[Sprzedam]Sapphire HD5850 NIEAKTUALNE

Regulamin forum
1. Podanie ceny oferowanego towaru jest obowiązkowe !
2. Ogłoszenia żółtodziobów muszą zawierać możliwość wystawienia towaru na serwisach aukcyjnych typu allegro które zabezpieczają kupującego.
3. Ogłoszenia oferujące zakup towarów przez paypal dozwolone tylko dla użytkowników z minimum pół rocznym stażem i pomarańczowym kolorem.
4. Podanie czasu dostawy jest obowiązkowe.
5. Początkujący nie mogą oferować "udziałów", "preorderów" i "zamówień grupowych"
Początkujący
Reputacja: 0
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post: 0 BTC

[Sprzedam]Sapphire HD5850 NIEAKTUALNE

Postautor: Fangos » niedziela, 28 sierpnia 2011, 03:16

Witam, mam na sprzedaz 3 miesieczna karte na gwarancji w sklepie X-KOM.pl jest to Sapphire 5850 osiagajacy 1ghz na rdzeniu.Gwarancja 24 miesiace.Jest to niereferencyjna konstrukcja z udanym chlodzeniem.Co najwazniejsze, NIE BYLA UZYWANA DO KOPANIA !! Kupilem ja od kolegi aby pograc w gry jednak jej wydajnosc nie jest dla mnie wystarczajaca i chce kupic lepsza, wiecej informacji na PW

Edycja:
Aha zauwazylem na szybko iz ludzie wiedza lepiej od wlasciciela ile byly czasu uzywane karty i do czego wiec darujcie sobie zbedne komentarze.Jeszcze raz powtórze, karta byla uzywana tylko i wylacznie do grania w gry przez mojego kolege oraz przezemnie.Daje tu ogloszenie tylko dlatego bo wiem ze te karty sa uzywane do miningu i jest na nie popyt i z nadzieja ze ją tutaj sprzedam.Nigdy w zyciu nie mialem zainstalowanego programu do Bitcoin a jezeli jest jakis sposob na potwierdzenie moich slow to z przyjemnoscia to udowodnię
Ostatnio zmieniony poniedziałek, 5 września 2011, 11:47 przez Fangos, łącznie zmieniany 1 raz.

Początkujący
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post: 0 BTC

Re: [Sprzedam]Sapphire HD5850

Postautor: emati » niedziela, 28 sierpnia 2011, 10:41

Cena?

Początkujący
Reputacja postu: 
0