omg to może być mega info a chiny uwielbiają LTC , to ma być system anonimowosci porównywalny z monero, sdc i dash ???
dla mnie LTC od 2 lat to trup, straciłem na tym gównie wiele kasy bo kupowałem po 50 pln a w btc wtedy było po 0.025, nawet teraz ani eth ani XMR nie kosztuje tyle jak ja to gówno kupowałem, a spadło potem jak sprzedawałem po roku do 11 zł ? nie pamietam nawet, wielka porażka a wiedziałam że było po 50$ i to skupowałem na spadkach licząc że odbije znów ale tam było nic nie robione i cena spadała ciągle.
Za ile to coś ma być gotowe wiesz coś może, czy jakieś beta testy czy ten soft fork żeby to wdrożyc ??
może warto wejść teraz w LTC jeśli to będzie coś konkretnego a nie anonimowośc a'la btc .....
Znasz więcej detali ? Taki Dash nie chce być kojarzony z darknetem i ten ich system annona jest mniej skuteczny niż takiego Monero, bo jak Kot pisał nie chcą się kierować i być kojarzeni z darkmarketami a prywatnosc jest tylko "opcją" w Dashu.
Zarzuć więcej info jak coś wiesz więcej, niestety zaraz ide spac a o świcie znów do pracy nie dam rady szukać pół nocy na własną rękę