Odrodzenie altów

Naczelny krytyk forum
Reputacja: 4
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post: 0.0001 BTC

Re: Odrodzenie altów

Postautor: kxmedia » niedziela, 27 grudnia 2015, 12:27

devega pisze:
Wymazywanie pisze:@devega

No ale kasa popłynie w uznane alty raczej. Raz że te nowe to zazwyczaj mają orderbook i spread jak bujna łysina (co uniemożliwia normalny trading), a dwa, że ludzie mają dość kupowanie shitów, przy których nieraz idziesz spać, wstajesz a tu -70% bo jakiś wałek deva albo nagle 10x więcej coinów niż total supply w blockchainie haha. Co by złego nie twierdzić o np. Dashu, Xmr, Eth, to jednak raczej nie będzie takich akcji z dnia na dzień.
Oczywiście, że więcej niż obecnie kasy popłynie do uznanych altów, natomiast przy napływie totalnie świeżej krwi, nie zabraknie chętnych i na nowe alty, w tym ordynarne scamy - kwestia marketingu na bct, sztucznych pomp, itp. Starzy użytkownicy na to nie pójdą, ale nowym, niedoświadczonym chciwość przesłoni rozsądek...
moim zdaniem jeżeli nie zostanie rozwiązany w jakiś sposób problem rozmiaru bloku to raczej nie ma szans na mega hosse. może być jakaś pompka ale będzie ona miała klasycznie zwykły charakter to znaczy takie wzrosty jakich było do tej pory wiele. natomiast jeżeli banksterka w przyszłym roku zacznie oficjalnie informować o swoim zaangażowaniu w bitcoina przedstawiając konkretną ofertę to te wzrosty mogą być troche większe, ale wydaje mi się że na tę mega hosse to jeszcze będziemy musieli kilka lat poczekać. trudno powiedzieć dlaczego elita bitcoina tak bardzo brudzi na swoim podwórku , ja mam przeczucia niemal w stu procentach że po prostu oni są już kupieni przez światową finansjerę
Proszę nie wspierać mnie bitkoinami ,ewentualnie proszę przekazywać je na utrzymywanie serwisu

Początkujący
Awatar użytkownika
Reputacja: 5
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post: 0 BTC

Postautor: karloo » poniedziałek, 28 grudnia 2015, 11:43

Może xpy. Dużo tu straciłem bo było sprzedawane po 10$ a dzisiaj jest po 4 :cry: centy.
Nie można już tego kopać sprzętem tylko portwelem.

Darmowe kraniki bez refów.

http://xpybits.com/
http://freexpy.co/

proszę o klikanie w reklamy, społeczność xpy zaczyna nadawać

To jeszca będzie na topie :D

Gaduła
Reputacja: 1
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post: 0.0001 BTC

Postautor: kotwica666 » wtorek, 29 grudnia 2015, 16:00

Wielkiej filozofii nie ma. Przyjdzie bańka na BTC - przyjdzie bańka na alty. Zmiana będzie skorygowana tylko - jak ktoś wcześniej napisał - o nowych cwaniaków doświadczonych na manewrach cenowych podczas poprzedniej bańki.

Jeśli miałbym coś obstawiać na long to LTC, DASH albo ETH.

Dyskutant
Reputacja: 0
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post: 0 BTC

Postautor: SpartaN » środa, 30 grudnia 2015, 04:10

Na podstawie wcześniejszych doświadczeń aby było odrodzenie potrzeba albo

1. bańki na Btc,
2. Bańki na jakiejś kryptowalucie która daje pewną mode (POS, Masternode, Algo)
3. Stabilizacji kursu BTC (trend boczny)

Wróć do „Pozostałe”