, że połową wejdę jak jest w chwili obecnej, a drugą połową ustawię się dużo niżej. Ale czas leciał i stwierdziłem, że nie chce mi się czekać i wszedłem całością od razu. BTC poleciał i znów to samo, co dzień wcześniej - jakbym zostawił zlecenie, to niższy poziom wszedłby mi idealnie.....

Na chwilę obecną fuck it, słucham intuicji i nic nie wyprzedaję. HODL :evil:

Początkujący
Reputacja postu: 
0

Postautor: emtec777 » czwartek, 21 grudnia 2017, 18:31

listek pisze:Pierwszy wieszcz krypto o Electroneum ;p już wiecie czemu cena nagle pionowo do góry. Swoją drogą jestem podobnego zdania jak on, trzymam kciuki żeby przez tą walutę nazwaną na forum oficjalnie scamem jak najwięcej ludzi dołączyło do krypto. @Bit-els, może w końcu zmienisz tytuł wątku o ETN i przyznasz się do błędu, chyba że czekamy do przysłowiowego dolara? ;)
Za rok jest szansa na jakąś sensowniejszą cenę, na chwilę obecną zbyt łatwe wydobycie jest, by oczekiwać większych skoków. Ludzi od marketingu mają naprawdę dobrych, więc to może się udać.

Weteran
Reputacja: 437
Reputacja postu: 
0

Postautor: adamu79 » czwartek, 21 grudnia 2017, 18:43

@likidis mam te same odczucia odnośnie nxt. Już bym kredyt na mieszkanie spłacił gdybym holdowal do dnia przed airdropem ignis tak jak zamierzałem. Ale nie.. asekuracja zwyciężyła. Wyprzedalem się przy 0,5 $. Nie jest źle, zwrot ok. 8x

Początkujący
Reputacja: -3
Reputacja postu: 
0

Postautor: maurel » czwartek, 21 grudnia 2017, 20:18

Dzisiaj na giełdzie Kucoin pojawila się nowość.....Oyster Pearl (PRL).

Wzrost od chwili debiutu 500 % ponad...pytanie dokąd doleci....jak na razie tylko na tej giełdzie.

Ja wskoczyłem skromnie,zobaczymy.

Początkujący
Awatar użytkownika
Reputacja: 41
Reputacja postu: 
0

Postautor: virtualdeamon » czwartek, 21 grudnia 2017, 20:46

maurel pisze: Dzisiaj na giełdzie Kucoin pojawila się nowość.....Oyster Pearl (PRL).

Wzrost od chwili debiutu 500 % ponad...pytanie dokąd doleci....jak na razie tylko na tej giełdzie.

Ja wskoczyłem skromnie,zobaczymy.
Obecnie ma trochę ponad 200% to 500% byłą chwilowym skokiem.

Początkujący
Reputacja: -3
Reputacja postu: 
0

Postautor: maurel » czwartek, 21 grudnia 2017, 21:04

A jednak nie. 482 % , źródło : coingecko.com :D

Początkujący
Reputacja postu: 
1

Postautor: emtec777 » czwartek, 21 grudnia 2017, 22:11

Jak już wcześniej pisałem o xtrabytes, robi się coraz bardziej ciekawie.
https://community.xtrabytes.global/thre ... -21st.367/

Początkujący
Reputacja postu: 
0

Postautor: wijtek » czwartek, 21 grudnia 2017, 22:23

emtec777 pisze:Jak już wcześniej pisałem o xtrabytes, robi się coraz bardziej ciekawie.
https://community.xtrabytes.global/thre ... -21st.367/
Do jakiej wartości przewidujesz wzrost? Ciekaw najbardziej jestem kiedy spadek się zacznie.

Początkujący
Reputacja postu: 
0

Postautor: emtec777 » czwartek, 21 grudnia 2017, 22:32

Nie przewiduję, bo jak wiadomo wszystko jest możliwe i nawet totalnie bezsensowne projekty mają ceny z kosmosu (utrzymujące się) ;) Jak te testy, o których wspominają wypalą dobrze i rzeczywiście powstanie w pełni zdecentralizowana giełda kryptowalut, do tego łatwe i ładne portfele, w pełni anonimowy komunikator i miejsce na dane w łańcuchu bloków ("chmura") - jak zapowiadają, to moim zdaniem będziemy mieli rewolucję i cena poszybuje niewyobrażalnie w górę. Oczywiście "JAK". Testy są otwarte dla wszystkich, warto się zainteresować.
Spadek? Nie sądzę, by więcej spadało. Oczywiście "niewydobywalność" również pozytywnie wpływać będzie na cenę.
Ostatnio zmieniony czwartek, 21 grudnia 2017, 22:38 przez emtec777, łącznie zmieniany 1 raz.

Początkujący
Reputacja postu: 
0

Postautor: wijtek » czwartek, 21 grudnia 2017, 22:35

emtec777 pisze: Nie przewiduję, bo jak wiadomo wszystko jest możliwe i nawet totalnie bezsensowne projekty mają ceny z kosmosu (utrzymujące się) ;) Jak te testy, o których wspominają wypalą dobrze i rzeczywiście powstanie w pełni zdecentralizowana giełda kryptowalut, do tego łatwe i ładne portfele, w pełni anonimowy komunikator i miejsce na dane w łańcuchu bloków ("chmura") - jak zapowiadają, to moim zdaniem będziemy mieli rewolucję i cena poszybuje niewyobrażalnie w górę. Oczywiście "JAK".
Spadek? Nie sądzę, by więcej spadało.
Miałem zamiar trochę sprzedać, ale jednak wstrzymam się :D. Dzięki wielkie za wystawienie swojej opinii w tej sprawie. Zobaczymy co nam przyszłość przyniesie :D.

Początkujący
Reputacja: 0
Reputacja postu: 
0

Postautor: Hussar95 » piątek, 22 grudnia 2017, 01:48

Co myślicie o SiaCoin??

Początkujący
Reputacja postu: 
0

Postautor: lewa102 » piątek, 22 grudnia 2017, 01:58

A co myślicie o Lisku? Pójdzie jeszcze do góry czy sprzedawac?

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

bob
Początkujący
Reputacja: 4
Reputacja postu: 
0

Postautor: bob » piątek, 22 grudnia 2017, 09:57

Tutaj chłopaki dają sygnały VIP jak narazie za darmo: https://www.facebook.com/kryptosygnaly
warto sprawdzić :)
Ostatnio zmieniony piątek, 22 grudnia 2017, 11:58 przez bob, łącznie zmieniany 1 raz.

Początkujący
Reputacja postu: 
0

Postautor: mar24cki » piątek, 22 grudnia 2017, 11:10

bob pisze:Tutaj chłopaki dają sygnały VIP jak narazie za darmo: https://www.facebook.com/Kryptowaluty-S ... 8135956126
warto sprawdzić :)
Piękna reklama ;)

Początkujący
Awatar użytkownika
Reputacja: 305
Reputacja postu: 
0

Postautor: Bitcoinek » piątek, 22 grudnia 2017, 13:10

Zie1inski pisze: Jeśli ktoś chce zacząć fajnie nowy rok to polecam zakupić teraz SysCoina, na dniach spodziewany rebranding, cena pójdzie zdecydowanie w górę. Pociąg własnie zaczął odjeżdzać.
nastepnym razem daj info przed pompka. BO info ze jest pompka samemu mozna dojrzec:)

Wróć do „Pozostałe”