2x Sapphire Radeon HD 6950 1GB za bitcoinsy lub zlotowki

Regulamin forum
1. Podanie ceny oferowanego towaru jest obowiązkowe !
2. Ogłoszenia żółtodziobów muszą zawierać możliwość wystawienia towaru na serwisach aukcyjnych typu allegro które zabezpieczają kupującego.
3. Ogłoszenia oferujące zakup towarów przez paypal dozwolone tylko dla użytkowników z minimum pół rocznym stażem i pomarańczowym kolorem.
4. Podanie czasu dostawy jest obowiązkowe.
5. Początkujący nie mogą oferować "udziałów", "preorderów" i "zamówień grupowych"
Początkujący
Reputacja: 7
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post: 0 BTC

2x Sapphire Radeon HD 6950 1GB za bitcoinsy lub zlotowki

Postautor: m4rkiz » wtorek, 24 maja 2011, 21:32

mam do sprzedania dwie takie http://goo.gl/CFllj karty

jedna nowka, nie uzywana, wsadzona tylko do sprawdzenia, druga liczy od 17 maja
kupione po 217 euro kazda plus przesylka, czekam na rozsadne propozycje (~750 pln sztuka lub odpowiednik w btc - ew troche tego troche tego)

mialem w planie rozbudowac maszyne, ale place za duzo za prad, sporo juz naliczylem, a trudnosc wzrasta jak dla mnie troszke zbyt szybko

obecnie jestem w irlandii ale jako ze mykam na urlop (to tez w sumie czesc powodu dla ktorego likwiduje minery) karte moge wyslac 2 czerwca kurierem w polsce (wysylka na moj koszt)

kilka waznych spraw - jest to wersja bez przelacznika biosow i nie da sie odblokowac shaderow (pisze ze bios jest tylko do odczytu) ale roznice w porownaniu do odblokowanej wersji 2GB sa minimalne
karta robi 320 MH/s w phoenixie na domyslnych ustawieniach zegarow, pewnie da sie to podbic przynajmniej o 10% w przypadku dedykowanego minera z lekkim podkreceniem
(nie testowalem gornych granic bo zalezy mi na stabilnosci i ciszy, ale moge to calkiem przed wyjazdem sprawdzic jezeli ktos jest chetny)

gdyby (odpukac) komus padla (ale o ile ma sie solidny zasilacz to prawdopodobienstwo tego jest niewielkie) moge posredniczyc w reklamacji (a o ile wiem mozna to zalatwiac bezposrednio
w sapphire, wystarczy faktura, ktora oczywiscie dolaczam)

czekam na pytania

Wróć do „Towary”