Może to czas używać btcduke?

fervi
ikswodnal
fervi
Postautor: domator » czwartek, 18 lutego 2021, 05:54
Wydaje mi sie ze w 2021 gielda bez API to jest raczej dziwny wynalazek. Rowniez "Oleksii Kuznietsow" jako prezez Zarzadu nie wzbudza mojego zaufania.
domator
Postautor: ikswodnal » czwartek, 18 lutego 2021, 09:58
Tak, fee przy regularnym gromadzeniu BTC, szczególnie w okresie gwałtownych wzrostów stanowi problem. Dlatego analizę fee, za 1 rok funkcjonowania projektu przeprowadzę gdy wszystko bardziej się ustabilizuje (chociaż wszystkim nam życzę ciągłych wzrostów). W drugim roku funkcjonowania projektu, czyli kwartalnej konwersji 600 PLN na BTC fee powinno stać się trochę mniej dokuczliwe.fervi pisze: ↑ środa, 17 lutego 2021, 23:13Szczególnie za zaoszczędzone fee
ikswodnal
Postautor: adamu79 » piątek, 19 lutego 2021, 16:04
To raczej pewne, pytanie tylko czy w najbliższym roku czy za 5-8 lat
adamu79
Postautor: ikswodnal » piątek, 19 lutego 2021, 16:16
Tak, to już chyba pewne 2/3 wartości miesięcznej emerytury prawie pewne w przyszłym miesiącu
Dobra, dobra, ale po to je gromadzę by najrozsądniej wykorzystywać - samo gromadzenie jest bez sensu. Koszt przelewu (fee) z perspektywy czasu chyba zatrważająco nie rośnie, ale tak jest problem. Dlatego przeszedłem z wpłat miesięcznych na kwartalne.
ikswodnal
adamu79
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości
Polskie Forum Bitcoin skupia miłośników Bitcoina w Polsce. Tu możesz zadać pytania odnośnie Bitoina lub podyskutować na ciekawe tematy.
Treści na tym forum mają charakter wyłącznie informacyjno-edukacyjny, a posty są wyrazem osobistych poglądów ich autorów. Treśći na forum ani w całości ani w części nie stanowią "rekomendacji" w rozumieniu przepisów Rozporządzenia Ministra Finansów z dnia 19 października 2005 r. w sprawie informacji stanowiących rekomendacje dotyczące instrumentów finansowych, lub ich emitentów (Dz.U. z 2005 r. Nr 206, poz. 1715).