Wymienie srodki z konta plus

Regulamin forum
1. Podanie ceny oferowanego towaru jest obowiązkowe !
2. Ogłoszenia żółtodziobów muszą zawierać możliwość wystawienia towaru na serwisach aukcyjnych typu allegro które zabezpieczają kupującego.
3. Ogłoszenia oferujące zakup towarów przez paypal dozwolone tylko dla użytkowników z minimum pół rocznym stażem i pomarańczowym kolorem.
4. Podanie czasu dostawy jest obowiązkowe.
5. Początkujący nie mogą oferować "udziałów", "preorderów" i "zamówień grupowych"
Początkujący
Reputacja: 0
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post: 0 BTC

Wymienie srodki z konta plus

Postautor: LordWisienka » niedziela, 11 marca 2012, 23:31

Troche uzbieralo mi sie na koncie w Plus srodkow, ktore gromadza sie, bo jakos przywiazalem sie do numeru:) W dodatku od pewnego monentu zgromadzilo sie ich juz tyle, ze kasy tez nie chce stracic. W zwiazku z tym chcialbym podzielic sie z Wami moi mili tymi srodkami, poniewaz na miesiac mozna wymienic tylko 20 zeta, tyle chcialbym przekazac teleprzelewem. Prosilbym za nie 1.15 BTC, przelany na adres w stopce. Na wszelkie pytania odpowiem na PW, badz szczepan123[a]gmail.com. Na ktores z tych zrodel prosze tez oczywiscie o numer, na ktory mam zrealizowac przelew.

Pozdrawiam
Michal
--
Moja portmonetka: 1KaKfWKk8busvMEzS7GXLrY8ENRMVUHt3e

Wygadany
Reputacja postu: 
0

Re: Wymienie srodki z konta plus

Postautor: skrzypu » niedziela, 11 marca 2012, 23:39

Na allegro można kupić po 15,85, a 1,15btc to grubo ponad 17zl. Tutaj wszyscy sprzedają taniej w btc, żeby bitcoina popularyzować, daj no zniżkę ;)

Początkujący
Reputacja postu: 
0

Re: Wymienie srodki z konta plus

Postautor: LordWisienka » poniedziałek, 12 marca 2012, 03:45

No dobrze, proponuje 1BTC. Ale Gardlo Sobie Podzynam!:)
--
Moja portmonetka: 1KaKfWKk8busvMEzS7GXLrY8ENRMVUHt3e

Wróć do „Towary”