Sprzedaz monet

Regulamin forum
1. Dział niedostępny dla nowo zarejestrowanych użytkowników. Wymiany można dokonać na giełdach lub kantorach
2. Ogłoszenia oferujące zakup BTC przez paypal dozwolone tylko dla użytkowników z minimum pół rocznym stażem i pomarańczowym kolorem.
Rozmowny
Reputacja: 0
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post: 0 BTC

Sprzedaz monet

Postautor: Boyd » poniedziałek, 1 sierpnia 2011, 23:09

Jestem ciekaw jakie macie zasady dotyczace sprzedazy BC, ja (teoretycznie) sprzedalem swoja pierwsza wczoraj (przyszedl mail z BitMarket.eu). Gosciowi ktory to kupil wyslalem od razu namiary na konto do przelewu ... i od tej pory cisza. Zastanawiam sie jak dlugo czekac zanim poprosic o odblokowanie sprzedanych BC (o ile mi wiadomo, ludzie w tym kantorze sa weryfikowani wiec botow tam chyba nie ma ?)

Rozmowny
Reputacja postu: 
0

Re: Sprzedaz monet

Postautor: ancross » poniedziałek, 1 sierpnia 2011, 23:12

Ja czekałem dwa dni na przelew na paypal.

W końcu napisałem do admina a on pogonił opieszałego kupującego.

Przelew dostałem, BTC mu przesłałem.

Rozmowny
Reputacja postu: 
0

Postautor: Boyd » poniedziałek, 1 sierpnia 2011, 23:23

Nie no ... przelewy to pewnie moga nawet kilka dni, mnie raczej dziwi brak reakcji, spodziewalem sie raczej maila typu: ok, gosciu - dostalem dane, wyslalem kase a teraz sobie czekaj ...

Dyskutant
Reputacja postu: 
0

Postautor: botanix » niedziela, 14 sierpnia 2011, 15:50

Poruszyłem ten temat w tym wątku http://bitcoin.pl/forum/viewtopic.php?f ... &start=100
spodziewalem sie raczej maila typu: ok, gosciu - dostalem dane, wyslalem kase a teraz sobie czekaj ...
Bo tak to właśnie powinno wyglądać.

Początkujący
Reputacja postu: 
0

Postautor: DarkLord » niedziela, 18 grudnia 2011, 13:04

Panowie trochę cierpliwości. Zobaczymy za 5 lat co z tego będzie, bo biorąc pod uwagę obecną sytuację finansową, bitcoin może być bardzo dobrą inwestycją.
Jeżel szukasz informacji o numizmatyce oraz chcesz znaleźć złote monety które cię interesują to zapraszam na PW.

Wróć do „Wymiana walut”