sprzedam 5970 OEM

Regulamin forum
1. Podanie ceny oferowanego towaru jest obowiązkowe !
2. Ogłoszenia żółtodziobów muszą zawierać możliwość wystawienia towaru na serwisach aukcyjnych typu allegro które zabezpieczają kupującego.
3. Ogłoszenia oferujące zakup towarów przez paypal dozwolone tylko dla użytkowników z minimum pół rocznym stażem i pomarańczowym kolorem.
4. Podanie czasu dostawy jest obowiązkowe.
5. Początkujący nie mogą oferować "udziałów", "preorderów" i "zamówień grupowych"
Początkujący
Reputacja: 0
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post: 0 BTC

sprzedam 5970 OEM

Postautor: puexam » poniedziałek, 3 czerwca 2013, 20:17

Jak w temacie,
5970 OEM
Karta sprawna, kopie elegancko, ale ma dwa mankamenty
* uszkodzone chłodzenie. Działa ono w 100%, chłodzi w porządku, ale wentylator chodzi po prostu głośniej niż powinien. Karta ma tak od momentu kiedy ją kupiłem (dwa-trzy lata temu), więc to nie jest symptom jego zacierania się.
* Maszyna z tą kartą ma dość często problemy z uruchomieniem się, które znikają po wyjęciu tej karty. Winowajcą jest albo GPU albo mobo (na pewno nie zasilacz), ale nie mam tego jak zweryfikować w chwili obecnej. Jednak gdy już się komputer uruchomi, karta działa bez problemów.
Z tych dwóch względów cena niższa niż rynkowa.
Przez pewien czas (głównie dwa lata temu) kopała BTC i nie miałem do niej żadnych uwag. Nie była podkręcana, temperatury w normie ;).
Cena: preferuję płatność w pln więc 1000zł lub 3BTC, odbiór osobisty Wrocław lub bezpłatna przesyłka priorytetowa PP.
W razie potrzeby mogę zaoferować do tego całą potrzebną resztę, począwszy od zasilacza, przez riserki pcie x16, kończywszy na obudowie/mobo/cpu/ram itp.

PS. Jakby ktoś chciał, mam też w domu jakieś 4850/4870, gt130 i inne tego typu wynalazki, gdyby ktoś był zainteresowany niech da znać ;)

Zdjęcie poglądowe ;)
Obrazek

Początkujący
Reputacja postu: 
0

Re: sprzedam 5970 OEM

Postautor: kr1zr » wtorek, 4 czerwca 2013, 13:21

bez gwarancji , 'ów' mankamenty i jeszcze 1000zł? Przepraszam za zwrot, ale czy ty postradałeś rozum? :P

Gaduła
Reputacja postu: 
0

Re: sprzedam 5970 OEM

Postautor: nubas » wtorek, 4 czerwca 2013, 13:41

kr1zr pisze:bez gwarancji , 'ów' mankamenty i jeszcze 1000zł? Przepraszam za zwrot, ale czy ty postradałeś rozum? :P
to jest 5970 chyba ci sie cos pokrecilo po tyle one chodza

http://allegro.pl/komputery?closed=1&st ... ope=closed

Wróć do „Towary”