Sapphire HD 5870 1GB za BTC - 454MH/s 520zł - SPRZEDANA

Regulamin forum
1. Podanie ceny oferowanego towaru jest obowiązkowe !
2. Ogłoszenia żółtodziobów muszą zawierać możliwość wystawienia towaru na serwisach aukcyjnych typu allegro które zabezpieczają kupującego.
3. Ogłoszenia oferujące zakup towarów przez paypal dozwolone tylko dla użytkowników z minimum pół rocznym stażem i pomarańczowym kolorem.
4. Podanie czasu dostawy jest obowiązkowe.
5. Początkujący nie mogą oferować "udziałów", "preorderów" i "zamówień grupowych"
Dyskutant
Reputacja: 0
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post: 0 BTC

Sapphire HD 5870 1GB za BTC - 454MH/s 520zł - SPRZEDANA

Postautor: botanix » sobota, 3 grudnia 2011, 20:23

Witam
Do sprzedania mam 3 miesięczną sapphire HD5870. Cena 520zł w BTC po aktualnym kursie MTGOXa BTC/USD. Karta używana wyłącznie do kopania. Działająca w dobrze wentylowanym pomieszczeniu, temperatura GPU nigdy nie przekraczała 67 stopni. Nigdy też nie zwiększałem napięcia GPU, oryginalny bios na to nie pozwala. Mimo to przy standardowym napięciu GPU, możliwe jest uzyskanie stabilnych 1000MHz na rdzeniu, być może i więcej, nie próbowałem. Przy ustawieniu 1000-GPU i 600MHz na pamięci karta ta wyciąga równo 454.2MH/s. Poniżej fotki i screeny.

Obrazek
Obrazek

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

W razie potrzeby mogę dorzucić przejściówki molex - pcie do kabli zasilających.

Odpowiem na kilka pytań.

1. Nie posiadam karty gwarancyjnej gdyż kupiłem w Wielkiej Brytanii.
2. Karta jest sprawna, screeny są z dnia dzisiejszego. Jak widać działa i kopie jak należy.
3. Niska cena wynika z płatności w BTC. Handluję BTC/USD na mtgox. Zamiana PLN/BTC jest nieopłacalna. Jeżeli zdecyduję się na płatność przelewem cena będzie wyższa.
4. Przesyłka nie wliczona w cenę.
5. Mogę wystawić na allegro. Jeżeli natomiast to zrobię to jako licytację a nie kup teraz 520zł.
6. Niska cena wynika z płatności BTC. Handluję BTC/USD na mtgox. Zamiana PLN/BTC jest nieopłacalna.

Dyskutant
Reputacja postu: 
0

Re: Sapphire HD 5870 1GB za BTC - 454MH/s 520zł

Postautor: botanix » czwartek, 15 grudnia 2011, 12:46

botanix pisze:Witam
Do sprzedania mam 3 miesięczną sapphire HD5870. Cena 520zł w BTC po aktualnym kursie MTGOXa BTC/USD. Karta używana wyłącznie do kopania. Działająca w dobrze wentylowanym pomieszczeniu, temperatura GPU nigdy nie przekraczała 67 stopni. Nigdy też nie zwiększałem napięcia GPU, oryginalny bios na to nie pozwala. Mimo to przy standardowym napięciu GPU, możliwe jest uzyskanie stabilnych 1000MHz na rdzeniu, być może i więcej, nie próbowałem. Przy ustawieniu 1000-GPU i 600MHz na pamięci karta ta wyciąga równo 454.2MH/s. Poniżej fotki i screeny.

Obrazek
Obrazek

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

W razie potrzeby mogę dorzucić przejściówki molex - pcie do kabli zasilających.

Odpowiem na kilka pytań.

1. Nie posiadam karty gwarancyjnej gdyż kupiłem w Wielkiej Brytanii.
2. Karta jest sprawna, screeny są z dnia dzisiejszego. Jak widać działa i kopie jak należy.
3. Niska cena wynika z płatności w BTC. Handluję BTC/USD na mtgox. Zamiana PLN/BTC jest nieopłacalna. Jeżeli zdecyduję się na płatność przelewem cena będzie wyższa.
4. Przesyłka nie wliczona w cenę.
5. Mogę wystawić na allegro. Jeżeli natomiast to zrobię to jako licytację a nie kup teraz 520zł.
6. Niska cena wynika z płatności BTC. Handluję BTC/USD na mtgox. Zamiana PLN/BTC jest nieopłacalna.
Jako, że "kupujący" nie dawał znaku życia od tygodnia, oferta wciąż akutualna.

Początkujący
Reputacja postu: 
0

Re: Sapphire HD 5870 1GB za BTC - 454MH/s 520zł - SPRZEDANA

Postautor: Fangos » czwartek, 15 grudnia 2011, 13:56

Biore odrazu jak wyslesz za pobraniem.Watpie ze ktos Ci wysle kase na konto bez allegro lub innego zabezpieczenia

Dyskutant
Reputacja postu: 
0

Postautor: botanix » czwartek, 15 grudnia 2011, 14:22

Nie posiadam konta na allegro, przedmiot mogę wystawić na ebayu.

Dyskutant
Reputacja postu: 
0

Postautor: botanix » czwartek, 15 grudnia 2011, 14:50

Kupujący w końcu się odezwał. Karta sprzedana, ogłoszenie nieaktualne.

Wróć do „Towary”