Po 2 miesiącach kopania chciałem dzisiaj dokonac pierwszego przelewu na giełdę. Okazało się, że hasło które zarchiwizowałem metodą kopiuj/wklej .. już jest nieważne.
Po kilku tygodniach optymalizacji obu koparek i kolejnych spędzonych w podgrzewanym koparkami mieszkaniu okazuje się, że na te ~3 tysiące moge tylko popatrzeć. Generalnie bitcoina już sobie odpuszczam

Sprzedaję:
2 koparki składające się w sumie z:
- 6x Gigabyte 7970 OC 3GB (engine 1000Mhz)
- 2x Gigabyte 7970 OC (GV-R797TO-3GD) 3GN (engine 1100Mhz)
- 2x RAM 2GB - Goodram
- 2x HDD 80GB Seagate SATA
- 2x AMD Athlon II
- 2x Gigabyte-970A-DS3
- 2x zasilacz 1500W
- 8x riser
- 2x kabel internet 5m
- 2x kabel hdmi 5m
- 2x amelinowa konstrukcja (dzięki której karty się nie grzeją, każda karta ma dostęp do powietrza z otoczenia, a nie od innej już podgrzanej karty - yhm, mój patent

- gwarancja
- oryginalne opakowania
Całość robiła ok. 5,2Mhash
Do tego dorzucam kupione na allegro 2x karta WBK na okaziciela. Nie było mi dane ich urzyć. Nie rejestrowałem ich.
Do tego dorzucam watomierz (każda koparka brała ~1200W)
Sprzęt nowy: całość kupiona w kwietniu i maju w Agito, jeden z zasilaczy w Komputoniku. Więc zostało jeszcze duuuuzo gwarancji

Jeśli ktoś zainteresowany całym zestawiem dorzucam mój porftel 9,5 BTC (ale jak zaznaczyłem na początku - BEZ HASŁA).
Cena wywoławcza: 12tyś za całość. Tylko same karty to wg allegro - 9600, a dwa zasilacze do kolejne 2000. Więc reszta w gratisie

Jeśli potrzeba mogę wystawić fakturę VAT (powyższa kwota + VAT).
Interesuje mnie sprzedaż całości, ew. po jednej koparce. Jeśli tutaj się nie uda - pójdą na części na allegro. Co prawda dostanę więcej, ale nie mam czasu na zajmowanie się tym..
Region Śląsk/Katowice
Płatność oczywiśćie w PLN.