[Zakupie] Plyte na 3-6gpu

Regulamin forum
1. Podanie ceny oferowanego towaru jest obowiązkowe !
2. Ogłoszenia żółtodziobów muszą zawierać możliwość wystawienia towaru na serwisach aukcyjnych typu allegro które zabezpieczają kupującego.
3. Ogłoszenia oferujące zakup towarów przez paypal dozwolone tylko dla użytkowników z minimum pół rocznym stażem i pomarańczowym kolorem.
4. Podanie czasu dostawy jest obowiązkowe.
5. Początkujący nie mogą oferować "udziałów", "preorderów" i "zamówień grupowych"
Weteran
Awatar użytkownika
Posty: 7267
Rejestracja: 1 marca 2015
Reputacja: 870
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post: 0 BTC
Lokalizacja: WLKP/Dolny Śl./Lubus

[Zakupie] Plyte na 3-6gpu

Postautor: adam1226 » czwartek, 17 sierpnia 2017, 00:51

Najlepiej ddr 3 pod celerona; ale inne tez rozwaze jesli komus zalega (wtedy plusem będzie mozliwosc zakupu ramu i procka w pakiecie). Musi obsługiwać min 3 karty.

Weteran
Posty: 2719
Rejestracja: 3 kwietnia 2014
Reputacja: 157
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post: 0 BTC

[Zakupie] Plyte na 3-6gpu

Postautor: afrus » czwartek, 17 sierpnia 2017, 00:53

Asrock może być? :D
https://www.bitmarket.pl/charity/
http://ethpool.pl
http://etcpool.pl
----------------------------------
Pomogłem?
ETC/ETH: 0xa2eff2cb7cdf1d98b922cffeb35ae88a691da5ef
BTC: 1Hn1wob4uDoFQSiVaUfDZiKkt29xct7YRS

Weteran
Awatar użytkownika
Posty: 1868
Rejestracja: 24 sierpnia 2011
Reputacja: 188
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post: 0 BTC

[Zakupie] Plyte na 3-6gpu

Postautor: slasta » czwartek, 17 sierpnia 2017, 07:57

@adam1226,
Będe miał do oddania na dniach
MSI 890FXA-GD70 5x PCIEx16 1x PCIEx1
Sempron 145
4GB DDR3
cena myślę 400zł z wysyłką

Weteran
Awatar użytkownika
Posty: 7267
Rejestracja: 1 marca 2015
Reputacja: 870
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post: 0 BTC
Lokalizacja: WLKP/Dolny Śl./Lubus

[Zakupie] Plyte na 3-6gpu

Postautor: adam1226 » czwartek, 17 sierpnia 2017, 18:10

@slasta, ruszy to pod Windowsem? :p

Weteran
Awatar użytkownika
Posty: 1868
Rejestracja: 24 sierpnia 2011
Reputacja: 188
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post: 0 BTC

[Zakupie] Plyte na 3-6gpu

Postautor: slasta » czwartek, 17 sierpnia 2017, 18:15

@adam1226, tak, u mnie aktualnie chodzi to na win7

Weteran
Awatar użytkownika
Posty: 7267
Rejestracja: 1 marca 2015
Reputacja: 870
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post: 0 BTC
Lokalizacja: WLKP/Dolny Śl./Lubus

[Zakupie] Plyte na 3-6gpu

Postautor: adam1226 » piątek, 18 sierpnia 2017, 02:22

@slasta, daj znac jak juz bedziesz gotowy do oddania :P
te ramy to jakiej marki?

Wróć do „Towary”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość