[K] 5 BTC za 200 PLN

Regulamin forum
1. Dział niedostępny dla nowo zarejestrowanych użytkowników. Wymiany można dokonać na giełdach lub kantorach
2. Ogłoszenia oferujące zakup BTC przez paypal dozwolone tylko dla użytkowników z minimum pół rocznym stażem i pomarańczowym kolorem.
Orator
Reputacja: 0
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post: 0 BTC

[K] 5 BTC za 200 PLN

Postautor: Hiera » poniedziałek, 6 czerwca 2011, 08:16

jak w temacie.
Możemy się dogadać jak co to pw
Możliwa transakcja przez clearcoin
1LHw7TXrXpX9RbgyJnSUaAJqKGkeMnfr1h

SMOL ALLEGRO ||+18 za BITCOIN^^
TORBY BITCOIN - ECO !

Wygadany
Awatar użytkownika
Reputacja postu: 
0

Re: [K] 5 BTC za 200 PLN

Postautor: KiLeRrosS » poniedziałek, 6 czerwca 2011, 10:51

i po raz kolejny http://bitomat.pl
Powyższy post wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podania przyczyny.
Obrazek

Obrazek Piszę poprawnie po polsku.

Orator
Reputacja postu: 
0

Postautor: Hiera » poniedziałek, 6 czerwca 2011, 11:18

Mam już zlecenie na bitmacie, problem w tym, że troche urosła bańka.dużo ofert a mało transakcji.
Co do ceny podanej w tytule to sie dezaktualizuje z godziny na godzine...dlatego zapraszam na PW, jeżeli ktoś chce sprzedać BTC

TORBY BITCOIN - ECO !

SHV
Gaduła
Awatar użytkownika
Reputacja postu: 
0

Postautor: SHV » poniedziałek, 6 czerwca 2011, 11:22

A jeśli to nie bańka tylko sukces Bitcoina? ;) Moim zdaniem transakcji było mało ale miesiąc temu.

Orator
Reputacja postu: 
0

Postautor: Hiera » poniedziałek, 6 czerwca 2011, 12:01

SHV pisze:A jeśli to nie bańka tylko sukces Bitcoina? ;) Moim zdaniem transakcji było mało ale miesiąc temu.
Może tez tak byc, ale w takim przypadku charakter deflacyjny BTC może być źle przemyślany skoro juz teraz tysięczne części BTC uzyskuja realne wartości, a transakcje odbywają się do części setnych - przez to te tysięczne części będą sie gubić po niezliczonej ilści kont, co może doprowadzić do jeszcze większego wzrostu kursu BTC.
Chociaż wydaje mi się, że ten nagły sukces BTC spowodowany jest ostatnimi doniesieniami medialnymi itd. Po prostu dzieciaki dostały kolejny sposób na kupno drugów na silkroadzie.
Ja korzystam z BTC zamawiając towary np z Chin, gdzie zamiast 30-60 zł opłaty za przelew ( chyba, że prze paypale itd, a tam też są prowizje,przewalutowania i kilkudniowy czas oczekiwania), to jest dla mnie rewolucja, że płace kolesiowi z Chin i za 20 min już ma kase, bez prowizji...
Ale odchodzimy trochę od tematu, proponuję 320 zł za 6 BTC

TORBY BITCOIN - ECO !

Wygadany
Awatar użytkownika
Reputacja postu: 
0

Postautor: KiLeRrosS » poniedziałek, 6 czerwca 2011, 15:03

zrozumcie wreszcie - przy tak szalonych zmianach kursu, jakiekolwiek oferty na forum nie mają ŻADNEGO sensu :!:
Od tego są kantory.

P.S. Teraz za 6BTC mogę dostać 390zł. W czym jesteś lepszy od bitomat.pl, abym tracił 70zł :?:
Powyższy post wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podania przyczyny.
Obrazek

Obrazek Piszę poprawnie po polsku.

Wróć do „Wymiana walut”