Promocyjna sprzedaż BTC na Cointener.com

Regulamin forum
1. Dział niedostępny dla nowo zarejestrowanych użytkowników. Wymiany można dokonać na giełdach lub kantorach
2. Ogłoszenia oferujące zakup BTC przez paypal dozwolone tylko dla użytkowników z minimum pół rocznym stażem i pomarańczowym kolorem.
Początkujący
Reputacja: 0
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post: 0 BTC

Promocyjna sprzedaż BTC na Cointener.com

Postautor: cointener » poniedziałek, 3 sierpnia 2015, 09:34

Ostatnio zmieniony niedziela, 16 sierpnia 2015, 12:57 przez cointener, łącznie zmieniany 2 razy.

Wygadany
Awatar użytkownika
Reputacja: 44
Reputacja postu: 
0

Re: od 500 zł za BTC na Cointener.com

Postautor: CanCan » wtorek, 4 sierpnia 2015, 13:17

Ktoś spróbował? Brzmi ciekawie.

Ile osób może dokonać zakupu?
BTC-SMS.eu <- BTC/LTC/ETH za SMS
BitCantor.com <- Ekspresowy Kantor BTC/LTC/ETH

Pomogłem? 1AZ14HkoqtY26WeTuJYVizEjBLehqLTugj

pm7
Weteran
Reputacja: 969
Reputacja postu: 
0

Postautor: pm7 » wtorek, 4 sierpnia 2015, 13:29

Patrząc na stronę, zgaduję że jedna osoba (jest jedna oferta wymiany po kursie 500zł na kwotę minimalną 20zł i maksymalną 20zł).
Czemu tej oferty nie daliście w swoim wątku o giełdzie?

Początkujący
Reputacja postu: 
0

Postautor: cointener » wtorek, 4 sierpnia 2015, 17:14

> Ile osób może dokonać zakupu?
@CanCan, tyle, ile uznamy za stosowne. Promocja ma na celu spopularyzowanie platformy. Z każdym zakupem promocyjna cena może iść do góry, tak że teraz jest to najlepsza oferta. Jak słusznie zauważył pm7, limit transakcji jest ustawiony na 20 zł, więc nie są to wielkie transakcje.

> Czemu tej oferty nie daliście w swoim wątku o giełdzie?
@pm7, dlatego, że staramy się by tematyka postów była zgodna z odpowiednimi działami forum.

Naczelny krytyk forum
Reputacja: 4
Reputacja postu: 
0

Postautor: kxmedia » wtorek, 4 sierpnia 2015, 22:45

jak tylko można po 5 stówek kupić bitcoina, i jest to pewny i sprawdzony portal i akceptują przelewy to ja wezmę już 2 bitcoiny , a jeszcze jeden dokupie za tydzień (cienko u mnie z kasą)

PS , mi kompletnie nic się nie ładuje na tym portalu, mam pustą stronę. wydaje mi się że ta super oferta to ściema dla jeleni,chodzi o to żeby napędzić tylko odwiedzających
Proszę nie wspierać mnie bitkoinami ,ewentualnie proszę przekazywać je na utrzymywanie serwisu

Początkujący
Reputacja postu: 
0

Postautor: cointener » wtorek, 4 sierpnia 2015, 23:17

@kxmedia - jakiej przeglądarki używasz? Czy jest to Internet Explorer? Spróbuj użyć Firefox-a lub Google Chrome. Są znacznie bezpieczniejsze. Portal Cointener umożliwia transakcje z wykorzystaniem czeków BLIK, nie przelewów. Jest to rozwiązanie unikatowe i innowacyjne, zapewniające większą anonimowość stronom transakcji. Dlatego chcemy je wypromować. Jeśli chcesz wiedzieć więcej o specyfice portalu, odnoszę Cię do https://forum.bitcoin.pl/viewtopic.php?f=55&t=17649

Naczelny krytyk forum
Reputacja postu: 
0

Postautor: kxmedia » wtorek, 4 sierpnia 2015, 23:25

dzisiaj już chyba tylko garstka osób korzysta z internet explorera, ja siedzą na fajerfoxie. potem jeszcze sprawdzę ten portal, jeżeli będzie tylko taka możliwość to kupiłbym dwa bity nawet po siedem stówek. ja osobiście trzymam bitcoiny w dłuższej perspektywie, nie mam czasu na spekulacje.
Proszę nie wspierać mnie bitkoinami ,ewentualnie proszę przekazywać je na utrzymywanie serwisu

Początkujący
Reputacja postu: 
0

Postautor: cointener » wtorek, 4 sierpnia 2015, 23:41

@kxmedia - dzięki za informacje. Jest to zaskakujące, że pod Firefoxem strona Ci się nie wyświetliła, portal jest na bieżąco sprawdzany na tej przeglądarce oraz Google Chrome.

Naczelny krytyk forum
Reputacja postu: 
0

Postautor: kxmedia » wtorek, 4 sierpnia 2015, 23:47

wyświetla się, ale bardzo długo oferty mi się ładują ,chociaż teraz jest już nieco lepiej

Początkujący
Reputacja postu: 
0

Postautor: cointener » wtorek, 4 sierpnia 2015, 23:56

@kxmedia - Super, dzięki za update. Każde spostrzeżenie jest bardzo cenne. Strona jest w fazie alpha i z czasem wszelkie mankamenty będą poprawiane. Teraz oferuje podstawową funkcjonalność jaką chcemy wypromować. Inne kanały przekazów pieniężnych pojawią się w przyszłości.

Wróć do „Wymiana walut”