E-wallet LTC

Początkujący
Reputacja: 0
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post: 0 BTC

E-wallet LTC

Postautor: guzior » czwartek, 7 listopada 2013, 17:09

Witam!
Czy mógłby mi ktoś doradzić gdzie najlepiej przetrzymywać LTC. Chodzi mi o wybór portfela, coś na zasadzie blockchina tylko oczywiście do LTC. Zamierzam kupić LTC na LilionTransfer - może się orientujecie jakie tam są prowizje/opłaty za wymianę walut, wpłąty, wypłaty i ogólnie czy warto tam wymieniać? Chciałem wymienić na bidextreme ale troche biednie tam z ofertami:/
Z góry dzięki za odpowiedź

fun
Wygadany
Reputacja: 2
Reputacja postu: 
0

Re: E-wallet LTC

Postautor: fun » czwartek, 7 listopada 2013, 17:39

zdecydowanie NIE TRZYMAJ żadnych coinów w portfelach online. Mało historii na forum o włamaniach?
Jeśli angielski nie jest dla Ciebie barierą, to poszukaj na forum.litecoin.net opisu stworzonego bodajże przez Carntha o tym, jak stworzyć porfel na cold storage.

A co do kupna. Poszukaj gdzie kupic szybko i tanio btc, przelej na btc-e i tam kup litecoiny. Najtansza opcja.

Początkujący
Reputacja: 0
Reputacja postu: 
0

Re: E-wallet LTC

Postautor: guzior » czwartek, 7 listopada 2013, 17:55

No własnie tak średnio u mnie z angielskim - wolałbym jakąś polskojęzyczną instrukcję:/ Ale jakiś portfel i tak muszę założyć bo kupując np. w liliontransfer muszę podać adres na jaki mają przelać LCT po zakupie. A co z przechowywaniem przez dłuższy czas na bitcurex lub bidextreme jak to wygląda pod względem bezpieczeństwa? Czy lilion transfer automatycznie od razu po zakupie waluty wysyła mi ją na podane wczesniej konto, czy jest możliwość przechować u nich kilka dni? Czy mogę kupując na liliontransfer podać adres do wpłaty LTC który mam w bidextreme aby np bezpośrednio tam przesłać LTC?

Wróć do „LiteCoin”