W szoku, że taka awantura, że ktoś coś zrobił i każdy się z każdym bije.
Jakbym wiedział, że macie takie charaktery to bym tu nic nie tłumaczył. Jak ja pomagam innym tak liczyłem, że inni tu mają takie samo nastawienie.
O gośc z PL forum coś robi, pomóżmy bo wygląda fajnie"
A tu co? "Zarobi za dużo, tak nie można!"
Jak z PL wyszła moneta METH to od razu chłopakom pomogłem po weryfikacji, że wiedzą co robią - a wy dalej jazda by dokopać innym. Nie lepiej wspomóc jakiś proejkt, zarobić z nimi i ew zrobić swój?
Ja prawie każdmu z PL kto coś zakładał pomagałem, bo mam dużo followerów i mnie to nic nie kosztuje.
Głosowanie odnośnie ceny na BTCALK -
https://bitcointalk.org/index.php?topic ... msg8785378
I bynajmniej nie dzięki pojazdom tutaj ale sporo osób mi o tym pisało z innych krajów więc dam szansę ludziom się wypowiedzieć.
Ale jest inna ciekawstoka - wyszło, że wielu nawet "elitarnych" userów nic nie rozumie z algorytmu BTC, a inna części opowiadając o inwestycjach ma jakieś śmieszne frakcje zarobków i na dłuższą metę nie wie o czym mówi.
Scena PL jest mała? Bynajmniej, jest sporo ludzi z PL mega zaangażowanych i mających na prawdę dużą moc tylko... tutaj się nie wpisują.
Czemu? Widać, że króluje po prostu czysta zawiść, zero rozumienia technologii i żenada.
Każdy mierzy swoją miarą wieć ja Was mierzyłem jako wspomagających innych - a tu niestety okazało się, że prawie same psy ogrodnika.
Żal. I nie mówie o moim coinie tylko ogółem. Takie samolubne postrzeganie świata nigdzie nie prowadzi, BTC Was nic nie nauczył.