Mam wrażenie, że już spokojnie można temat zamknąć.Blazi pisze:Żadne cwaniactwo:) Poczekam jeszcze 24 h i jeśli nie pojawi się żadna oferta która by mnie zadowoliła proszę zamknąć temat.
Pozdrawiam.
5BTC/250PLN za flaszkę, ROTFL
Postautor: KiLeRrosS » sobota, 4 czerwca 2011, 23:27
Mam wrażenie, że już spokojnie można temat zamknąć.Blazi pisze:Żadne cwaniactwo:) Poczekam jeszcze 24 h i jeśli nie pojawi się żadna oferta która by mnie zadowoliła proszę zamknąć temat.
Pozdrawiam.
KiLeRrosS
Postautor: SHV » sobota, 4 czerwca 2011, 23:31
SHV
Postautor: delfin » niedziela, 5 czerwca 2011, 00:24
delfin
Postautor: KiLeRrosS » niedziela, 5 czerwca 2011, 01:02
Kod: Zaznacz cały
KiLeRrosS
Postautor: delfin » niedziela, 5 czerwca 2011, 02:31
delfin
Postautor: bitownik » niedziela, 5 czerwca 2011, 02:52
bitownik
Postautor: delfin » niedziela, 5 czerwca 2011, 03:47
delfin
Postautor: severson » niedziela, 5 czerwca 2011, 07:04
Oferujesz towar bez wartości użytkowej. ;] Spekulacyjny towar za spekulacyjną walutę. To się może udać :]delfin pisze:no to żeby zaraz nie zamykać tematu (mam nadzieję że Ci to nie przeszkadza ze w Twoim wątku) , ja niedawno się o bitkoinach dowiedziałem i żeby wykazać że jest to waluta czysto spekulacyjna nie nadająca się do kupowania towarów wystawię towar 20% poniżej aktualnej ceny rynkowej i zobaczymy jaki będzie odzew.
Mianowicie mam do sprzedania papierosy marlboro czerwone i lights orginalne pakiety z fabryki w Krakowie aktualna cena w kiosku to 118zł ja sprzedam po 2 bitcoin
fajeczki są w idealnym stanie po prostu zostało mi parę pakietów, kupowane hurtowo na comiesięczne wyjazdy do Anglii, a tak się złożyło że już się tym nie zajmuję a towar został - zapraszam do zakupów
severson
Postautor: bitownik » niedziela, 5 czerwca 2011, 13:09
bitownik
Postautor: delfin » niedziela, 5 czerwca 2011, 13:31
delfin
Postautor: mjs85 » niedziela, 5 czerwca 2011, 15:32
Wg mnie znaczna część użytkowników spekuluje w pełni świadomie, świadoma również ryzyka. Ci zaś, co konsekwentnie skupują Bitcoin też mogą postępować racjonalnie. Choć szanse, że BTC stanie się kiedyś liczącą walutą nie są wysokie, to jednak gdyby jednak to nastąpiło, będą oni mogli kupić za te oszczędności "złote góry".delfin pisze:BITOWNIK o czym Ty piszesz, co chcesz przez to powiedzieć, bo coś nie mogę Ciebie zrozumieć a i Ty chyba mnie nie zrozumiałeś. To jest typowa bańka, chodzi o to że jedynym uzasadnieniem kupna jest to że inni kupują, a wynika z połączenia chciwości i braku wiedzy na temat bitcoina którym się handluje, braku wartości na razie nikt nie zauważa
mjs85
Postautor: SHV » niedziela, 5 czerwca 2011, 15:48
Dla mnie już jest liczącą się walutą i tego nie zmieniszmjs85 pisze:Choć szanse, że BTC stanie się kiedyś liczącą walutą nie są wysokie
SHV
Postautor: severson » niedziela, 5 czerwca 2011, 15:57
severson
Postautor: mjs85 » niedziela, 5 czerwca 2011, 16:01
mjs85
Postautor: SHV » niedziela, 5 czerwca 2011, 16:04
SHV
Postautor: wikarus » niedziela, 5 czerwca 2011, 19:23
wikarus
Postautor: phoebe » czwartek, 16 czerwca 2011, 15:28
phoebe
Postautor: Kimono » piątek, 17 czerwca 2011, 20:30
Zamknąć, spalić, zdelegalizować!Blazi pisze:Żadne cwaniactwo:) Poczekam jeszcze 24 h i jeśli nie pojawi się żadna oferta która by mnie zadowoliła proszę zamknąć temat.
Pozdrawiam.
Kimono
Postautor: DejvitLimited » sobota, 25 czerwca 2011, 18:38
DejvitLimited
Postautor: Prze_koles » sobota, 25 czerwca 2011, 18:52
Prze_koles
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 9 gości
Polskie Forum Bitcoin skupia miłośników Bitcoina w Polsce. Tu możesz zadać pytania odnośnie Bitoina lub podyskutować na ciekawe tematy.
Treści na tym forum mają charakter wyłącznie informacyjno-edukacyjny, a posty są wyrazem osobistych poglądów ich autorów. Treśći na forum ani w całości ani w części nie stanowią "rekomendacji" w rozumieniu przepisów Rozporządzenia Ministra Finansów z dnia 19 października 2005 r. w sprawie informacji stanowiących rekomendacje dotyczące instrumentów finansowych, lub ich emitentów (Dz.U. z 2005 r. Nr 206, poz. 1715).