5970 OEM
Karta sprawna, kopie elegancko, ale ma dwa mankamenty
* uszkodzone chłodzenie. Działa ono w 100%, chłodzi w porządku, ale wentylator chodzi po prostu głośniej niż powinien. Karta ma tak od momentu kiedy ją kupiłem (dwa-trzy lata temu), więc to nie jest symptom jego zacierania się.
* Maszyna z tą kartą ma dość często problemy z uruchomieniem się, które znikają po wyjęciu tej karty. Winowajcą jest albo GPU albo mobo (na pewno nie zasilacz), ale nie mam tego jak zweryfikować w chwili obecnej. Jednak gdy już się komputer uruchomi, karta działa bez problemów.
Z tych dwóch względów cena niższa niż rynkowa.
Przez pewien czas (głównie dwa lata temu) kopała BTC i nie miałem do niej żadnych uwag. Nie była podkręcana, temperatury w normie

Cena: preferuję płatność w pln więc 1000zł lub 3BTC, odbiór osobisty Wrocław lub bezpłatna przesyłka priorytetowa PP.
W razie potrzeby mogę zaoferować do tego całą potrzebną resztę, począwszy od zasilacza, przez riserki pcie x16, kończywszy na obudowie/mobo/cpu/ram itp.
PS. Jakby ktoś chciał, mam też w domu jakieś 4850/4870, gt130 i inne tego typu wynalazki, gdyby ktoś był zainteresowany niech da znać

Zdjęcie poglądowe